Protactic banner

Lowepro ProTactic

De ProTactic-serie van Lowepro is de best verkopende cameratassenlijn ter wereld. Met een ProTactic-tas is jouw kostbare apparatuur optimaal beschermd in elke denkbare situatie. De tassen zijn ontwikkeld met de professionele fotograaf in gedachten. Dat betekent dat je met gemak je spiegelreflex- of systeemcamera inclusief objectieven meeneemt. Uiteraard blijft ook dan nog genoeg ruimte over voor accessoires als flitsers, opladers, accu’s, filters en geheugenkaarten.

Protactic
Protactic

Dankzij het modulaire ontwerp deel je de tas volledig naar eigen wens in. Mocht je toch nog ruimte tekort komen met een standaard tas, is dit gemakkelijk op te lossen met extra pouches of cases die je door middel van Lowepro’s SlipLock™-systeem veilig kunt bevestigen aan de ProTactic-tas of een heupriem. Tevens is dit ideaal als je snelle toegang wilt hebben tot een andere lens.

Innoverende technologie

Formshell

De tassen zijn ontworpen met een superieure stevige maar lichtgewicht protectie: FormShell™. Zo is de ProTactic-serie voorbereid op een impact en is de apparatuur binnenin bestand tegen een stootje.

Sliplock

Dankzij het modulaire SlipLock™-bevestigingssysteem kan je de ProTactic-tas makkelijk uitbreiden met extra pouches en cases. Zo heb je altijd snel de beschikking over bijvoorbeeld een andere lens.

Access

De tassen in de ProTactic-serie zijn zo ontworpen dat ze van meerdere kanten te openen zijn. Zo heb je op elk moment de belangrijkste apparatuur binnen handbereik, in welke situatie dan ook.

Assortiment bij Kamera Express

Lowepro ProTactic BP 450 AW II zwart

Lowepro ProTactic BP 450 AW II zwart

De Lowepro ProTactic BP 450 AW II in het zwart is een ruime rugzak voor jouw apparatuur (twee DSLR’s, vier tot vijf objectieven, een laptop of tablet van 15" en diverse accessoires).

Bekijk

Lowepro ProTactic BP 350 AW II

Lowepro ProTactic BP 350 AW II

De Lowepro ProTactic BP 350 AW II in de kleur zwart laat je gemakkelijk een professionele foto-uitrusting met accessoires en persoonlijke spullen vervoeren. Ideaal voor de reizende fotograaf!

Bekijk

Lowepro ProTactic Lens Exchange 200 AW

Lowepro ProTactic Lens Exchange 200 AW

De Lowepro ProTactic Lens Exchange 200 AW is een lenskoker die je om je schouder kunt hangen of eenvoudig bevestigt aan de cameratas met het SlipLock systeem.

Bekijk

Lowepro ProTactic Lens Exchange 100 AW

Lowepro ProTactic Lens Exchange 100 AW

De Lowepro ProTactic Lens Exchange 100 AW is een lenskoker waarmee je gemakkelijk objectieven kan wisselen. Je kunt de lenskoker om je schouder hangen of eenvoudig bevestigen aan uw cameratas met het SlipLock systeem.

Bekijk

Lowepro ProTactic Utility Bag 200 AW

Lowepro ProTactic Utility Bag 200 AW

De Lowepro ProTactic Utility Bag 200 AW is een compacte tas voor allerlei camera accessoires. Batterijen, handleidingen, smartphone, kabels, microfoons of een (tele)lens, het past allemaal in dit kleine maar toch zeer handige tasje.


Bekijk

Lowepro ProTactic Utility Bag 100 AW

Lowepro ProTactic Utility Bag 100 AW

De Lowepro ProTactic Utility Bag 100 AW is een compacte tas voor allerlei camera accessoires. Batterijen, handleidingen, smartphone, kabels of microfoons, het past allemaal in dit kleine maar toch zeer handige tasje.


Bekijk

Lowepro ProTactic Bottle Pouch zwart

Lowepro ProTactic Bottle Pouch zwart

De Lowepro ProTactic Bottle Pouch zorgt ervoor dat je altijd drinken bij de hand hebt! Door het isolerende effect van neopreen blijft je drinken altijd warm of koud.

Bekijk

Lowepro ProTactic Utility Belt zwart

Lowepro ProTactic Utility Belt zwart

De Lowepro ProTactic Utility Belt zorgt ervoor dat je handen altijd vrij zijn en je toch al je apparatuur bij de hand hebt.


Bekijk

Lowepro ProTactic Quick Straps zwart

Lowepro ProTactic Quick Straps zwart

De twee Lowepro ProTactic Quick Straps horen bij het modulaire ProTactic systeem. Deze straps zijn een extra accessoire om aan uw tas te hangen.

Bekijk