Kamera Express Photowalks

Kamera Express Photowalks

Ben jij een beginnende of ervaren fotograaf en heb jij in de weekenden van eind mei/ begin juni een gaatje? Schrijf je dan snel in voor de Kamera Express Photowalks. Onder begeleiding van een expert leer jij alle fijne kneepjes van bijvoorbeeld wild en natuur fotografie, of wat dacht je van Architectuur en Lijnen? Dit alles en meer komt aan bod in de Photowalks van Kamera Express.

Snel naar: Thema's | Wat kun je verwachten? | Data & locaties

Thema's

Tijdens de Kamera Express Photowalks komen er verschillende thema's aan bod. Er is voor ieder wat wils, zo hebben we de thema's:

Wat kun je verwachten?

Voor een vergoeding van slechts €10 kun je al mee. Je gaat op pad in kleine groepen van minimaal 8 en maximaal 15 personen. Én let op aan het einde van de photowalk ontvang je een Kamera Express giftcard van €10, die kun je mooi inzetten bij het bestellen van je nieuwe goodies.

Op verschillende locaties wordt een passend thema besproken. Neem bijvoorbeeld het thema Architectuur en Lijnen, dat kan bijna nergens anders dan in Rotterdam.

Bij aanvang word je ontvangen met een heerlijke kop koffie of thee met een versnapering. Daarna is het tijd voor een klein beetje theorie, denk hierbij aan hoe je bijvoorbeeld het beste een statief gebruikt bij architectuur-fotografie.

Na de theoretische uitleg is het tijd om op pad te gaan. Onder begeleiding van Jeroen Stel of Mike Muizebelt loop je door een (natuur)gebied en leer je hoe zij als professioneel fotografen kijken naar de omgeving kijken en welke details ze vastleggen. En waarom fotograferen ze juist liever tegen het licht in? Dat en meer zoals alle gebruikte materialen worden uitgebreid besproken. Door middel van voorbeelden op de camera zie je hoe ze tot het beste resultaat komen zodat je dit zelf ook kunt proberen.

De tijd vliegt, nu zijn we inmiddels aangekomen bij het eind van de wandeling. Het is tijd voor een laatste vragenronde en je krijgt nog een korte samenvatting van alle informatie. Vergeet je giftcard niet mee te nemen.

We snappen het, je kunt niet wachten om je aan te melden voor een photowalk. Lees snel verder want vol is vol.

Data & locaties

Per thema zijn er twee data beschikbaar. Per dag worden er twee photowalks gehouden je kunt dus kiezen voor een ochtend of middag walk. De locaties zijn niet zomaar uitgekozen deze passen goed bij elk thema. Zo leer je in de praktijk tijdens de Kamera Express Photowalks het meeste.

Onder begeleiding van Mike Muizebelt kun je op 21 mei, 4, 11 en 19 juni de natuur en architectuur photowalks in Amsterdam en Rotterdam volgen.

Onder begeleiding van Jeroen Stel kun je op 21 mei, 4, 11 en 19 juni de reizen en macro photowalks in Amsterdam en Harmelen volgen.

 Zien wij jou binnenkort?

Amsterdamse Waterleidingduinen

Wild & Natuur in Amsterdam

Thema Wild & Natuur in de Amsterdamse Waterleidingduinen onder leiding van Mike Muizebelt

21 mei 8:30 21 mei 13:00 11 juni 8:30 11 juni 13:00
reizen amsterdam

Reizen in Amsterdam

Thema Reizen in de Amsterdamse binnenstad onder leiding van Jeroen Stel


21 mei 8:30 21 mei 13:00 19 juni 8:30 19 juni 13:00

Kom je op 19 juni naar de Photowalks met als thema Reizen & Straatfotografie? Bij de editie van 8:30 uur is Nikon ambassadeur Renzo Gerritsen aanwezig om jou op weg te helpen met de Nikon camera’s of lenzen. Naast je vragen over de aanwezig apparatuur kun je ook bij hem terecht over algemene fotografie vragen. De editie van 13:00 uur is medemogelijk gemaakt door Canon. Geniet van de prachtige arcitectuur in Amsterdam samen met Jeroen Stel.

Dekievit

Macro in Harmelen

Thema Macro in natuurgebied De Kievit in Harmelen onder leiding van Jeroen Stel

4 juni 8:30 4 juni 13:00 11 juni 8:30 11 juni 13:00
architectuur rotterdam

Architectuur en Lijnen in Rotterdam

Thema Architectuur en Lijnen in Rotterdam onder leiding van Mike Muizebelt


4 juni 13:00 4 juni 19:00 19 juni 13:00 19 juni 19:00

 

Kom je op 19 juni naar één van de photowalks met als thema Architectuur en Lijnen? Bij de editie van 13:00 uur is Fujifilm ambassador Jacques Yasemin van de partij. Hij kan je op weg helpen met al je vragen over de Fujifilm camera’s en lenzen. Heb jij nog geen Fujifilm camera? Dan is er alle ruimte om deze te testen, want Jacques neemt er een aantal mee. De editie van 19:00 uur is medemogelijk gemaakt door Panasonic. Bij deze editie kan je diverse camera’s en lenzen uitproberen om te kijken of het jouw ideale camera is.