Lezing bruids- en lifestylefotografie door Brett Florens  

Wilt u meer te weten komen over bruids- en lifestylefotografie? Kom dan zaterdag 18 mei naar de exclusieve lezing van Nikon ambassadeur Brett Florens waar hij u alles vertelt over zijn werk en werkwijze. Brett is afkomstig uit Zuid Afrika en richt zich voornamelijk op high-end bruids- en lifestylefotografie. Wilt u genieten van de verhalen achter de foto's van Brett, meer leren over technieken die hij gebruikt of te weten komen met welke apparatuur hij zijn foto's maakt? Maak dan gebruik van deze unieke kans en schrijf u in!

De lezing vindt plaats op zaterdag 18 mei 2019 van 10:00 tot 12:00 uur in het Isala theater in Capelle a/d IJssel. Om een plaats te reserveren voor deze gratis lezing vragen wij u zich te registreren:

Klik hier om u in te schrijven!


Brett Florens - Liefde en Oorlog

Ooit begonnen als politieman in Zuid Afrika, is Brett doorgegroeid tot politiefotograaf waar hij niet alleen zijn passie voor fotografie ontwikkelde, maar ook foto's maakte van de meest gruwelijke dingen. Omdat het fotograferen van moord, geweld en dood hem niet lekker zat koos hij na een crisis voor de leuke kant van fotografie. Hij richtte zich op bruids-, reclame- en familiefotografie en kwam te werken voor merken als Puma, Quicksilver, DC en Wonderbra. Tegenwoordig is Brett een award winnende (bruids)fotograaf, Nikon ambassadeur en vliegt hij de hele wereld over om zijn passie uit te oefenen.

Als politiefotograaf kwam Brett voor het eerst in aanmerking met fotografie. Later koos hij voor de leuke kant van fotografie en richtte hij zich op bruids-, reclame- en familiefotografie.

 

Bekijk de foto's van Brett Florens

Hieronder ziet u een aantal foto's gemaakt door Brett Florens. Meer van zijn werk is te vinden op zijn website.

 

Wat komt er aan bod tijdens de lezing?

Tijdens de lezing zal Brett Florens jullie meer vertellen over hoe hij van zijn werk als politieagent is doorgegroeid naar waar hij nu is. Ook gaat hij dieper in op hoe u nu precies een goede bruids- of lifestylefoto maakt en hoe het tegenwoordig staat met de fotografie-industrie. Verder besteedt hij aandacht aan de apparatuur die hij gebruikt. Wat neemt een hij allemaal mee als hij het veld in gaat en wat is zijn favoriete camera? In deze lezing komt u erachter! Natuurlijk geeft hij jullie ook een hoop handige tips en tricks en zal de lezing ondersteund worden met beeldmateriaal dat Brett door de jaren heen gemaakt heeft. 

Locatie

De lezing wordt gehouden in het Isala Theater in Capelle aan den IJssel. Voorafgaand aan de lezing wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee. 

Isala Theater
Stadsplein 5
2903 HH Capelle aan den IJssel

 

 

 

Klik hier om u in te schrijven!