Exclusieve lezing actie- en avontuurfotografie door Kyle Meyr

Wilt u meer te weten komen over actie- en avontuurfotografie? Kom dan zaterdag 3 november naar de lezing van Sony ambassadeur Kyle Meyr waar hij u alles vertelt over zijn werk en werkwijze. Kyle Meyr is een avontuurlijke, autodidactische fotograaf uit Noorwegen. Wilt u genieten van de verhalen achter de foto's van Kyle, meer leren over technieken die hij gebruikt of te weten komen met welke apparatuur hij de mooiste actiefoto's maakt? Maak dan gebruik van deze unieke kans en schrijf u in!

De lezing vindt plaats op zaterdag 3 november van 10:00 tot 12:00 uur in het Isala theater in Capelle a/d IJssel. Om een plaats te reserveren voor deze lezing vragen wij u het inschrijfformulier in te vullen en u te registreren:

Klik hier om u in te schrijven!


Over Kyle Meyr

Kyle Meyr is Sony ambassadeur en staat bekend als een echte adventure fotograaf. Kyle begon zijn carrière als journalist. Toen hij er een camera bij pakte, begon het steeds meer te kriebelen en hij was al snel verslaafd aan fotografie. Kyle begon in de skisector en ging stap voor stap steeds meer richting de avontuur-, actie- en reclamefotografie en leerde steeds meer bij. Meyr werkt momenteel niet meer in Oslo, maar je vindt hem overal ter wereld, op zoek naar de beste actie en avonturen die Moeder Natuur te bieden heeft.

Tijdens de opleiding journalistiek ontdekte ik fotografie. Ik wist niet hoe verslavend fotografie kon zijn. Ik neem mijn camera overal mee naar toe en fotografeer alles. Ik neem hem mee skiën, hiken en op allerlei andere avonturen.

 

Bekijk de foto's van Kyle Meyr

Hieronder ziet u een aantal foto's gemaakt door Kyle Meyr. Meer van zijn werk is te vinden op zijn website.

 

Wat komt er aan bod tijdens de lezing?

Tijdens de lezing zal Kyle Meyr u meer vertellen over zijn werk als actie- en avontuurfotograaf. Hij gaat dieper in op hoe u nu precies een goede actiefoto maakt, maar ook wat erbij komt kijken op het gebied van voorbereiding. Verder besteedt hij aandacht aan de apparatuur die hij gebruikt. Wat neemt een hij allemaal mee als hij het veld in gaat en wat is zijn favoriete camera? In deze lezing komt u erachter! Natuurlijk zal de lezing ondersteund worden met beeldmateriaal dat Kyle door de jaren heen gemaakt heeft. Laat u helemaal onderdompelen in actie en avontuur met handige tips! 

Locatie

De lezing wordt gehouden in het Isala Theater in Capelle aan den IJssel. Voorafgaand aan de lezing wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee. 

Isala Theater
Stadsplein 5
2903 HH Capelle aan den IJssel

 

 

 

Klik hier om u in te schrijven!