Giftbox Camera Platinum

Kamera Express Giftbox Camera Platinum - Let op! Deze actie is geldig tot en met 31 december 2020

Bij aanschaf van geselecteerde Canon camera's ontvang je bij Kamera Express geheel cadeaupakket: een Giftbox Camera Platinum!

In dit pakket vind je bijzondere extra's om het fotograferen nóg leuker en makkelijker te maken. Op deze pagina lees je wat er in het cadeaupakket zit en hoe je de verschillende onderdelen kunt claimen. Als je de Giftbox Camera Platinum nog niet in je bezit hebt, vind je hier tevens een overzicht van de producten waarbij dit pakket te verkrijgen is. Wees er snel bij, want op = op!

Inhoud Giftbox Camera Platinum | Deelnemende producten | Actievoorwaarden | FAQ


Inhoud Giftbox Camera Platinum


Digitale Masterclass

Digitale Masterclass

Altijd al les willen hebben van een topfotograaf? Dat kan nu! Met een  Digitale Masterclass.

Gepersonaliseerde Draagriem

Gepersonaliseerde Draagriem

Maak je camera uniek met een gratis draagriem met jouw persoonlijke tekst.

Quickstart Training

Quickstart Training

Leer alles over je nieuwe camera met de praktische Quickstart Training.

Budgetcam Huurkorting

Budgetcam Huurkorting

Ontvang 50% korting op je eerste order bij Budgetcam en probeer die nieuwe lens of die studio-set eens uit.

Profotonet Voucher

Profotonet Voucher

Jouw mooiste foto’s in een boek of aan de muur. Ontvang 20 euro korting bij een minimale besteding van 60 euro.Bij deze producten ontvang je de Giftbox Camera Platinum:

Canon EOS 5D IV

Canon EOS 5D IV

De Canon EOS 5D IV is een full frame spiegelreflexcamera van absolute wereldklasse. Leg alles haarscherp vast met de 30.4mp full frame CMOS-sensor met een ISO-gevoeligheid tot 32.000.

Bekijk hier

Canon EOS 6D mark II

Canon EOS 6D II

De Canon EOS 6D mark II is een full frame spiegelreflexcamera voorzien van 26,2 megapixel en een DIGIC 7-processor. De EOS 6D mark II is de opvolger van de immens populaire EOS 6D.

Bekijk hier

Canon EOS RP

Canon EOS RP

De Canon EOS RP is een zeer compacte en lichtgewicht full frame systeemcamera voor de gevorderde fotograaf. Full frame camera's zijn nog nooit zo draagbaar geweest. Dat maakt de EOS RP de lichtste camera in zijn klasse.

Bekijk hier

Canon EOS R

Canon EOS R

De Canon EOS R is de eerste full frame systeemcamera van Canon. Met de innovatieve technologie in deze eerste camera van de R-serie fotografeer en film je de mooiste details. Mede door de 31,7mp CMOS-sensor.

Bekijk hier


Lees hier alle actievoorwaarden

Vragen over onze actie rondom Het Perfecte Plaatje

Heb je nog vragen over onze acties tijdens Het Perfecte Plaatje? Bekijk dan onze FAQ.


Nee, helaas. Je ontvangt alleen een Giftbox bij aankoop van minimaal één van de geselecteerde camera’s, lenzen of printers van Canon.
Ja, bij iedere aankoop van één van de geselecteerde producten ontvang je een gratis Giftbox. Als je bijvoorbeeld zowel een geselecteerde camera als een geselecteerde lens koopt, dan ontvang je zowel bij de camera als bij de lens de bijbehorende Giftbox.
Je ontvangt de Giftbox direct bij je bestelling. Als je in de winkel een van de geselecteerde actieproducten koopt, geeft de winkelmedewerker je direct de Giftbox mee. Bestel je online dan ontvang je de Giftbox samen met jouw producten.
Nee, helaas. Je kunt de Giftbox niet inwisselen voor geld.
Met de voucher Budgetcam Huurkorting ontvang je 50% korting op je eerste order bij Budgetcam. Budgetcam is een cameraverhuurbedrijf dat service verleent aan filmmakers en fotografen uit elk segment. Budgetcam is een zogenaamde ‘one stop shop’ en fungeert als onzichtbaar crewlid op de set. Heb je nu net een nieuwe Canon camera of lens bij Kamera Express gekocht en heb je altijd al eens een studio set willen uitproberen of die andere gave lens? Dan kun je die nu eenvoudig huren via Budgetcam met de speciale voucher die je in de Giftbox hebt ontvangen. Beviel de gear zo goed en wil je die aanschaffen? Kijk dan ook eens bij Budgetcams Try Before You Buy actie of het Canon Lens Reward programma.
Alle huuropdrachten kun je online of telefonisch aan Budgetcam doorgeven. Gebruik de code die op de voucher staat om 50% korting op je order te ontvangen. Daarnaast dien je de fysieke voucher bij Budgetcam in te leveren op het moment dat je de apparatuur komt ophalen of op het moment dat die bezorgd wordt.
De Budgetcam Huurkorting geldt voor huuropdrachten tussen 13 oktober 2020 tot en met 31 maart 2021. Let op: je dient de apparatuur in deze periode te huren/ gebruiken. Je kunt dus niet een opdracht in de actieperiode opgeven voor een huurperiode buiten de actieperiode.
Nee, er geldt geen maximum huurbedrag. The sky is the limit!
De voucher kan besteed worden aan alle Canon apparatuur en geselecteerde producten.
Met de Profotonet Voucher ontvang je 20 euro korting bij iedere bestelling vanaf 60 euro, exclusief verzendkosten. Profotonet maakt fotoafdrukken, fotoboeken en wanddecoratie van de hoogste kwaliteit. Deze bestel je eenvoudig via de website van Profotonet.
Je ontvangt de korting door de code te gebruiken die je op jouw voucher vindt tijdens het afrekenen.
De korting is geldig op bestellingen tussen 13 oktober 2020 tot en met 31 maart 2021.
Het is niet mogelijk om ene bestelling van een fotoboek te combineren met een bestelling van wanddecoratie of fotoafdrukken, omdat dit via twee afzonderlijke systemen loopt. Wil je beide producten bestellen met korting? Plaats dan 2 aparte bestellingen en gebruik bij beide bestellingen de code.
Op de voucher vind je jouw unieke code en het adres van de webpagina waar je deze code moet invullen. Vervolgens wijst het bestelproces zich verder vanzelf.
Je kan tot en met 15 januari 2021 jouw Gepersonaliseerde Draagriem bestellen.
Op de Gepersonaliseerde Draagriem passen maximaal 16 tekens. Dit is inclusief spaties. Alle letters worden standaard in hoofdletters geborduurd. De volgende (standaard) leestekens kunnen geborduurd worden: : ; , . ! @ # & * - _ + = ) ( / ? > < Alle cijfers (0 t/m 9) en het standaard alfabet kunnen geborduurd worden. “Bijzondere” letters is niet mogelijk (denk bijvoorbeeld aan © ¢ á ? é ç ê æ ö s).
Nee. Het is niet toegestaan lettercombinaties op te geven die redelijkerwijs kunnen worden gezien als teksten met de volgende kenmerken: lasterlijk, blasfemisch, pornografisch, racistisch, grof tegenover een godsdienst, haatdragend tegen een persoon of groep, obsceen, dreigend, treiterend, anderszins crimineel of aanstootgevend, schadelijk of offensief ten aanzien van het merk Canon / EOS of in strijd met een toepasselijke wet. Mocht dit wel het geval zijn, dan behoudt Canon zich het recht voor Deelnemer van de Actie uit te sluiten en de draagriem niet te leveren. De opgegeven tekst kan maximaal 16 karakters bevatten inclusief eventuele spaties. Alle letters worden standaard in hoofdletters geborduurd. De volgende (standaard) leestekens kunnen geborduurd worden: : ; , . ! @ # & * - _ + = ) ( / ? > < Alle cijfers (0 t/m 9) en het standaard alfabet kunnen geborduurd worden. “Bijzondere” letters is niet mogelijk (denk bijvoorbeeld aan © ¢ á ? é ç ê æ ö s).
Op het moment dat je de Gepersonaliseerde Draagriem al besteld of ontvangen hebt en je retourneert daarna je camera waarbij je de Gepersonaliseerde Draagriem hebt gekregen, dan worden de kosten van de Gepersonaliseerde Draagriem, te weten € 69,95, bij je in rekening gebracht.
Een Quickstart Training is een korte en overzichtelijke training waarin wij op video alle knopjes en instellingen van jouw camera of printer uitleggen. Op die manier hoef je niet de hele handleiding door te spitten en weet jij binnen een mum van tijd hoe jouw nieuwe camera of printer werkt.
Van alle geselecteerde Canon camera’s en printers die in het actieaanbod zitten, is een Quickstart Training beschikbaar.
Op de voucher van de Quickstart Training vind je een unieke code en het webadres waar je deze dient in te voeren. De rest wijst zich verder vanzelf.
Om gratis toegang te krijgen tot de Quickstart Training kun je je tot en met 15 januari 2021 aanmelden. Zodra jij je hebt aangemeld ontvang jij de Quickstart Training in je account. De training is daarna in je eigen tempo te volgen.
Na je aanmelding (die je wel voor 15 januari 2021 moet hebben gedaan) kun je de Quickstart Training in je eigen tempo volgen. Er is geen einddatum waarvoor je de training gevolgd moet hebben.
Voor het volgen van een Quickstart Training heb je een account nodig in de Kamera Express Academy. Hoe je een account maakt, lees je tijdens je aanmelding. Verder heb je alleen een computer/laptop en een internetverbinding nodig.
De Quickstart Training is voor iedereen goed te volgen.
Dit jaar hebben we in samenwerking met enkele gastjuryleden uit het tv-programma Het Perfecte Plaatje drie Digitale Masterclasses ontwikkeld. In deze masterclasses neemt de fotograaf je mee in zijn/haar specialisme binnen het fotografie vak. De Digitale Masterclass is een leerzaam kijkje in de keuken van de fotograaf, zit boordevol tips en kun je eenvoudig en in je eigen tempo thuis volgen. Aan het eind van iedere Digitale Masterclass volgt een opdracht. Door middel van deze opdracht kun je het geleerde direct in de praktijk toepassen. Stuur je vervolgens jouw foto in, dan ontvang je een persoonlijke beoordeling door de fotograaf. Uit alle inzendingen kiezen we 5 foto’s uit die we in een liveshow bespreken met de fotograaf. Tijdens de liveshow kun je ook vragen stellen aan de fotograaf via de live chat.
Dit jaar hebben we met enkele gastjuryleden uit het tv-programma Het Perfecte Plaatje drie heel interessante Digitale Masterclasses ontwikkeld:
Je hebt keuze uit één van de drie Digitale Masterclasses./div>
Ja. Wanneer je meerdere deelnemende producten uit het actieaanbod hebt gekocht en daardoor ook meerdere Giftboxes hebt ontvangen, kan het zo zijn dat je meerdere vouchers voor de Digitale Masterclasses hebt ontvangen. Op iedere voucher ontvang je een unieke code. Je kunt je dan voor de ene Digitale Masterclass inschrijven met de ene code en voor een andere Digitale Masterclass met de andere code.
Op de voucher van de Digitale Masterclass vind je een unieke code en het webadres waar je deze dient in te voeren. De rest wijst zich verder vanzelf.
Je kunt je tot en met 15 januari 2021 inschrijven voor een Digitale Masterclass. De Digitale Masterclasses starten na 15 januari 2021. De exacte data zijn te raadplegen tijdens het inschrijven.
Het live event waarmee de Digitale Masterclasses starten, staat gepland op dinsdag 19 januari om 20.30 op het YouTube-kanaal van Kamera Express. De data voor de liveshows met de opdracht besprekingen worden later bekend gemaakt.
We vinden het erg vervelend dat je verhinderd bent op de dag dat liveshow voor de Digitale Masterclasses gepland is. Helaas wordt de liveshow niet herhaald, maar kun je die naderhand via een link terugkijken. Je kunt dan alleen niet meer chatten met de fotografen. De Digitale Masterclass zelf kun je op je eigen tempo volgen.
De Digitale Masterclasses worden afgetrapt met een online event dat live te volgen is. Daarna komen de Digitale Masterclasses online en kun je deze in jouw eigen tempo volgen. Elke Digitale Masterclass eindigt met een opdracht. Stuur je jouw foto in, dan ontvang je een persoonlijke beoordeling door de fotograaf. Uit de inzendingen worden 5 foto’s gekozen die later in een liveshow besproken worden, waarbij je ook vragen kunt stellen in de live chat. Het live event waarmee de Digitale Masterclasses starten staat gepland op dinsdag 19 januari. Wanneer de opdracht besprekingen plaats vinden wordt later bekend gemaakt. Nadat je de Digitale Masterclass hebt gevolgd, blijft deze beschikbaar in jouw account, zodat je de Digitale Masterclass altijd nog eens kunt terugkijken.
We vinden het erg vervelend dat je verhinderd bent op de dag dat de opdracht vanuit de Digitale Masterclasses wordt besproken. Helaas wordt de live opdracht bespreking niet herhaald, maar kun je die naderhand via een link terugkijken. Je kunt dan helaas niet meer chatten met de fotograaf.
Om een Digitale Masterclass te volgen, moet je je allereerst hebben aangemeld. Verder heb je alleen een computer/ laptop/ tablet en een internetverbinding nodig.
De Digitale Masterclasses zijn goed te volgen voor iedereen die enige basiskennis van het fotografie vak heeft.

 

Overzichtspagina