Giftbox Printer Gold

Kamera Express Giftbox Printer Gold - Let op! Deze actie is geldig tot en met 31 december 2020

Bij aanschaf van geselecteerde Canon printers ontvang je bij Kamera Express een uniek cadeaupakket: een Giftbox Printer Gold!

In dit pakket vind je bijzondere extra's om het printen leuker en makkelijker te maken. Op deze pagina lees je wat er in het cadeaupakket zit en hoe je de verschillende onderdelen kunt claimen. Als je de Giftbox Printer Gold nog niet in je bezit hebt, vind je hier tevens een overzicht van de producten waarbij dit pakket te verkrijgen is. Wees er snel bij, want op = op!

Inhoud Giftbox Printer Gold | Deelnemende productenActievoorwaarden | FAQ


Inhoud Giftbox Printer Gold


Zoom Abonnement + Online Cursus

Zoom Abonnement + Online Cursus

Haal meer uit jezelf en je camera met een digitaal Zoom.nl abonnement met gratis online cursus.

A3 fotopapier pakket

A3 Fotopapier Pakket 

Ontvang van ons bij aanschaf van je printer een papier pakket van hoge kwaliteit waarmee je direct kunt printen.

Quickstart Training

Quickstart training

Ga direct aan de slag met je nieuwe printer dankzij deze speciaal voor jou samengestelde Quickstart Training.

Online Academy

Online Academy

In onze Online Academy vind je wel 12 cursussen om jouw fotografieskills te verbeteren.

Budgetcam Huurkorting

Budgetcam Huurkorting

Ontvang 50% korting op je eerste order bij Budgetcam en probeer die nieuwe lens of die studio-set eens uit.

Profotonet Voucher

Profotonet Voucher

Jouw mooiste foto's in een boek of aan de muur. Ontvang 20 euro korting bij een minimale besteding van 60 euro.Bij deze producten ontvang je de Giftbox Printer Gold:

imagePROGRAF PRO-1000

PROGRAF PRO-1000

De imagePROGRAF PRO-1000 17 inch is een professionele, fotografische inktjetprinter die speciaal is ontworpen om grootformaat prints van hoge kwaliteit te leveren. De printer kenmerkt zich door de rode lijn die ook op de professionele objectieven te vinden is.

Bekijk hier

PIXMA Pro-10s

PIXMA Pro-10s

Deze Canon PIXMA Pro-10s inktjet printer biedt uitstekende, professionele prints op allerlei formaten, van 10 x15 cm tot A3+ of zelfs 35 cm breed. Het is de ideale keuze voor de fotograaf die prints van expositiekwaliteit wil produceren of foto's van galeriekwaliteit wil printen.

Bekijk hier

PIXMA iP8750

PIXMA iP8750

De Canon PIXMA iP8750 is een kleurenprinter van bijzonder hoge kwaliteit. De foto's of documenten kunnen worden geprint zonder witrand. De PIXMA iP8750 bevat een 6-kleuren inktsysteem, inclusief een gescheiden grijze inkt. Vloeiende overgangen zijn vanzelfsprekend.

Bekijk hier


Lees hier alle actievoorwaarden

Vragen over onze actie rondom Het Perfecte Plaatje

Heb je nog vragen over onze acties tijdens Het Perfecte Plaatje? Bekijk dan onze FAQ.


Nee, helaas. Je ontvangt alleen een Giftbox bij aankoop van minimaal één van de geselecteerde camera’s, lenzen of printers van Canon.
Ja, bij iedere aankoop van één van de geselecteerde producten ontvang je een gratis Giftbox. Als je bijvoorbeeld zowel een geselecteerde camera als een geselecteerde lens koopt, dan ontvang je zowel bij de camera als bij de lens de bijbehorende Giftbox.
Je ontvangt de Giftbox direct bij je bestelling. Als je in de winkel een van de geselecteerde actieproducten koopt, geeft de winkelmedewerker je direct de Giftbox mee. Bestel je online dan ontvang je de Giftbox samen met jouw producten.
Nee, helaas. Je kunt de Giftbox niet inwisselen voor geld.
Met de voucher Budgetcam Huurkorting ontvang je 50% korting op je eerste order bij Budgetcam. Budgetcam is een cameraverhuurbedrijf dat service verleent aan filmmakers en fotografen uit elk segment. Budgetcam is een zogenaamde ‘one stop shop’ en fungeert als onzichtbaar crewlid op de set. Heb je nu net een nieuwe Canon camera of lens bij Kamera Express gekocht en heb je altijd al eens een studio set willen uitproberen of die andere gave lens? Dan kun je die nu eenvoudig huren via Budgetcam met de speciale voucher die je in de Giftbox hebt ontvangen. Beviel de gear zo goed en wil je die aanschaffen? Kijk dan ook eens bij Budgetcams Try Before You Buy actie of het Canon Lens Reward programma.
Alle huuropdrachten kun je online of telefonisch aan Budgetcam doorgeven. Gebruik de code die op de voucher staat om 50% korting op je order te ontvangen. Daarnaast dien je de fysieke voucher bij Budgetcam in te leveren op het moment dat je de apparatuur komt ophalen of op het moment dat die bezorgd wordt.
De Budgetcam Huurkorting geldt voor huuropdrachten tussen 13 oktober 2020 tot en met 31 maart 2021. Let op: je dient de apparatuur in deze periode te huren/ gebruiken. Je kunt dus niet een opdracht in de actieperiode opgeven voor een huurperiode buiten de actieperiode.
Nee, er geldt geen maximum huurbedrag. The sky is the limit!
De voucher kan besteed worden aan alle Canon apparatuur en geselecteerde producten.
Met de Profotonet Voucher ontvang je 20 euro korting bij iedere bestelling vanaf 60 euro, exclusief verzendkosten. Profotonet maakt fotoafdrukken, fotoboeken en wanddecoratie van de hoogste kwaliteit. Deze bestel je eenvoudig via de website van Profotonet.
Je ontvangt de korting door de code te gebruiken die je op jouw voucher vindt tijdens het afrekenen.
De korting is geldig op bestellingen tussen 13 oktober 2020 tot en met 31 maart 2021.
Het is niet mogelijk om ene bestelling van een fotoboek te combineren met een bestelling van wanddecoratie of fotoafdrukken, omdat dit via twee afzonderlijke systemen loopt. Wil je beide producten bestellen met korting? Plaats dan 2 aparte bestellingen en gebruik bij beide bestellingen de code.
Bij de voucher Zoom Abonnement + Online Cursus krijg je een jaar lang gratis het digitale magazine van Zoom.nl. Daarnaast kun je een gratis cursus naar keuze t.w.v. € 39,95 uit de Zoom Academy volgen.
Op de voucher die je in jouw Giftbox hebt ontvangen, vind je een unieke code. Daar staat ook het webadres aangegeven waarop je die code moet invullen. De rest van de stappen wijzen zich vanzelf.
Je kunt je tot en met 31 maart 2021 aanmelden voor het gratis Zoom Abonnement en een cursus naar keuze uit de Zoom Academy.
Nadat je je voor een bepaalde cursus hebt ingeschreven, kun je de cursus op je eigen tempo volgen. De cursus blijft onbeperkt beschikbaar in jouw account. Je kunt de cursus eventueel ook meerdere keren terugkijken.
Ja, dat kan. Het tegoed van € 39,95 wordt door middel van de code in mindering gebracht op het totaalbedrag van de gekozen cursus.
Met de kortingscode op deze voucher heb je toegang tot 1 gratis cursus ter waarde van € 39,95. Indien je een cursus uitkiest die duurder is dan € 39,95, dan wordt het in mindering gebracht en betaal je alleen het verschil. Indien je een cursus uitkiest die minder dan € 39,95 kost, dan is het helaas niet mogelijk om het restant voor een andere cursus in te zetten. Eventuele restbedragen vervallen. Het bedrag van de waardebon dient dus in één keer volledig ingewisseld te worden.
Voor het volgen van een Online Cursus heb je een account nodig in de Zoom Academy. Hoe je een account maakt, lees je tijdens je aanmelding. Verder heb je alleen een computer/laptop en een internetverbinding nodig.
De Zoom Academy biedt cursussen op verschillende niveaus. Kies een cursus uit die bij jouw niveau past.
BHet A3 Fotopapier Pakket bestaat uit speciaal fotopapier op A3-formaat dat geschikt is voor de geselecteerde printers uit het actieaanbod. In het pakket zitten 20 vellen Luster papier.
Het A3 Fotopapier Pakket ontvang je direct bij de bestelling van een van de geselecteerde Canon printers. Wanneer je jouw printer in een Kamera Express winkel koopt, ontvang je het A3 Fotopapier Pakket direct van de winkelmedewerker. Indien je jouw printer online besteld, ontvang je het A3 Fotopapier Pakket direct met je bestelling.

Let op: wanneer het A3 Fotopapier Pakket niet in dezelfde doos past als de printer, zul je deze in een aparte doos ontvangen. Je ontvangt dan dus 2 postpakketten van ons.

Kamera Express heeft een eigen Online Academy ontwikkeld. Hierin bieden we online cursussen op verschillende gebieden van het fotografie vak. De cursussen bestaan uit overzichtelijke hoofdstukken en zijn in eigen tempo te volgen.
Je kunt 12 cursussen volgen in de Online Academy. Dit zijn de onderwerpen van de cursussen:
 • Basiscursus XL Fotografie (10-delig)
 • Basiscursus Studiofotografie
 • Basiscursus Macrofotografie
 • Basiscursus Video
 • Basiscursus Landschap
 • Basiscursus Werken met een model
 • Basiscursus Nabewerking
 • Basiscursus Sport & Actiefotografie
 • Basiscursus Eventfotografie
 • Basiscursus Dronefoto- en videografie
 • Basiscursus Dierenfotografie
 • Basiscursus Vloggen
Op de voucher van de Online Academy vind je een unieke code en het webadres waar je deze dient in te voeren. De rest wijst zich verder vanzelf.
Om gratis toegang te krijgen tot de 12 cursussen van de Online Academy kun je je tot en met 15 januari 2021 aanmelden. Zodra jij je hebt aangemeld ontvang jij de 12 cursussen in je account. De cursussen zijn daarna in je eigen tempo te volgen.
Na je aanmelding (die je wel voor 15 januari 2021 moet hebben gedaan) kun je alle cursussen in je eigen tempo volgen. Er is geen einddatum waarvoor je alle cursussen gevolgd moet hebben.
Voor het volgen van een cursus in de Online Academy heb je een account nodig in de Kamera Express Academy. Hoe je een account maakt, lees je tijdens je aanmelding. Verder heb je alleen een computer/laptop en een internetverbinding nodig.
Indien je een echte beginner bent in het fotografie vak, raden wij je aan om te beginnen met de basiscursus XL. Daarna zijn alle andere cursussen goed te volgen.
Een Quickstart Training is een korte en overzichtelijke training waarin wij op video alle knopjes en instellingen van jouw camera of printer uitleggen. Op die manier hoef je niet de hele handleiding door te spitten en weet jij binnen een mum van tijd hoe jouw nieuwe camera of printer werkt.
Van alle geselecteerde Canon camera’s en printers die in het actieaanbod zitten, is een Quickstart Training beschikbaar.
Op de voucher van de Quickstart Training vind je een unieke code en het webadres waar je deze dient in te voeren. De rest wijst zich verder vanzelf.
Om gratis toegang te krijgen tot de Quickstart Training kun je je tot en met 15 januari 2021 aanmelden. Zodra jij je hebt aangemeld ontvang jij de Quickstart Training in je account. De training is daarna in je eigen tempo te volgen.
Na je aanmelding (die je wel voor 15 januari 2021 moet hebben gedaan) kun je de Quickstart Training in je eigen tempo volgen. Er is geen einddatum waarvoor je de training gevolgd moet hebben.
Voor het volgen van een Quickstart Training heb je een account nodig in de Kamera Express Academy. Hoe je een account maakt, lees je tijdens je aanmelding. Verder heb je alleen een computer/laptop en een internetverbinding nodig.
De Quickstart Training is voor iedereen goed te volgen.

 

Overzichtspagina