Rugged Family

De Rugged-serie van LaCie is bedoeld voor het zware werk. Deze mobiele schijven neemt u overal mee naartoe zonder u zorgen te maken dat u uw data verliest. Deze schijven hebben een iconische oranje rubberen bumper om schokken en klappen op te vangen. Ze zijn bovendien spatwaterbestendig. Ideaal voor de meest ruige situaties. De schijven van de Rugged family onderscheiden zich door de waterbestendigheid, valbestendigheid, betrouwbaarheid en schokbestendigheid.

Rugged USB-C

De Rugged USB-C is de compacte en simpele schijf uit de Rugged-family. Hij heeft maar 1 USB-C poort en die kan aangesloten worden op uw computer. Bij de schijf worden diverse kabels meegeleverd zodat de schijf ook werkt op computers met een traditionele USB-A aansluiting. De schijf wordt gevoed via USB en u heeft hier geen aparte voeding voor nodig. De capaciteit van de schijven zijn 1TB, 2TB4TB en 5TB. De maximale snelheid die ermee gehaald kan worden is 130 MB/s. De Rugged USB-C is valbestendig tot 1.2 meter hoogte.

Bekijk hier!
Rugged Thunderbolt USB-C

De Rugged USB-C is een compacte schijf uit de Rugged-family. Hij heeft een Thunderbolt 3-poort die aangesloten kan worden op uw computer. Met Thunderbolt heeft u de mogelijkheid om door te lussen. De capaciteit van de schijven zijn 1TB 2TB  4TB en 5TB met traditionele harde schijf. De maximale snelheid die ermee gehaald kan worden is 130 MB/s. De Rugged is valbestendig tot 2.0 meter hoogte. De versies met SSD zijn er in de capaciteiten van 500GB en 1TB met hogere snelheden tot 510MB/s. Ideaal om 4K bestanden te bewerken.

Bekijk hier!
Rugged Mini

De Rugged Mini is een compacte harde schijf met een USB 3.0-aansluiting. Met capaciteiten van 1TB 2TB en 4TB kunt u gemakkelijk snel en veel data meenemen en overzetten. Met overdrachtssnelheden tot 130 MB/s en een valbestendigheid van 1.2 meter maakt dit de Rugged Mini een betrouwbaar en snelle harde schijf voor uw data. De LaCie Rugged onderscheidt zich van de andere Rugged-schijven door zijn compactere formaat en laag gewicht. Dit item past makkelijk in uw jas of tas, zodat u altijd en overal bij uw data kunt komen.

Bekijk hier!
Rugged RAID Pro

Met de ingebouwde SD-kaartlezer maakt de Rugged RAID Pro een betrouwbaar back-upsysteem voor in het veld. De kaartlezer zorgt ervoor dat u via de schijf SD-kaartjes kunt importeren vanaf een computer. De schijf is configureerbaar met de LaCie RAID Manager. De capaciteit is 4TB en heeft een USB-C aansluiting. De overdrachtssnelheid is maximaal 240 MB/s en de valbestendigheid is 1.2 meter.

Bekijk hier!
Rugged Triple

Als u een mediabibliotheek veilig wilt meenemen en gebruiken via FireWire 800 en USB 3.0, kies dan voor de LaCie Rugged Triple. Dankzij de twee FireWire-poorten kunt u randapparatuur doorlussen op uw computer. Deze harde schijf uit de Rugged-serie is de enige schijf met FireWire 800. De schijf heeft een valbestendigheid van 2 meter. De Rugged Triple is leverbaar in 1TB en 2TB met overdrachtsnelheden tot 110 MB/s.

Bekijk hier!
Rugged Secure

De LaCie Rugged Secure is de schijf in de Rugged-lijn met encryptie. Het is een schijf voor uw data - zelfs als de schijf uit het omhulsel wordt gehaald. Met de LaCie Rugged SECURE kunt u uw gegevens overbrengen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over toegang door onbevoegden. Daarnaast is de harde schijf ook water-, val- en stootbestendig. De schijf heeft ook Thunderbolt. De Rugged Secure is leverbaar in 2TB.

Bekijk hier!

Terug naar de overzichtspagina van LaCie