Lezing sportfotografie door Frits van Eldik

Sport- en actiefotografie leent zich perfect voor het organiseren van activiteiten. En dat is dan ook precies wat we bij Kamera Express doen! Zo kunt u deze maand bijvoorbeeld verschillende workshops sportfotografie van Frits van Eldik volgen. Beschikbare sportfotografie-workshops zijn: baanatletiek, Junk Yard Racing, crossmotor, kart, BMX én baanwielrennen.

Tijdens de workshops krijgt u de mogelijkheid om met de Canon EOS R aan de slag te gaan tijdens een sportevenement. Zo leert u de autofocus te gebruiken om beweging vast te leggen en de mooiste actiefoto's te maken. Bij elke workshop ontvangt u bovendien een tegoedbon t.w.v. €100,-. Deze bon kunt u bij Kamera Express op geselecteerde Canon-producten besteden. Op deze pagina vindt u meer informatie over Frits van Eldik en de workshops. De workshops worden gegeven in samenwerking met Canon Nederland.

Over Frits:

Frits van Eldik werd in zijn jeugd omringd de door auto’s in de garage van zijn vader. Zijn vader had bovendien fotograferen als hobby en daar was Frits ook van onder de indruk.

Op een jonge leeftijd besloot hij zijn liefde voor auto's en fotografie te combineren. In de beginjaren van zijn carrière schoot hij veel rallyfoto's bij het circuit van Zandvoort. Zo leerde hij hoge snelheden vast te leggen. In 1989 fotografeerde Frits zijn eerste Formule 1 Grand Prix.

"Als ik over het circuit loop, zie ik de foto's al voor me. Ik denk dat je als fotograaf altijd in foto's denkt" - Frits van Eldik

Hoe maakt u nu zo’n dynamische foto waarbij de snelheid echt goed zichtbaar is? Wat wilt u overbrengen en wat is uw plan? Frits van Eldik, Canon-ambassadeur, neemt u mee in de wereld van sportfotografie.

Lezing sportfotografie

Wij mogen Frits ontvangen in het theater in samenwerking met Canon. En daar zijn we trots op, want Frits is een gepassioneerde fotograaf die een ander kan enthousiasmeren met zijn verhaal! Na deze avond ga je naar huis met een flinke dosis aan inspiratie! Deze lezing is gratis, maar er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. De lezing wordt gehouden op donderdag 19 september 2019 in het Isala Theater te Capelle a/d IJssel. De lezing is van 20:00 tot 22:00.

Meldt u nu aan!

Bekijk hier de foto's van Frits van Eldik: