nikon z6 lenzen

Lenzen voor Nikon systeemcamera's

Ben je op zoek naar nieuwe lens voor je Nikon Z6 systeemcamera? De Z6 systeemcamera heeft een relatief nieuwe Nikon Z-vatting, wat betekent dat je ook lenzen nodig hebt die over deze vatting beschikken. Op deze pagina vind je een overzicht van de meest geschikte lenzen en op basis van populariteit hebben wij ze alvast voor je op een rijtje gezet.  Bovendien kun je deze lenzen ook gebruiken met de Nikon Z7 en Z50 systeemcamera’s.


Nikon Z 24-70mm F/4.0

1. Nikon Z 24-70mm F/4.0 S-line Nikkor

De Nikon NIKKOR Z 24-70mm F/4.0 S is een standaard zoomobjectief dat geschikt is voor het Z-vattingsysteem van de Nikon full frame systeemcamera's Z6 en Z7. Dit objectief is onderdeel van de S-Line serie binnen de NIKKOR Z-objectieven, waarmee Nikon een standaard stelt voor optische prestaties, kwaliteit en ontwerp.

 Veelzijdig zoomobjectief
 Groothoek tot portretten
 Meest verkocht

Nikon Z 50mm F/1.8

2. Nikon Z 50mm F/1.8 S-line Nikkor

Met de NIKKOR Z 50mm F/1.8 S leg je zeer scherpe en heldere details vast, zelfs aan de rand van het beeld, ongeacht de opnameafstand. Een uitstekende onderdrukking van longitudinale chromatische aberratie zorgt voor een superieure resolutie met een natuurgetrouwe reproductie van fijne texturen bij een maximaal diafragma.

 Lichtsterke prime lens
 Ideaal voor portretten
 Scherp van rand tot rand

Nikon Z 14-30mm F/4

3. Nikon Z 14-30mm F/4 S-line Nikkor

De Nikon Z 14-30mm F/4 S-line Nikkor is een groothoekzoomobjectief dat is ontworpen voor de Nikon Z-systeemcamera's en het eerste ultragroothoekobjectief ter wereld met een plat voorste element. Samen met de compacte constructie vergroot dit de creatieve mogelijkheden voor gebruikers van de Nikon Z6, Z7 en Z50.

 Ultragroothoekobjectief
 Plat voorste element
 Geschikt voor landschappen, architectuur en interieur

Nikon Z 24-70mm F/2.8

4. Nikon Z 24-70mm F/2.8 S-line Nikkor

De Nikon Z 24-70mm F/2.8 S-line Nikkor is een professioneel zoomobjectief voor de Nikon Z-series die voor zowel fotografie als video uitstekende prestaties biedt. Dit objectief onderscheidt zich dankzij de uitzonderlijk compacte constructie, een geavanceerd optisch ontwerp en een weerbestendige afdichting.

 Professioneel zoomobjectief
 Geavanceerd optisch ontwerp
 Contant diafragma over hele zoombereik

Nikon Z 35mm F/1.8

5. Nikon Z 35mm F/1.8 S-line Nikkor

De NIKKOR Z 35mm F/1.8 S biedt een zeer scherpe resolutie, zelfs aan de randen van het beeld bij het grote maximale diafragma van F/1.8. Dit grote diafragma zorgt bovendien van de zachte en natuurlijke bokeh die je van een lichtsterk objectief mag verwachten.

 Lichtsterk groothoekobjectief
 Zachte en natuurlijk bokeh
 Perfect voor straatfotografie

Nikon Z 85mm F/1.8

6. Nikon Z 85mm F/1.8 S-line Nikkor

De Nikon Z 85mm f/1.8 S Nikkor is een fullframe portretlens voor de Nikon Z-serie systeemcamera's. Met de vaste brandpuntafstand van 85mm en het lichtsterke diafragma van f/1.8 zet Nikon een krachtige lens neer met verbluffende prestaties. Dankzij de grote vatting van de Z-mount ben je verzekerd van haarscherpe details overal in het beeld.

 Lichtsterk diafragma van f/1.8
 Maak de mooiste portretten
 Haarscherpe details

Bekijk hier alle geschikte lenzen voor de Nikon systeemcamera's