Online Kijkersdag Kamera Express

Online Kijkersdag bij Kamera Express

Het is lente en de natuur komt weer in bloei. Een mooie reden om eropuit te trekken met een camera, maar velen van jullie zullen ook op stap gaan met een verrekijker om bijvoorbeeld dieren te spotten. Onze traditionele ‘outdoor dag’ hebben we vanwege de Corona-maatregelen dit jaar gedigitaliseerd en omgedoopt tot de Online Kijkersdag.

Op zaterdag 3 april organiseert Kamera Express de Online Kijkersdag in samenwerking met Swarovski Optik, Zeiss en Leica. Deze gerenommeerde kijkermerken verzorgen alle drie een webinar waarin de basisprincipes van verrekijkers voorbijkomen, nieuwe producten de revue passeren en fervente gebruikers aan het woord komen. Uiteraard is er ook ruimte om jouw vragen te stellen aan de experts.

Schrijf je nu in voor één of meerdere webinars

Kijkers in de kijker

Kijkers in de kijker

Van woensdag 31 maart tot en met dinsdag 6 april staan verrekijkers een week lang centraal bij Kamera Express. Je profiteert van scherpe kortingen op diverse verrekijkers. Tijdens de webinars kan je direct jouw vragen stellen over je nieuwe kijker of je oriënteren en laten informeren over jouw volgende aankoop.

Bekijk de actie

Programma Online Kijkersdag 3 april

10.00 – 11.30 uur Webinar Swarovski Optik
12.00 – 13.30 uur Webinar Zeiss
14.00 – 15.00 uur Webinar Leica

Je kiest zelf bij welk webinar je aanwezig wilt zijn, maar je bent natuurlijk van harte welkom om ze allemaal bij te wonen! Zo kan je je het beste oriënteren op welk merk bij jouw wensen aansluit. Let op: je dient je per webinar apart in te schrijven.

Webinar Swarovski Optik

10.00 – 11.30 uur
Presentatie: Pedro Brugge & Mark Collier

Swarovski Optik logo

Tijdens deze webinar zal Swarovski Optik al hun nieuwigheden presenteren: NL Pure, 115 mm en de vernieuwde CL Pocket.

Daarnaast is Mark Collier uitgenodigd, fervent vogelaar en expert in digiscoping.

Hij gaat jullie uitleggen hoe je nu de perfecte foto maakt door jouw verrekijker of telescoop. Van VPA met de smartphone tot TLS-APO met de camera.

Wil je de nieuwe producten van Swarovski Optik ontdekken of de ideale foto nemen door jouw verrekijker of telescoop? Dan is deze webinar echt iets voor jou!

Inschrijven

> Lees meer over Swarovski Optik

Webinar Zeiss

12.00 – 13.30 uur
Presentatie: Robin Hartman & Timo Roeke

Zeiss logo

Namens ZEISS Nederland zullen Robin Hartwijk en Timo Roeke een introductie geven in de wereld van de verrekijkers.

Het aanbod in verrekijkers is enorm maar hoe maak je nu een keuze? Je koopt je nieuwe kijker tenslotte voor een lange periode. Welke kijker past het beste bij jouw wensen? Robin zal antwoord geven op de meest belangrijke vragen: Wat is het verschil tussen een grote en een kleine kijker, wat is een uittrede pupil, wat zijn coatings, welke vergroting is het beste, wat zijn Dakkant kijkers, en hoe zit het met al die verschillende prijzen?

Roeke: “Als projectleider voor het grootste natuurplatform van de Benelux (Waarneming.nl) ben ik dagelijks bezig met het enthousiasmeren van mensen voor de biodiversiteit in hun omgeving. Als je weet hoe je moet kijken en luisteren dan vertellen vogels een verhaal. Deze deel ik graag met u. In mijn verhaal deel ik waarom vogels kijken niet alleen leuk maar tevens gezond is en geef ik bovendien een kijkje achter de schermen van Waarneming.nl.”

Uiteraard is er ook ruimte om vragen te stellen. Na deze presentatie weet je waar je op moet letten om een goede kijker te kiezen.

Inschrijven

> Lees meer over Zeiss

Webinar Leica

14.00 – 15.00 uur
Presentatie: Rob van Keulen

Leica logo

Steeds meer mensen gaan naar buiten om al wandelend te genieten van de natuur. In eigen woonplaats, park, aangrenzend buitengebied als bos of weide. Doordat de toepassingen sterk verschillen, verschilt ook het type verrekijker dat het beste geschikt is. Verrekijkers zijn vanzelfsprekend niet alleen voor fanatieke vogelaars. Het gebruik van een goede verrekijker is een, bijna, onmisbaar hulpmiddel juist als je bijvoorbeeld gaat fotograferen. Waarom? Dat vertellen we je graag.

Bedenk dus alvast waarom en waarvoor je een verrekijker wilt gaan gebruiken. Leica helpt je in deze unieke online webinar graag verder op weg. Absoluut geen droge product presentatie maar een inspirerend geheel waar voor iedereen de nodige ‘a-ha’ momenten zullen zitten.

Inschrijven

> Lees meer over Leica