's Werelds eerste 38 inch curved IPS monitor met UltraWide QHD+

  • Beeldschermdiagonaal: 38" (96.52 cm)
  • 21:9 Curved WQHD+ IPS Display
  • Resolutie: 3480x1600 pixels
  • sRGB over 99% voor een levensechte kleurweergave
  • Bluetooth speakers met Rich Bass
  • 1ms Motion Blur Reduction
  • USB Type-C & USB 3.0 Quick Charge
  • Screen Split 2.0: nog makkelijker multitasken!

De LG 38UC99-W is 's werelds eerste 38 inch curved IPS monitor met UltraWide QHD+, ideaal voor ontwerpers, fotografen, producers en andere creatieve professionals die meer ruimte nodig hebben. Door zijn uitzonderlijke beeldkwaliteit en innovatieve functies is deze UltraWide monitor hier uitermate geschikt voor. De Wide Quad High Definition+ (WQHD+) resolutie is vier keer helderder dan normaal HD en levert met 3840 x 1600 pixels een verbluffende beeldkwaliteit.

 

Bekijk onze review van de LG 38UC99

sRGB Over 99%

sRGB is het standaard kleurbereik voor een ideale kleurweergave. Met meer dan 99% dekking van het sRGB kleurbereik is deze LG monitor ideaal voor professionele fotografen, grafisch ontwerpers en iedereen voor wie een zeer nauwkeurige kleurweergave belangrijk is.

 

 

Efficient multitasken dankzij 3840 x 1600 QHD+

De resolutie van 3840 x 1600 is drie keer zo groot als die van een Full HD beeldscherm met 16:9 verhouding (1920 x 1080 pixels) en 24% groter dan een QHD monitor van 34 inch met 21:9 verhouding. Zo kunt u moeiteloos meer informatie bekijken en verwerken. Dankzij het gebogen paneel kunt u bovendien meer inhoud zien met minder moeite.

 

 

Screen Split 2.0

Met Screen Split 2.0 kunt u de lay-out van de monitor indelen zoals u wilt met in totaal 14 opties zoals verkleinen, meerdere vensters tegelijk weergeven en vier verschillende picture-in-picture (PIP) keuzes.

 

 

USB Type-C™ & USB 3.0 Quick Charge

Met USB Type-C kijkt u 4K video's, kunt u supersnel bestanden overzetten en uw smartphone of ander mobiel apparaat opladen en dat met één enkele kabel. De USB 3.0-poort zorgt er daarnaast voor dat u mobiele apparaten veel sneller kunt opladen dan met USB 2.0.

 

 

Bluetooth Audio met Rich Bass

Met de LG-38UC99-W kunt u via Bluetooth ook genieten van uw favoriete muziek. De ingebouwd luidsprekers leveren een krachtige en levendige geluidskwaliteit met indrukwekkende bas dankzij LG's Rich Bass technologie.

 

 

Gamen zonder vertragingen of haperingen

Ook voor gamers is dit een monitor voor een ultieme game-ervaring. Met FreeSync worden de beelden in een naadloze, vloeiende beweging weergegeven doordat nagenoeg alle schutteringen geëlimineerd worden die ontstaan als gevolg van het verschil tussen frame rate van de grafische kaart en de refresh rate van de monitor. Daarnaast is de reactietijd van een monitor van groot belang in games. De '1ms Motion Blur Reduction' is een functie die gamers de precisie en nauwkeurigheid biedt om op hoog niveau te spelen. Met een reactietijd van 1 miliseconde worden vervaging en ghosting sterk verminderd en de in-game actie vloeiender.