National Geographic Junior

Kamera Express is de trotse sponsor van de National Geographic Junior Fotowedstrijd. Doe jij ook mee? Stuur je mooiste foto in of ga snel een foto maken.

Vanuit deze overzichtspagina kun je doorklikken naar de fotowedstrijd, naar een artikel met toffe tips, naar een tekst waarin we coole camera's op een rijtje zetten en naar een webpagina met daarop onze favo fotografen. Heb je al zin om zelf aan de slag te gaan? Ga jij een superfoto maken? 

Toi, toi, toi, dat de beste moge winnen! 

 

Fotowedstrijd

Kamera Express is de trotse sponsor van de National Geographic Junior Fotowedstrijd. Doe jij ook mee? Wie niet waagt, wie niet wint. Stuur je foto, duimen maar!

Toffe tips

Check deze pagina met toffe fototips! Je krijgt gegarandeerd leuke ideeën waarmee je zelf aan de slag kunt. Lees ze goed en ga op pad. 


Coole camera's

Wil je wel eens met een camera werken in plaats van met je smartphone? We hebben gebruiksvriendelijke camera's voor je op een rijtje gezet. 

Favo fotografen

Hier presenteren we enkele van onze favo fotografen. Bekijk de mooiste landschaps- en dierenfoto's, gemaakt door jong en oud en laat je inspireren.