Ivo Kayser probeert iFootage

[intro]

Wie is Ivo Kayser?

Ivo Kayser, beter bekend als 'E' of 'Igobythename', is een urban fotograaf uit Rotterdam. Hij heeft een sterke creatieve visie en een voorkeur voor het fotograferen van uitzonderlijke ruimten die anders dan anderen zijn. Skateboarden, graffiti en kunst inspireren hem en vormen de drijfveer achter zijn stadse avonturen. Essentieel voor hem zijn plekken en gebouwen die emoties uitlokken. Ivo brengt deze gevoelens tot leven door middel van fotografie, waarbij hij speelt met perspectieven en boeiende kleuren.

"Mijn volgende ontdekking kan overal zijn. Ik zou het tegen kunnen komen tijdens een autorit door de stad of een wandeling met vrienden." - Ivo Kayser

[video]

[review]

Producten

 

iFootage Cobra 2 A150-II

De iFootage Cobra 2 A150-II met Low Profile Monopod is snel en eenvoudig te bedienen. Bovendien kunt u hierop elke statiefkop bevestigen. Deze ergonomische en innovatieve monopod biedt unieke features en is ideaal voor de reizende fotograaf.

Bekijk de iFootage Cobra 2 A150-II

iFootage Komodo K5 Fluid Head

De iFootage Komodo F5 Fluid Head zorgt voor vloeiende camerabewegingen. U kunt de Komodo F5 Fluid Head 360 graden draaien en kantelen tot 90 graden. De Quick release plate is universeel waardoor u elke camera erop kunt monteren met een standaard schoef.

Bekijk de iFootage Komodo F5 Fluid Head