Giftbox Lens Gold

Kamera Express Giftbox Lens Gold - Let op! Deze actie is geldig tot en met 31 december 2020

Bij aanschaf van geselecteerde Canon lenzen ontvang je bij Kamera Express een uniek cadeaupakket: een Giftbox Lens Gold!

In dit pakket vind je bijzondere extra's om het fotograferen nóg leuker en makkelijker te maken. Op deze pagina lees je wat er in het cadeaupakket zit en hoe je de verschillende onderdelen kunt claimen. Als je de Giftbox Lens Gold nog niet in je bezit hebt, vind je hier tevens een overzicht van de producten waarbij dit pakket te verkrijgen is. Wees er snel bij, want op = op!

Inhoud Giftbox Lens Gold | Deelnemende productenActievoorwaardenFAQ


Inhoud Giftbox Lens Gold

Online Academy

Online Academy

In onze Online Academy vind je wel 12 cursussen om jouw fotografieskills te verbeteren.

Zoom Abonnement + Online Cursus

Zoom Abonnement + Online Cursus

Haal meer uit jezelf en je camera met een digitaal Zoom.nl abonnement met gratis online cursus.

Budgetcam Huurkorting

Budgetcam Huurkorting

Ontvang 50% korting op je eerste order bij Budgetcam en probeer die nieuwe lens of die studio-set eens uit.

Profotonet Voucher

Profotonet Voucher

Jouw mooiste foto's in een boek of aan de muur. Ontvang 20 euro korting bij een minimale besteding van 60 euro.Bij deze producten ontvang je de Giftbox Lens Gold:


Canon EF-M 11-22mm F/4-5.6 IS STM

EF-M 11-22mm

De Canon EF-M 11-22mm F/4-5.6 IS STM is een groothoeklens om indrukwekkende landschappen mee vast te leggen. De lens zorgt voor stabiele beelden, zelfs wanneer je uit de hand fotografeert met weinig licht.

Bekijk hier

Canon EF-M 28mm F/3.5 Macro iS STM

EF-M 28mm

De Canon EF-M 28mm F/3.5 Macro iS STM is een compacte primelens die uitermate geschikt is voor macrofotografie. De lens heeft een Canon EF-M vatting en is geschikt voor camera's met APS-C formaat sensoren.

Bekijk hier

Canon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM

EF-S 10-18mm

De Canon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM is een compact en lichtgewicht ultragroothoekobjectief. De ultragroothoek van het objectief zorgt ervoor dat je meer binnen het kader van je opname kan vastleggen.

Bekijk hier

Canon EF-S 35mm F/2.8 Macro iS STM

EF-S 35mm

De Canon EF-S 35mm F/2.8 Macro iS STM is een macrolens die ideaal is voor het fotograferen van de kleinste details. De lens stelt jou in staat de verlichting van je onderwerp zelf te regelen middels de Macro Lite.

Bekijk hier

Canon EF 50mm F/1.4 USM

EF 50mm

De Canon EF 50mm F/1.4 USM is een compact, hoogwaardig standaardobjectief dat dankzij het snelle maximale diafragma van F/1.4 en USM scherpstelsysteem uitstekende prestaties levert bij elk type fotografie.

Bekijk hier

Canon EF 85mm F/1.8 USM

EF 85mm

De Canon EF 85mm F/1.8 USM is een draagbaar medium teleobjectief met een uitstekende scherpte. De opnames zijn scherp en helder bij alle diafragma’s. De ideale lens voor video's en portretfotografie met mooie bokeh.

Bekijk hier

Canon EF 70-300mm F/4-5.6 IS II USM

EF 70-300mm

De Canon EF 70-300mm F/4-5.6 IS II USM is een veelzijdig objectief dankzij een brandpuntafstand en een super stil Nano USM. Een maximale brandpuntsafstand van 300mm helpt om zo dicht mogelijk bij het onderwerp te komen.

Bekijk hier

Canon EF 16-35mm

EF 16-35mm

Dit hoogwaardige ultragroothoekobjectief met zoom en vast diafragma combineert uitstekende optische prestaties met flexibiliteit en levert heldere, scherpe, uitgestrekte beelden met zeer weinig vervorming. De ideale lens!

Bekijk hier

Canon EF 24-105mm

EF 24-105mm II

Dit objectief is een standaard zoom objectief met professionele prestaties in verschillende soorten fotografie en videografie. De lens biedt een veelzijdige brandpuntsafstand.

Bekijk hier

Canon RF 35mm F/1.8 IS Macro

RF 35mm

De Canon RF 35mm F/1.8 IS Macro is een lichtgewicht, compacte macrolens met een groothoekperspectief. Het heldere maximale F/1.8 diafragma biedt uitstekende prestaties bij weinig licht.

Bekijk hier

Canon RF 24-105mm F/4L IS USM

RF 24-105mm

De Canon RF 24-105mm F/4L IS USM is een zoomobjectief uit de L-serie. De beeldstabilisator minimaliseert cameratrilling voor scherpere beelden wanneer je uit de hand schiet.

Bekijk hier

Canon RF 24-240mm F/4

RF 24-240mm

De Canon RF 24-240mm F/4 is een objectief met een veelzijdig zoombereik. Zo zoom je met deze lens van groothoek- tot supertele. De beeldstabilisator minimaliseert cameratrilling.

Bekijk hier


Lees hier alle actievoorwaarden

Vragen over onze actie rondom Het Perfecte Plaatje

Heb je nog vragen over onze acties tijdens Het Perfecte Plaatje? Bekijk dan onze FAQ.


Nee, helaas. Je ontvangt alleen een Giftbox bij aankoop van minimaal één van de geselecteerde camera’s, lenzen of printers van Canon.
Ja, bij iedere aankoop van één van de geselecteerde producten ontvang je een gratis Giftbox. Als je bijvoorbeeld zowel een geselecteerde camera als een geselecteerde lens koopt, dan ontvang je zowel bij de camera als bij de lens de bijbehorende Giftbox.
Je ontvangt de Giftbox direct bij je bestelling. Als je in de winkel een van de geselecteerde actieproducten koopt, geeft de winkelmedewerker je direct de Giftbox mee. Bestel je online dan ontvang je de Giftbox samen met jouw producten.
Nee, helaas. Je kunt de Giftbox niet inwisselen voor geld.
Met de voucher Budgetcam Huurkorting ontvang je 50% korting op je eerste order bij Budgetcam. Budgetcam is een cameraverhuurbedrijf dat service verleent aan filmmakers en fotografen uit elk segment. Budgetcam is een zogenaamde ‘one stop shop’ en fungeert als onzichtbaar crewlid op de set. Heb je nu net een nieuwe Canon camera of lens bij Kamera Express gekocht en heb je altijd al eens een studio set willen uitproberen of die andere gave lens? Dan kun je die nu eenvoudig huren via Budgetcam met de speciale voucher die je in de Giftbox hebt ontvangen. Beviel de gear zo goed en wil je die aanschaffen? Kijk dan ook eens bij Budgetcams Try Before You Buy actie of het Canon Lens Reward programma.
Alle huuropdrachten kun je online of telefonisch aan Budgetcam doorgeven. Gebruik de code die op de voucher staat om 50% korting op je order te ontvangen. Daarnaast dien je de fysieke voucher bij Budgetcam in te leveren op het moment dat je de apparatuur komt ophalen of op het moment dat die bezorgd wordt.
De Budgetcam Huurkorting geldt voor huuropdrachten tussen 13 oktober 2020 tot en met 31 maart 2021. Let op: je dient de apparatuur in deze periode te huren/ gebruiken. Je kunt dus niet een opdracht in de actieperiode opgeven voor een huurperiode buiten de actieperiode.
Nee, er geldt geen maximum huurbedrag. The sky is the limit!
De voucher kan besteed worden aan alle Canon apparatuur en geselecteerde producten.
Met de Profotonet Voucher ontvang je 20 euro korting bij iedere bestelling vanaf 60 euro, exclusief verzendkosten. Profotonet maakt fotoafdrukken, fotoboeken en wanddecoratie van de hoogste kwaliteit. Deze bestel je eenvoudig via de website van Profotonet.
Je ontvangt de korting door de code te gebruiken die je op jouw voucher vindt tijdens het afrekenen.
De korting is geldig op bestellingen tussen 13 oktober 2020 tot en met 31 maart 2021.
Het is niet mogelijk om ene bestelling van een fotoboek te combineren met een bestelling van wanddecoratie of fotoafdrukken, omdat dit via twee afzonderlijke systemen loopt. Wil je beide producten bestellen met korting? Plaats dan 2 aparte bestellingen en gebruik bij beide bestellingen de code.
Kamera Express heeft een eigen Online Academy ontwikkeld. Hierin bieden we online cursussen op verschillende gebieden van het fotografie vak. De cursussen bestaan uit overzichtelijke hoofdstukken en zijn in eigen tempo te volgen.
Je kunt 12 cursussen volgen in de Online Academy. Dit zijn de onderwerpen van de cursussen:
 • Basiscursus XL Fotografie (10-delig)
 • Basiscursus Studiofotografie
 • Basiscursus Macrofotografie
 • Basiscursus Video
 • Basiscursus Landschap
 • Basiscursus Werken met een model
 • Basiscursus Nabewerking
 • Basiscursus Sport & Actiefotografie
 • Basiscursus Eventfotografie
 • Basiscursus Dronefoto- en videografie
 • Basiscursus Dierenfotografie
 • Basiscursus Vloggen
Op de voucher van de Online Academy vind je een unieke code en het webadres waar je deze dient in te voeren. De rest wijst zich verder vanzelf.
Om gratis toegang te krijgen tot de 12 cursussen van de Online Academy kun je je tot en met 15 januari 2021 aanmelden. Zodra jij je hebt aangemeld ontvang jij de 12 cursussen in je account. De cursussen zijn daarna in je eigen tempo te volgen.
Na je aanmelding (die je wel voor 15 januari 2021 moet hebben gedaan) kun je alle cursussen in je eigen tempo volgen. Er is geen einddatum waarvoor je alle cursussen gevolgd moet hebben.
Voor het volgen van een cursus in de Online Academy heb je een account nodig in de Kamera Express Academy. Hoe je een account maakt, lees je tijdens je aanmelding. Verder heb je alleen een computer/laptop en een internetverbinding nodig.
Indien je een echte beginner bent in het fotografie vak, raden wij je aan om te beginnen met de basiscursus XL. Daarna zijn alle andere cursussen goed te volgen.
Bij de voucher Zoom Abonnement + Online Cursus krijg je een jaar lang gratis het digitale magazine van Zoom.nl. Daarnaast kun je een gratis cursus naar keuze t.w.v. € 39,95 uit de Zoom Academy volgen.
Op de voucher die je in jouw Giftbox hebt ontvangen, vind je een unieke code. Daar staat ook het webadres aangegeven waarop je die code moet invullen. De rest van de stappen wijzen zich vanzelf.
Je kunt je tot en met 31 maart 2021 aanmelden voor het gratis Zoom Abonnement en een cursus naar keuze uit de Zoom Academy.
Nadat je je voor een bepaalde cursus hebt ingeschreven, kun je de cursus op je eigen tempo volgen. De cursus blijft onbeperkt beschikbaar in jouw account. Je kunt de cursus eventueel ook meerdere keren terugkijken.
Ja, dat kan. Het tegoed van € 39,95 wordt door middel van de code in mindering gebracht op het totaalbedrag van de gekozen cursus.
Met de kortingscode op deze voucher heb je toegang tot 1 gratis cursus ter waarde van € 39,95. Indien je een cursus uitkiest die duurder is dan € 39,95, dan wordt het in mindering gebracht en betaal je alleen het verschil. Indien je een cursus uitkiest die minder dan € 39,95 kost, dan is het helaas niet mogelijk om het restant voor een andere cursus in te zetten. Eventuele restbedragen vervallen. Het bedrag van de waardebon dient dus in één keer volledig ingewisseld te worden.
Voor het volgen van een Online Cursus heb je een account nodig in de Zoom Academy. Hoe je een account maakt, lees je tijdens je aanmelding. Verder heb je alleen een computer/laptop en een internetverbinding nodig.
De Zoom Academy biedt cursussen op verschillende niveaus. Kies een cursus uit die bij jouw niveau past.
Een Quickstart Training is een korte en overzichtelijke training waarin wij op video alle knopjes en instellingen van jouw camera of printer uitleggen. Op die manier hoef je niet de hele handleiding door te spitten en weet jij binnen een mum van tijd hoe jouw nieuwe camera of printer werkt.
Van alle geselecteerde Canon camera’s en printers die in het actieaanbod zitten, is een Quickstart Training beschikbaar.
Op de voucher van de Quickstart Training vind je een unieke code en het webadres waar je deze dient in te voeren. De rest wijst zich verder vanzelf.
Om gratis toegang te krijgen tot de Quickstart Training kun je je tot en met 15 januari 2021 aanmelden. Zodra jij je hebt aangemeld ontvang jij de Quickstart Training in je account. De training is daarna in je eigen tempo te volgen.
Na je aanmelding (die je wel voor 15 januari 2021 moet hebben gedaan) kun je de Quickstart Training in je eigen tempo volgen. Er is geen einddatum waarvoor je de training gevolgd moet hebben.
Voor het volgen van een Quickstart Training heb je een account nodig in de Kamera Express Academy. Hoe je een account maakt, lees je tijdens je aanmelding. Verder heb je alleen een computer/laptop en een internetverbinding nodig.
De Quickstart Training is voor iedereen goed te volgen.

 

Overzichtspagina