Online Album Designer

Uw 50e verjaardag, eerste kindje, groot feest of een mooie reis. Stuk voor stuk momenten die u vast wilt leggen en waaraan u herinnerd wil worden. Hoe kan dat beter dan met een persoonlijk samengesteld fotoalbum? Bij Kamera Express kunt u online uw fotoboek maken zodat dit helemaal naar uw wensen is. Ideaal om een bijzondere levensgebeurtenis vast te leggen of om gewoon uw mooiste foto’s te verzamelen. Met een ruime keuze aan mogelijkheden ontwerpt u gemakkelijk en snel uw droomalbum.

 

Vakantiealbum

U kunt uw vakantiealbum bij Kamera Express volledig laten aanpassen aan uw vakantie. Zo vindt u bij ons vakantiealbums in het thema Beach waarin u al uw zon-, zee- en strandfoto’s kwijt kunt maar hebben we ook vormgevingen die zich uitstekend lenen voor foto’s van een actievere reis. Bekijk gerust eens één van de voorbeelden op onze website om u te laten inspireren. Klik hier om uw eigen vakantiealbum te ontwerpen.

naar Vakantiealbum

Instagramalbum

Instagram wordt alsmaar populairder. Natuurlijk is het leuk om uw foto’s in de app verzameld te hebben, maar het is nóg leuker om de favorieten in een album te verenigen. Kies bij Kamera Express voor een witte of zwarte albumhoes in de door u gewenste maat. Deze albums zijn allemaal voorzien van vierkante kaders en opgemaakt in een kleiner formaat, zodat u altijd scherpe en heldere foto’s blijft zien. Klik hier om uw eigen Instagram album te ontwerpen.

naar Instagramalbum

Babyalbum

Het eerste lachje van uw kindje, de eerste stapjes en de eerste vakantie als gezin. Al deze bijzondere momenten bewaart u in een prachtig fotoalbum van Kamera Express. Dankzij de hoge kwaliteit van onze albums, kunt u uw leven lang genieten van de beelden van de eerste jaren van uw zoon of dochter. Maak uw babyalbum online via het gebruiksvriendelijke programma op onze website. Klik hier om uw eigen babyalbum te ontwerpen.

naar Babyalbum

Communiealbum

Heeft uw zoon of dochter de communie gedaan en wilt u hier graag een communiealbum van maken? Dan bent u bij Kamera Express aan het juiste adres. Het enige wat u hoeft te doen, is kiezen voor één van de drie ontwerpen en u kunt direct aan de slag. Wij bieden een apart thema’s voor jongens en meiden en hebben daarnaast ook een Basic Thema. Klik hier om uw eigen communiealbum te ontwerpen.

naar Communiealbum

Ander album

Het blanco fotoalbum bestaat uit kant-en-klare paginastijlen zonder kleuren en andere details waardoor u een overzichtelijk en aantrekkelijk fotoboek creëert. Natuurlijk kunt u de complete opmaak zo aanpassen dat het helemaal naar uw wens is. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld een portretalbum wilt maken van uw kinderen of als u een jubileumalbum cadeau wilt doen aan een familielid. Klik hier om uw eigen blanco album samen te stellen.

naar Blancoalbum