Nikon Pro Lease

Je wilt natuurlijk als professional gebruik maken van de beste apparatuur om het meest optimale eindresultaat uit te kunnen leveren aan je klanten. Maar het blijven investeren in apparatuur, in combinatie met de snelle ontwikkelingen van nu, is een uitdagende factor. Als je je apparatuur voor professioneel gebruik aanschaft en al een jaar of langer geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel kun je met Nikon Pro Lease tegen een aantrekkelijk tarief beschikken over de nieuwste camera's en objectieven. Over de aanschafprijs hoef je je geen zorgen te maken. Je betaalt namelijk maandelijks een vast bedrag, zonder rente! Kamera Express mag je als Nikon Pro-dealer deze exclusieve service aan bieden. 

Hoe werkt het?

De Nikon Lease kan bij geautoriseerde Nikon pro-dealers worden afgesloten. Nadat je een keuze hebt gemaakt uit de geselecteerde Nikon lease producten, kies je voor een leasetermijn van 24 of 36 maanden. Eenmalig wordt er €75 excl. btw aan administratiekosten in rekening gebracht. Na afloop van de leaseperiode kun je tegen een aantrekkelijke vergoeding (5% van de aanschafwaarde) de geleasete producten van de leasemaatschappij overnemen. Na betaling van de leasetermijnen en de koopoptie ben je eigenaar van de Nikon producten. Het afsluiten van een nieuw Nikon leasecontract met de nieuwste apparatuur behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Rekenvoorbeeld financial lease:

 • Verkoopprijs: €3.500 (excl. btw)
 • Aanbetaling btw €735*

Lease bedragen:

 • 1. 24 maanden: €145,83 per maand (excl. btw)
 • 2. 36 maanden: €97,22 per maand (excl. btw)

Daarnaast betaal je per contract eenmalig €75 (excl. btw) administratiekosten. Na afloop van de leasetermijn kun je tegen een vergoeding van 5% van de aanschafwaarde (€ 3.500 * 5% = € 175) de geleasete producten van de leasemaatschappij overnemen. Hierdoor word je volledig eigenaar.

*Het btw-bedrag betaal je bij aanvang van de leaseovereenkomst aan de leasemaatschappij. Hiervoor ontvang je een factuur die je kunt gebruiken voor je btw-aangifte.

Voorwaarden:

 1. Registratie in het register van de Kamer van Koophandel langer dan 1 jaar.
 2. Minimale aanschafwaarde vanaf €1.000 (excl. btw).
 3. Afsluiten leasecontract alleen mogelijk bij geselecteerde Pro-dealers in Nederland of België.
 4. Onder voorbehoud van kredietacceptatie door BNP Paribas leasing Solutions N.V.

Voordelen Nikon Pro Lease

 • Onbezorgd

Je hoeft zich geen zorgen te maken over de verzekering, onderhoud en reparaties. Nikon operational lease bied je full service. Daarnaast beschikt je altijd over de juiste apparatuur omdat wij samen met je een leasepakket op maat samenstellen. Je hoeft zich geen zorgen te maken over het in één keer aanschaffen van nieuwe apparatuur, je betaalt een vast laag bedrag per maand.

 • Altijd Up-To-Date

Je bent altijd up-to-date. Een leasetermijn is 24 of 36 maanden. Komt er een nieuw model uit? Geen zorgen, bij operational lease is worden bodies na 18 maanden gewisseld.

 • Full Service

Bij operational lease is het pakket inclusief verzekering, onderhoud en reparaties. Wordt jouw apparatuur gestolen, dan ben je verzekerd. Is er een defect aan jouw apparatuur, dan wordt deze kosteloos gerepareerd.

 • Op maat

Je kunt zelf een pakket samenstellen. Als je bijvoorbeeld graag een D5 willen leasen met een 70-200mm objectief, dan maken wij voor je een leasepakket met deze producten. Nikon biedt financial en operational lease.

 • Vast bedrag per maand en 0% rente

Over de aanschafprijs hoef je je geen zorgen te maken. Je betaalt namelijk maandelijks een vast bedrag, zonder rente! Zo weet je precies waar je financieel aan te bent.

 

Kom je er niet uit of heb je vragen?

Neem dan contact op via e-mail met onze Business to Business afdeling. Wij streven er naar op werkdagen binnen 24 uur reactie te geven op jouw vragen.

Geselecteerde Nikon producten