Olympus Tough camera's 

Met een Olympus Tough camera kun je alle avonturen aan. De Tough camera's zijn stof- en schokbestendig, waterdicht en kunnen tegen extreme weersomstandigheden. Perfect voor als je bijvoorbeeld een berg gaat beklimmen, gaat duiken of een bezoekje brengt aan een woestijn. De Tough camera's zijn bovendien voorzien van allerlei hightechfuncties die je helpen om de mooiste foto's en video's te maken. 

Line-up 

Op dit moment bestaat de range uit twee camera's: de Tough TG-5 en de Tough TG-tracker. Deze zijn beide in twee kleuren verkrijgbaar: de TG-5 in het rood en in het zwart en de TG-tracker in het groen en in het zwart. Hieronder vindt je in het kort de belangrijkste kenmerken van deze camera's terug.

Olympus Tough TG-5
Verkrijgbaar in zwart en rood

12 megapixel backlit CMOS-sensor
Waterdicht tot 15m
Schok-, stoot- en vorstbestendig
4K Ultra HD video met 30fps
Schokbestendig tot 2,1m
Ingebouwde WiFi en GPS

Tough TG-5

Olympus Tough TG-tracker
Verkrijgbaar in zwart en groen

4K Ultra HD video
5-assige beeldstabilisatie en timelapse-modus
Stootvast en waterdicht tot 30 meter
Inclusief barometer, thermometer, kompas en versnellingsmeter
Ingebouwde WiFi en GPS

Tough TG-tracker

 

Gevonden voorwerpen

Camera kwijtgeraakt? Don't worry! Bij Olympus kun je je aanmelden voor de 'gevonden voorwerpen'-service. Dit doe je door je Tough camera te registreren via MyOLYMPUS. Mocht je je camera vervolgens verliezen en iemand anders vindt 'm, kan de vinder zich bij ons melden. Wij nemen vervolgens contact met je op, zodat je je camera weer terugkrijgt! 

 

Terug naar de Olympus pagina