Insta360 One R banner

Adapt to the action.

De INSTA360 One R is een actioncam die is opgebouwd in modules. Of je nu mooie wide-angle beelden wilt schieten of 360 graden beelden, de One R biedt het allemaal. Je kiest zelf voor welke modules je gaat. De One R komt als 4K Edition, 360 Edition en een speciale 1-Inch Edition in samenwerking met Leica. Ook kan je de 4K en 360 Edition combineren in de Twin Edition.

360 Edition

360 Edition
Levertijd onbekend

Epson Perfection V600 Photo

1-Inch Edition
Levertijd onbekend

De camera is uitgerust met een ingebouwde beeldstabilisatie: Insta360s Flowstate. Hiermee zijn ongewenste trillingen en bewegingen in je video's verleden tijd. De camera is voorzien van functies als: 'TimeShift', 'Voice Control' en ‘Night Shot’.

De INSTA360 One R kan je bedienen met de INSTA360 app. Hiermee kan je de functies van de One R activeren, maar ook data bijhouden als GPS, snelheid, hoogte en richting. De camera beschikt over een statiefaansluiting waardoor je hem eenvoudig op selfiesticks, monopods en andere statieven kan bevestigen. De optionele 'invisible' selfiestick kan je met de 360 graden camera gebruiken om jezelf third-person view te filmen, zonder dat je een selfiestick in beeld hebt. Hierbij komt ook nog de 'invisible' drone. De Insta360 One R is met de 'Drone Mount' te bevestigen op een drone, zonder dat de drone in beeld is.

De INSTA360 One R heeft een ingebouwde 'tracking-functie' als je gebruik maakt van de 360 graden camera. Zo blijft het onderwerp of persoon altijd in beeld als je aangeeft deze te willen volgen. Zelfs als het onderwerp achter een boom verdwijnt! De camera is te bedienen met behulp van 'voice-control'. Bij deze INSTA360 One R heb je veel mogelijkheden in de nabewerkingen. Zo kan je mini-werelden maken, de snelheid van je video's aanpassen of de kleur. Ook kan je ervan op aan dat de mooiste momenten vastgelegd worden dankzij de AI-gestuurde FlashCut in de One R app. Deze analyseert namelijk de beelden, pikt de mooiste momenten eruit monteert deze in een clip die je meteen op social media kan delen!

De INSTA360 R kan je met gerust hart gebruiken in ruige gebieden. Het is namelijk schokabsorberend en de Lens Guards beschermen de lenzen tegen stof, krassen en vuil. Ook al jouw onderwateravonturen leg je vast. De INSTA360 R kan namelijk tot 5 meter onderwater. Door gebruik te maken van de optionele 'dive case' kan je zelfs nog dieper.

Insta360 One R
FlowState Stabilization

FlowState Stabilization

Waterproof to 5m

Waterproof tot 5m

Hyperlapse

Hyperlapse

Point to Track

Point to Track

Voice Control

Voice Control

Slow Motion

Slow Motion

HDR Photo + Video

HDR Photo + Video

Night Shot

Night Shot

De camera beschikt over een HDR mode, waarmee jouw opnames altijd voorzien van de juiste belichting. Ook in moeilijke lichtomstandigheden. Daarover gesproken: met de Night Shot-functie schiet je ook in het donker mooie en heldere beelden.

De beelden komen terecht op een micoSD-kaart met een maximale grootte van 256GB (niet meegeleverd). Op een volle accu heb je ongeveer 65 à 70 minuten plezier. Uiteraard is dit afhankelijk van de instellingen waarmee je videobeelden maakt. De accu met een capaciteit van 1190mAh is eveneens in 65 minuten weer vol. Opladen doe je met USB-C. In de doos vind je een laadkabel, statiefmount, een handleiding en uiteraard de door jou gekozen modules.

Specificaties

4K Edition
4K Edition
360 Edition
360 Edition
1-Inch Edition
1-Inch Edition
Resolutie 5.7K 360º 4K Wide Angle 5.3K Wide Angle
1" sensor      
FlowState Stabilization      
Point to Track/Deep Track      
Waterproof tot 5 meter      
H.265 Encoding      
On-Camera Playback + Preview      
Voice Control      
Auto Editing FlashCut      
Invisible Selfie Stick      
Bullet Time      
Color Plus      
HDR Mode Photo + Video Photo + Video Photo
Auto Frame      
Night Shot      
Slow Motion      
Auto TimeShift      
Starlapse      
Shot Lab (Stop Motion, Jump Planet en meer)      
GPS Stats Dashboard      
Remote Control (GPS Remote, Apple Watch)      
Lens Guards      
Mic Adapter      
Dive Case      
Mounting Bracket