Doe mee met onze wedstrijd modelfotografie

U kunt weer een mooie prijs winnen bij Kamera Express. Dit keer rondom het thema modelfotografie. In dit maandthema leest u meer over verschillende vormen van modelfotografie: dieren, fashion, naakt, newborn, portret en trouwen. Aan u de keus om een mooie foto te maken uit één van deze zes categorieën. Deel uw foto en maak kans op een prachtige prijs:
een Profoto A1 met twee accu's (t.w.v. €1.100,-)!

Profoto A1

 

Maak kans op een Profoto A1 met twee accu's

Als u deelneemt aan de fotowedstrijd modelfotografie maakt u kans op een Profoto A1 met twee accu's t.w.v. €1.100,-! De Profoto A1 is in alles een echte Profoto flitser, maar dan in een kleiner formaat. De unieke ronde kop levert licht dat zowel natuurlijk als mooi is met een zachte, gladde afloop. Deze flitser is zeer eenvoudig in gebruik, met snelle recycletijden en een batterij die lang meegaat.

De Profoto A1 is verkrijgbaar voor twee merken: Canon en Nikon. Als u de wedstrijd wint, dan kunt u zelf kiezen voor welk merk u de flitser wilt krijgen.

Doe mee!

Let op: dit betreft een wedstrijd met een juryprijs. Er kan niet gestemd worden. U kunt uw foto’s (hieronder) inzenden t/m donderdag 28 februari. De winnaar wordt in de eerste week van maart bekend gemaakt via Facebook.

 

Terug naar de overzichtspagina