Nikon Pro Lease

Nikon Pro Lease

Lease nu en betaal later!

Als professional wil je natuurlijk gebruik maken van de beste apparatuur om het meest optimale eindresultaat te kunnen leveren. Maar het blijven investeren in apparatuur, in combinatie met de snelle ontwikkelingen van nu, is een uitdagende factor.

Wanneer je een jaar of langer geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel en apparatuur voor professioneel gebruik aanschaft, kun je met Nikon Pro Lease tegen een aantrekkelijk tarief beschikken over de nieuwste camera's en objectieven. Over de aanschafprijs hoef je je geen zorgen te maken. Je betaalt namelijk maandelijks een vast bedrag, zonder rente! Kamera Express is namelijk een exclusieve Nikon Pro-dealer.


Voordelen | Hoe werkt het? | Wat kost het? | Deelnemende producten | Aanvragen | Voorwaarden

De voordelen van leasen

Zeker wanneer je regelmatig specifieke camera’s of lenzen wilt gebruiken, is leasen een goede oplossing. Je bent dan immers altijd in het bezit van je eigen apparatuur en hoeft deze niet keer op keer te huren. Over een hoge aanschafprijs hoef je je ook geen zorgen te maken. Als je ervoor kiest apparatuur te leasen, betaal je namelijk maandelijks een vast bedrag waardoor er niet in één keer een hoog bedrag van je rekening wordt afgeschreven. Daarnaast is de apparatuur fiscaal jouw eigendom, waardoor je het mag opnemen in de boeken, een investeringsaftrek kan opvoeren en de spullen fiscaal kunt afschrijven. Is de leaseperiode voorbij en wil je de apparatuur houden? Dat kan tegen een betaling van slechts 5% van de oorspronkelijke investeringswaarde.

Altijd in het bezit van je eigen apparatuur

Voorkomt hoog oplopende huurprijzen

Niet in één keer een grote hap uit je budget

Apparatuur is fiscaal afschrijfbaar

Vaste maandelijkse kosten 

0% rente

Hoe werkt het?

Productkeuze

Productkeuze

Je maakt een keuze uit een van de in aanmerking komende lenzen of camera's vanaf €1000,-.

Leaseperiode

Leaseperiode

Je selecteert de leaseperiode van jouw voorkeur: 24 of 36 maanden.

Aanvraag

Aanvraag

Dien je aanvraag in bij ons. Wij nemen vervolgens contact met je op voor de afhandeling.

Wat kost het?

Nadat je een keuze hebt gemaakt uit de geselecteerde Nikon lease producten, kies je voor een leasetermijn van 24 of 36 maanden. Eenmalig wordt er €75 excl. btw aan administratiekosten in rekening gebracht. Na afloop van de leaseperiode kun je tegen een aantrekkelijke vergoeding (5% van de aanschafwaarde) de geleasete producten van de leasemaatschappij overnemen. Na betaling van de leasetermijnen en de koopoptie ben je eigenaar van de Nikon producten. Het afsluiten van een nieuw Nikon leasecontract met de nieuwste apparatuur behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Rekenvoorbeeld

Je wilt een camera leasen gedurende een periode van 36 maanden. De nieuwprijs van deze camera is €2699,- (inclusief BTW). De berekening gaat dus als volgt:

 • €2.699 / 1,21 (21% BTW) = €2.230,58
 • €2.230,58 / 36 (het aantal maanden) = €61,96
 • €61,96 + €1,95 (maandelijkse administratiekosten) = €63,91 per maand

Hierna worden er enkel nog eenmalige afsluitkosten van €75,00 in rekening gebracht. Besluit je na deze 36 maanden de camera te kopen, betaal je slechts 5% van de oorspronkelijke nieuwprijs (€2.699 x 0,05 = €134,95) om de camera definitief jouw eigendom te noemen.

Bovenstaand rekenvoorbeeld kan je gebruiken op alle producten die binnen de Nikon Pro Lease vallen. In de onderstaande tabel vind je nog enkele prijs berekeningen.

  Adviesprijs (€ incl. BTW) 1 24 maanden 2 36 maanden 2
Nikon Z9 body 5.999,- 208,53 139,67
Nikon Z7 II body   3.549,- 124,16 83,42
Nikon Z6 II body  2.349,- 82,84 55,87
Nikon Z 14-30mm F/4 S-line Nikkor  1.549,- 55,29 37,51
Nikon Z 70-200mm F/2.8 S-line Nikkor 2.949,- 103,50 69,95

1 Prijswijzigingen voorbehouden
2 Inclusief maandelijkse administratiekosten

Deelnemende producten

Een groot deel van het assortiment doet mee aan de Nikon Pro Lease. En het blijft niet alleen maar bij camera's en lenzen. Zo kan je ook de nieuwste accessoires leasen.

We hebben een aantal super toffe producten er voor jou uitgelicht. Benieuwd naar het volledige aanbod? Zoek dan jouw volgende camera of lens in het overzicht met alle deelnemende producten.

Bekijk alle deelnemende producten van de Nikon Pro Lease

Aanvragen

Wil je een aanvraag doen of heb je nog vragen over de Nikon Pro Lease? Neem dan contact op via e-mail met onze Business to Business afdeling. Wij streven er naar op werkdagen binnen 24 uur reactie te geven op je vragen.

Actievoorwaarden

 • Het totaal van de termijnbedragen (excl. administratiekosten) is gelijk aan het investeringsbedrag
 • Keuze uit een looptijd van 24 of 36 maanden
 • Investeringsbedrag varieert van € 1.000,- tot € 100.000,-
 • Mogelijkheid tot overkopen van de geleasete apparatuur voor slechts 5% van de nieuwprijs na afloop leaseperiode (financial lease)
 • Eenmalige afsluitkosten van €75,00
 • Maandelijkse administratiekosten van €1,95
 • Je kunt alleen gebruik maken van Nikon Pro Lease met een geldig BTW-nummer dat ouder is dan 12 maanden
 • Aanbiedingen zijn altijd onder voorbehoud van kredietacceptatie door BNP Paribas Leasing Solutions N.V.

Naar het aanvraagformulier


Terug naar de lease-pagina