1e klas tweedehands: vind een pareltje tussen de occasions

Bent u op zoek naar een nieuwe camera of objectief maar is uw budget beperkt of hecht u weinig waarde aan nieuwe producten? Bij Kamera Express vind u een groot aanbod aan occasions, outlet- en demomodellen. Maandelijks worden er bijna vijfhonderd tweedehands artikelen ingenomen in onze winkels. Stuk voor stuk kwaliteitsproducten die nog uitstekend functioneren, maar wél lager in prijs zijn dan de originele variant. Van systeemcamera’s tot zoomobjectieven en van batterygrips tot compactcamera’s.

Bij Kamera Express nemen we al onze producten én onze klanten uiterst serieus. Elke occasion wordt daarom uitvoerig gecontroleerd voordat wij hem aanbieden in onze winkel. Als klanten een oude camera, oud objectief of oud accessoire inleveren, gaan deze in alle gevallen dan ook eerst langs onze occasionspecialisten. Zij kijken in welke staat het product is. Functioneert het nog naar behoren, hoe ziet de apparatuur eruit en ontbreken er onderdelen? “Wij controleren onder andere op slijtsporen, werking, het aantal sluiterbewegingen van de camera, diafragmawerking en autofocus. Wat opvalt is de goede staat waarin de meeste producten nog verkeren. Op een gebruiksspoortje hier en daar na lijken ze nog als nieuw en kunnen ze moeiteloos naar een nieuwe eigenaar. We merken dat mensen over het algemeen heel zuinig op hun spullen zijn”, aldus occasionspecialist Gerben. Als het product gecontroleerd is, wordt het zorgvuldig schoongemaakt. Daarna komen de occasions in de winkels en de webshop terecht.

Occasions mét garantie!

Als u een occasion koopt bij bij Kamera Express krijgt u bovendien tot wel 24 maanden garantie. Dus, bent u op zoek naar een camera of objectief en wilt u een product een tweede leven bieden? Neem eens een kijkje in het uitgebreide aanbod en wie weet komt u een verborgen schat tegen!