Het Perfecte Plaatje - Masterclass actiefotografie

Heeft u zich aangemeld voor de masterclass van Frits van Eldik en de code uit uw gitfbox ingewisseld? Dan bent u hier op de goede plek. Op deze pagina is namelijk alle informatie over de masterclass actiefotografie te vinden. Programma, locatie, datums en natuurlijk de mogelijkheid om u in te schrijven op een datum naar wens. 

Over Frits van Eldik

Frits van Eldik (1969) groeide, als zoon van een Fiat/Lancia dealer, op tussen de auto’s. Frits kwam al op jonge leeftijd in aanraking met fotografie, de grote hobby van zijn vader. Op jonge leeftijd besloot Frits zijn liefde voor auto’s en fotografie te combineren. In de eerste jaren maakte hij veel foto’s van rally’s en was hij vaak op het circuit van Zandvoort te vinden om uit te vinden hoe je snelheid het beste vast kunt leggen. Dat ging zelfs zo ver dat zijn ouders vakanties boekten naar Zandvoort om te zorgen dat hij in ieder geval twee weken dicht bij het vuur was.

Frits werkte zeven jaar voor een fotoagentschap gespecialiseerd in automotive, voordat hij besloot om het alleen te gaan doen. Dit deed hij door het beginnen van een eigen bedrijf en in 1989 fotografeerde hij zijn eerste Formule 1 Grand Prix. In 1994 legde hij vrijwel alle F-1 races van het seizoen vast op regelmatige basis. Frits fotografeerde de afgelopen jaren o.a. de Formule 1, Le Mans en MotoGP. Eigenlijk alles waar beweging aan te pas komt, het liefst met een commerciële opdracht eraan verbonden.

Programma

In de masterclass actiefotografie zal autosportfotograaf en Canon ambassadeur Frits van Eldik u helpen met het maken van de mooiste actiefoto's. Tijdens deze masterclass, die gegeven zal worden bij het Circuit Park Berghem, gaat u aan de slag met het maken van actiebeelden langs de kartbaan. Voorafgaand zal Frits een korte theoriesessie geven, waarin hij vertelt waar u op moet letten bij actie- en sportfotografie. Bovendien zal hij u voorzien van handige tips en tricks! 


Locatie

Circuit Park Berghem BV
Zevenbergseweg 45
5351 PG Berghem (Oss)

https://www.circuitparkberghem.nl

Data 

De masterclass actiefotografie zal gegeven worden op onderstaande data. U kunt kiezen uit een ochtend- of een middagsessie. De ochtendsessie vindt plaats van 10:00 tot 13:00 uur en de middagsessie van 14:00 tot 17:00 uur.

  • 10 februari 
  • 11 februari