Feestelijke opening Superstore Almelo!

Zaterdag 8 juni is het zover, de grote opening van onze nieuwe Superstore in het oosten van Nederland. Om dat te vieren hebben we een aantal exclusieve aanbiedingen geselecteerd voor alléén de allereerste klanten van de nieuwe winkel. Zorg dus dat je op tijd bij de opening bent, anders loop je deze spectaculaire deals mis! Naast deze aanbiedingen kan je de hele dag genieten van hapjes en drankjes. Neem ook deel aan de lezing die Sacha de Boer gaat geven in de winkel!

De winkel is 8 juni geopend van 09:00 tot 17:00. Je kan de Superstore vinden op de Woonboulevard 36 in Almelo. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je hier.


Lezing Sacha de Boer

Voormalig nieuwslezeres en tegenwoordig professioneel fotograaf Sacha de Boer zal bij de opening in Almelo aanwezig zijn en een lezing geven. De lezing gaat over haar nieuwste werk genaamd 'Lost Front'. De foto’s zijn gemaakt op Cyprus in de verdeelde hoofdstad Nicosia van een vergeten front. Het is dit jaar 45 jaar geleden dat Cyprus werd verdeeld en het conflict is nog steeds niet opgelost. Naast de lezing kan je deze foto´s bewonderen in de expositie in de winkel. De lezing is van 15:00 tot 16:00 en de toegang is gratis! Schrijf je hier in.


Exclusieve aanbiedingen:

Deze aanbiedingen zijn alléén geldig in Superstore Almelo op 8 juni. Maximaal 1 actieproduct per persoon. OP=OP!