National Geographic Junior

Kamera Express is de trotse sponsor van de National Geographic Junior Fotowedstrijd. Doe jij ook mee? 

Vanuit deze overzichtspagina kun je doorklikken naar de fotowedstrijd, naar een artikel met toffe tips, naar een tekst waarin we coole camera's op een rijtje zetten en naar een webpagina met daarop onze favo fotografen. Je komt op deze pagina's als je klikt op een van de vier foto's hieronder. 

Daarnaast geeft natuurfotograaf Peter van Wieringen antwoord op 15 vragen van kinderen. Hij vertelt waar je mooie foto's kunt maken, hoe het is om slangen te fotograferen en waarom bijenwolven en eekhoorns zo leuk zijn. De prijswinnaars van vorig jaar geven gave tips. Die tips kun je gebruiken wanneer je zelf aan de slag gaat.

Ga jij die ene superfoto maken? 

Toi, toi, toi, dat de beste moge winnen! 

 

Fotowedstrijd

Kamera Express is de trotse sponsor van de National Geographic Junior Fotowedstrijd. Doe jij ook mee? Wie niet waagt, wie niet wint. Stuur je foto, duimen maar!

Toffe tips

Check deze pagina met toffe fototips! Je krijgt gegarandeerd leuke ideeën waarmee je zelf aan de slag kunt. Lees ze goed en ga op pad. 


Coole camera's

Wil je wel eens met een camera werken in plaats van met je smartphone? We hebben gebruiksvriendelijke camera's voor je op een rijtje gezet. 

Favo fotografen

Hier presenteren we enkele van onze favo fotografen. Bekijk de mooiste landschaps- en dierenfoto's, gemaakt door jong en oud en laat je inspireren.