NRC Fotowedstrijd 2017

In Nederland Fotografeert geeft Kamera Express u in samenwerking met Nikon iedere maand de beste tips om deel te nemen aan de NRC Fotowedstrijd. Elke maand kunt u uw eigen foto insturen die aansluit op het thema van de maand. Wilt u ook deelnemen aan de NRC Fotowedstrijd en kans maken op mooie prijzen? Ga naar http://foto.nrc.nl en upload uw mooiste foto.


Januari: 'familie'

Bekijk hier het 1e thema van de NRC fotowedstrijd: 'familie'. Bekijk hier 10 tips voor het maken van de mooiste familiefoto's.

Lees meer!

Februari: 'stilte'

Voor 2e thema zochten wij de rust onderwater op. Bekijk hier de 10 tips voor het maken van de mooiste foto’s die aansluiten bij het thema: ‘Stilte’.

Lees meer!

Maart: 'dier'

Het thema van de maand maart is ‘Dier’. Voor dit thema zochten wij Lars Soerink op om een kijkje te nemen in zijn leven als fotograaf.

Lees meer!

April: 'feest'

Het thema van de maand april is ‘Feest’. Voor dit thema zochten wij Nico Alsemgeest op om een kijkje te nemen in zijn leven als fotograaf.

Lees meer!

Mei: 'vrijheid'

Het thema van de maand mei is ‘Vrijheid’. Voor dit thema zochten wij Harm Domisse op om een kijkje te nemen in zijn leven als fotograaf.

Lees meer!

Juni: 'groei'

Het thema van de maand juni is “Groei”. Voor dit thema zochten wij Suzie Geenen op om een kijkje te nemen in haar leven als fotograaf. 

Lees meer!

Juli: 'mijn plek'

Het thema van de maand juli is ‘Mijn plek’. Voor dit thema zochten wij Bram Petraeus op om een kijkje te nemen in zijn leven als fotograaf.

Lees meer!

Augustus: 'recreatie'

Het thema van de maand augustus is ‘Recreatie’. Voor dit thema zochten wij Benjamin van der Spek op om een kijkje te nemen in zijn leven als fotograaf.

Lees meer!

September: 'licht'

Het thema van de maand september is ‘Licht’. Voor dit thema zochten wij Michiel Buijse op om een kijkje te nemen in zijn leven als fotograaf.

Lees meer!

NRC thema oktober

Oktober: 'herfst'

Het thema van de maand oktober is ‘Herfst’. Voor dit thema zochten wij Nico van Kappel op om een kijkje te nemen in zijn leven als fotograaf.

Lees meer!

NRC thema november

November: 'grenzen'

Het thema van de maand November is ‘Grenzen’. Voor dit thema zochten wij Maarten de Kok op om een kijkje te nemen in zijn leven als fotograaf.

Lees meer!

NRC thema november

'Beste foto van 2017'

Het thema van de maand december is “Beste foto van 2017”. Bekijk hieronder snel de tips voor het uitkiezen van uw mooiste foto van 2017.

Lees meer!