Workshop Basisfotografie - Workshops

org-ke_nl:/Workshops/Pagebanner workshop basis prijs.jpg

Workshop Basisfotografie

Bent u in het bezit van een mooie camera en wilt u niet meer in de automatische stand fotograferen? In onze workshop basisfotografie leert u het maximale uit uw camera te halen.

Fotograferen begint met de beheersing van de camera. In deze workshop wordt er aandacht besteed aan basisbegrippen zoals diafragma, sluitertijd en ISO-waarde. Ook krijgt u in de Workshop Basisfotografie antwoord op vragen als ‘Hoe stel ik mijn camera op de juiste manier in?’ en ‘Welk effect hebben deze instellingen op mijn de foto’s die ik maak?’. De antwoorden op deze vragen worden ondersteund met praktische voorbeelden. Bovendien laten we u zien hoe u door middel van de juiste compositie een mooi beeld kan creëren en geven we tips en trucs voor het maken van het perfecte plaatje.

Deze workshop is geschikt voor de beginner en de iets gevorderde fotograaf met een spiegelreflex- of systeemcamera. Ook als u in het bezit bent van een geavanceerde compactcamera kunt u deelnemen aan deze workshop. Voorwaarde is wel dat u de sluitertijd en het diafragma van de camera kunt instellen.

Kijk hier voor de beschikbare data!

 

 
...
Let op!
In verband met het  beperkt aantal deelnemers per workshop, is het niet mogelijk om een workshop te reserveren. Indien u wilt deelnemen, dient u de workshop als order te plaatsen.