Grijp nu je kans en beleef een happy new gear!

Kleine ondernemersregeling en investeringsaftrek

Het is alweer bijna 2020. Jij, als ZZP’er, zet momenteel waarschijnlijk al je zakelijke gegevens op een rijtje. Heb je al leuke klussen gepland in het nieuwe jaar? Heb je daar nieuwe gear bij nodig? Heb je je al aangemeld voor de nieuwe ondernemersregeling 2020? Lees dit bericht dan goed! Je hebt namelijk nog enkele dagen om, net op de valreep, waardevolle apparatuur aan te schaffen, waarbij je je btw nog kunt terugvragen.

De kleine ondernemersregeling: koop apparatuur, nu je je btw nog kunt terugvragen

De kleine ondernemersregeling verandert vanaf 1 januari 2020. Hier vind je meer informatie over de nieuwe regeling. De nieuwe regeling zorgt voor minder administratieve rompslomp, maar het heeft voor sommige mensen gevolgen als het gaat om de investeringen die je doet op het gebied van apparatuuraanschaf. Je kunt het btw-bedrag dat je zelf betaalt vanaf 2020 (als je niet meer dan € 20.000 verdient) niet meer terugvragen. Dat kan nu nog wel, dus je gekochte apparatuur verdien je in feite weer terug.

Maak optimaal gebruik van de investeringsaftrek

Vergeet je niet ook nog rekening te houden met de investeringsaftrek? Een kleine reminder… Als je in het boekjaar investeert in bedrijfsmiddelen, dan kun je in aanmerking komen voor de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek. Dit is een extra aftrek op winst. Naast de normale afschrijvingen, mag je een extra percentage van het investeringsbedrag aftrekken. Zie de pagina van SRA (Samenwerkende Register Acccounts) voor meer uitleg.

It’s the final countdown

It’s the final countdown, nog even en het jaar is echt voorbij. Surf snel naar onze webshop (bekijk onze cadeautips) of ga naar onze winkels nu het nog kan. Grijp je kans, zodat je nog op een zo gunstig mogelijke manier jouw investeringen kan doen.

Zorg met jouw decemberaankoop voor een flitsend begin van 2020. We wensen je een HAPPY NEW GEAR!