Lezing dronevideografie door Wiebe de Jager  

Waarschijnlijk heeft u ze wel eens voorbij zien vliegen, of heeft u er zelf al eens mee gevlogen... drones! Maar wilt u alles te weten komen over videografie met drones en hoe u gave dronebeelden kunt maken voor uw website of social media? Kom dan op zaterdag 22 juni naar de exclusieve lezing van DJI ambassadeur Wiebe de Jager waar hij u alles vertelt over zijn werk en werkwijze. Wiebe is een gecertificeerd dronepiloot en voert opdrachten uit voor diverse opdrachtgevers uit het binnen- en buitenland. Wilt u genieten van de verhalen achter de foto's van Wiebe, meer leren over technieken die hij gebruikt of te weten komen met welke drones hij zijn video's maakt? Maak dan gebruik van deze unieke kans en schrijf u in!

De lezing vindt plaats op zaterdag 22 juni 2019 van 10:00 tot 13:00 uur in het Isala theater in Capelle a/d IJssel. Inloop is vanaf 09:30 uur. Om een plaats te reserveren voor deze gratis lezing vragen wij u zich onderstaande vragenlijst in te vullen. Deze vragenlijst helpt ons en DJI bij het onderzoeken van de doelgroep van drones, zodat we nog beter aan hun behoeften kunnen voldoen.

Klik hier voor de vragenlijst!

U kunt zich vervolgens aanmelden via onderstaande link:

Schrijf u direct in!

 


Wiebe de Jager - Luchtfotografie

Als gecertificeerd dronepiloot heeft Wiebe een heel vliegveld aan drones met 4K camera's en gimbals. Hiermee voert Wiebe foto- en filmprojecten voor diverse opdrachtgevers in zowel binnen- als buitenland. Zijn werk is gepubliceerd in onder andere National Geographic Traveler en vele fototijdschriften. Daarnaast was hij in 2018 te zien als jurylid in het programma 'DroneMasters'. Om zijn kennis over dronefotografie over te brengen op het publiek, heeft hij de websites Dronewatch.nl, Vliegjedroneveilig.nlDronePilots.nl opgericht en diverse boeken geschreven als 'Dronefotografie' en 'Dronevideo's maken'. Deze boeken kunt u uiteraard bestellen in onze webshop.

In 2014 kocht Wiebe zijn eerste drone en begon de wereld van drones en luchtfotografie te ontdekken. Vanuit deze interesse is Dronewatch.nl ontstaan.

 

Bekijk de foto's van Wiebe de Jager

Hieronder ziet u een aantal foto's gemaakt door Wiebe de Jager.

 

Wat komt er aan bod tijdens de lezing?

Wiebe de Jager neemt u mee in de wereld van de video- en fotografie. De DJI-expert behandelt verschillende producten, zoals de DJI Mavic Pro serie, DJI Ronin-S en de DJI Osmo Pocket. Hij legt alles stap voor stap uit. U krijgt praktische tips en aan de hand van indrukwekkende foto’s leert u gaandeweg steeds meer over video- en fotografie. Na thuiskomst van deze lezing heeft u vast zin om uw drone (weer) op te pakken zodat u een mooie fotografische duikvlucht kunt maken. Want dat is het doel van deze lezing: u inspireren!

Locatie

De lezing wordt gehouden in het Isala Theater in Capelle aan den IJssel. Voorafgaand aan de lezing wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee. 

Isala Theater
Stadsplein 5
2903 HH Capelle aan den IJssel

 

 

Klik hier om u in te schrijven!