Olympus Tough camera's 

Met een Olympus Tough camera kunt u alle avonturen aan. De Tough camera's zijn stof- en schokbestendig, waterdicht en kunnen tegen extreme weersomstandigheden. Perfect voor als u bijvoorbeeld een berg gaat beklimmen, gaat duiken of een bezoekje brengt aan een woestijn. De Tough camera's zijn bovendien voorzien van allerlei hightechfuncties die u helpen om de mooiste foto's en video's te maken. 

Line-up 

Op dit moment bestaat de range uit twee camera's: de Tough TG-5 en de Tough TG-tracker. Deze zijn beide in twee kleuren verkrijgbaar: de TG-5 in het rood en in het zwart en de TG-tracker in het groen en in het zwart. Hieronder vindt u in het kort de belangrijkste kenmerken van deze camera's terug. Voor meer informatie kunt u op de buttons klikken. 

Olympus Tough TG-5
Verkrijgbaar in zwart en rood

12 megapixel backlit CMOS-sensor
Waterdicht tot 15m
Schok-, stoot- en vorstbestendig
4K Ultra HD video met 30fps
Schokbestendig tot 2,1m
Ingebouwde WiFi en GPS

Tough TG-5

Olympus Tough TG-tracker
Verkrijgbaar in zwart en groen

4K Ultra HD video
5-assige beeldstabilisatie en timelapse-modus
Stootvast en waterdicht tot 30 meter
Inclusief barometer, thermometer, kompas en versnellingsmeter
Ingebouwde WiFi en GPS

Tough TG-tracker

 

Gevonden voorwerpen

Camera kwijtgeraakt? Don't worry! Bij Olympus kunt u zich aanmelden voor de 'gevonden voorwerpen'-service. Dit doet u door uw Tough camera te registreren via MyOLYMPUS. Mocht u uw camera vervolgens verliezen en iemand anders vindt 'm, kan de vinder zich bij ons melden. Wij nemen vervolgens contact met u op, zodat u uw camera weer terugkrijgt! 

 

Terug naar de Olympus pagina