Nabewerking

Overzichtspagina

Doe mee met onze wedstrijd nabewerking

Rond het thema nabewerking is bij Kamera Express weer een mooie prijs te winnen. Download één van de drie foto’s hieronder en bewerk deze naar eigen smaak. Maak er een stemmige zwart-witfoto van, of laat de kleuren er juist uit knallen. Verander de lucht, monteer iets in het landschap wat er niet in thuis hoort: wat u mooi vindt. Deel het resultaat van uw creatieve bewerkingen met ons en maak kans op een prachtige prijs: een Wacom tablet ter waarde van €333,-. De overige beste bewerkingen van ieder van de drie foto’s krijgen een eervolle vermelding.

 
Maak kans op een Wacom tablet

Als u deelneemt aan de fotowedstrijd nabewerking maakt u kans op een Wacom Intuos Pro Medium tablet t.w.v. €333,-! Met de Wacom tablet kunt u uw creativiteit kwijt, of u nu onderweg of thuis bent! De drukpen die bij deze tablet geleverd wordt, voelt aan als een echte pen dankzij 8192 drukgevoeligheidsniveau's. Deze tablet is geschikt voor zowel links- als rechtshandig gebruik en beschikt over een strak en slank design; hij is slechts 8mm dik.

Wacom Intuos Pro Medium

Doe mee!

Download hier de drie beschikbare RAW bestanden en bewerk deze naar uw eigen smaak om kans te maken op een nieuwe Wacom tablet.
Let op: dit betreft een wedstrijd met een juryprijs. Er kan niet gestemd worden. U kunt uw bewerkte foto’s inzenden t/m woensdag 30 november. De winnaar wordt in de eerste week van december bekend gemaakt via Facebook.

 

Terug naar de overzichtspagina