TV en Audio inruilen

Bij Kamera Express heeft u keuze uit een groot assortiment televisies en audio producten. Soms is die nieuwe televisie of speaker toch nog een flinke investering, maar daar heeft Kamera Express een oplossing voor: uw oude product inruilen! Door het inruilen van uw oude product heeft u vaak al snel een leuke korting op de aanschaf van een nieuwe TV of audio product! 

 

Welke televisies en audio producten kunnen worden ingeruild?

De televisies en audio producten die ingeruild mogen worden moeten van originele en in goede staat zijn. De televisie moet in ieder geval voorzien zijn van een afstandsbediening en een stroomkabel. De maximale leeftijd is zes jaar. Om erachter te komen wat de inruilwaarde van uw oude product is raden we u aan om via de onderstaande button het online formulier in te vullen. Lukt dit niet? Dan kunt u een e-mail te sturen naar [email protected] of langskomen bij de Kamera Express Superstore in Rotterdam.

 

Klik hier voor uw inruilwaarde

 

TV inruilen

Wilt u korting op uw nieuwe TV door het inruilen van uw oude exemplaar? Dan kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen. Voor het schatten van uw inruilkorting vragen wij op het inruilformulier het merk en typenummer van uw TV. Wellicht vraagt u zich af: 'Waar staat het merk en type van mijn TV?' Hiervoor hoeft u niet lang te zoeken. Deze zijn namelijk gemakkelijk aflezen van het standaard label op de achterkant van het apparaat. Het merk en typenummer staan vermeldt op een soortgelijke manier zoals u hiernaast op de afbeelding kunt zien. Neem deze code zorgvuldig over voor een juiste indicatie van uw korting. Mocht u er niet uitkomen neem dan contact met ons op.

Hoe werkt het?

  • U doet een aanvraag via het bovenstaande formulier en wacht op antwoord
  • Als u akkoord gaat met de inruilwaarde van uw oude TV of audio product komt u naar de Kamera Express Superstore Rotterdam en neemt u uw oude product met bijbehorende accessoires mee
  • Uw televisie of audio product wordt door een expert gecontroleerd op goede werking
  • Indien het oude product goed functioneert brengen wij de de inruilprijs direct in mindering op de aanschafwaarde van een nieuw TV of audio product. Op die manier hoeft u geen moeite te doen om uw oude TV of audio product te verkopen en heeft u voordelig een nieuwe!

Voorwaarden:

  • Oude 'beeldbuis' televisies zijn uitgesloten van inruil
  • Via mail opgegeven inruilprijzen zijn 7 dagen geldig
  • Bij het inruilen in onze winkel vragen wij naar uw legitimatiebewijs (wettelijk verplicht)
  • Apparatuur kan alleen in onze Superstore worden ingenomen en omgeruild
  • Aangeboden apparatuur moet goed werkend zijn, in nette staat verkeren en compleet zijn
  • Probeer altijd zoveel mogelijk bijbehorende accessoires mee te nemen

 

 Maak direct uw keuze: