DJI Osmo Action Banner

DJI Osmo Action

De Osmo Action is de eerste compacte actioncam van DJI. De camera is onder de meest extreme omstandigheden te gebruiken. De Osmo Action beschikt over een ingebouwde ‘Rocksteady’  beeldstabilisatie, zodat je gegarandeerd thuis komt met scherpe video’s vol actie.

Wat wil je weten over de actioncam?

DJI Osmo Action | Video Eigenschappen In de vergelijking Review Accessoires

 

De DJI Osmo Action in het kort

  • Compacte en robuuste actioncam
  • 1/2.3" CMOS-sensor
  • Schiet video’s in 4K met 60fps en 12 megapixel foto’s
  • Ingebouwde 'RockSteady' beeldstabilisatie
  • Beeldwijdte van 145 graden
  • Waterdicht tot 11 meter
  • Werkt samen met de DJI Mimo app
  • 2,25" touchscreen display achter en 1,4" display voor

Bekijk de DJI Osmo Action

 

Eigenschappen van de DJI Osmo Action

Beeldkwaliteit

De Osmo Action beschikt over een 1/2.3" CMOS-sensor met een beeldhoek van 145 graden. Met de camera leg je al die actiemomenten vast. Zo maak je 12 Megapixel foto’s met een F/2.8 diafragma. Bij het fotograferen beschik je ook over diverse opties, zoals: countdown, timed, burst, AEB (Auto Exposure Bracketing) en timelapse. Uiteraard is de Osmo Action ideaal voor video. Zo film je in maar liefst 4K met 60fps. Ook bij het filmen beschik je over diverse opties. Zo maak je bijvoorbeeld Full HD slowmotions met maar liefst 240fps. Dat is 8x trager dan normaal. Daarnaast kan je HDR-video’s en timelapse opnames maken.

 

Ingebouwde beeldstabilisatie

De actioncam is verder voorzien van een interne digitale beeldstabilisatie. Met deze ‘Rocksteady’ stabilisatie zijn schokken en trillingen in jouw opnamen verleden tijd. Je maakt ongelofelijk stabiele opnames, zelfs bij de meest dynamische situaties.

 

DJI Osmo Action Beeldkwaliteit

DJI Osmo Action Rocksteady Stabilisator

 

Het ontwerp

Met zijn compact formaat en lichte gewicht van slechts 134 gram, is de Osmo Action ideaal voor op reis. De camera is uitgerust met een robuuste behuizing en twee displays. Aan de achterzijde heeft de actioncam een 2,25 inch touchscreen display met 640x640 pixelresolutie. Ook de voorkant is voorzien van een display. Dit 320x320 pixel lcd-scherm is een ideale toevoeging voor onder andere vloggen en selfies.

 

Robuuste behuizing

De Osmo Action is gebouwd voor impact. De camera heeft een robuuste behuizing, waardoor de actioncam bestand is tegen schokken en stoten. Verder is de camera waterdicht en heeft het een hydrofobe coating op de displays. Hierdoor zwem je tot elf meter onderwater. Met case ga je nog dieper. Tot wel 60 meter onderwater. Daarnaast is de batterij van de actioncam bestand tegen extreme temperaturen van -10 tot 40 graden. Dankzij de efficiënte interne koeling is het zelfs mogelijk om een langere en consistente periode te filmen.

 

Beschermende lens

Ook aan de lens is gedacht. De lens van de camera is voorzien van drie asferische lagen die schitteringen en vervorming effectief verminderen. Dit geeft een kristalhelder beeld, zelfs in direct zonlicht. Voor mindere (weers)omstandigheden is de lens voorzien van een water- en oliebestendig hydrofobe coating. Dit stoot olie, water, vuil en andere kleine deeltjes af. Kortom: je kan de Osmo Action onder uiteenlopende omstandigheden gebruiken.

 

DJI Osmo Action Bediening

DJI Osmo Action Behuizing

 

Eenvoudige bediening

De Osmo Action is een extreem snel en heeft interactief systeem met een gestroomlijnde gebruikersinterface. De camerabehuizing is voorzien van drie toegankelijke knoppen voor een snelle en flexibele bediening. Hierdoor is aanzetten, opnemen en instellen in één handomdraai mogelijk.

Zo mis je geen moment dankzij de ‘SnapShot’ modus. In slechts twee seconden - na het aanzetten - begint de camera met opnemen. Met de ‘Quick Switch’-knop schakel je eenvoudig van scherm en selecteer je snel de gewenste opnamemodi. Met ‘Voice Control’ bedien je de camera eenvoudig via gesproken commando’s.

 

Mimo-app

De Osmo Action werkt net als de DJI Osmo Pocket en DJI Osmo Mobile 3 samen met de DJI Mimo-app. Met deze handige app beheer je niet alleen jouw opnamen, maar kan je deze ook bewerken. Je hebt verschillende bewerkingsopties, muziek en filters tot je beschikking. Het resultaat deel je makkelijk en snel met vrienden en familie, maar ook op social media. Met de Mimi-app heb je talloze creatieve mogelijkheden.

 

DJI Osmo Action in de vergelijking

Wil je weten wat het verschil is tussen de DJI Osmo Action en de DJI Osmo Pocket? Of het verschil tussen de DJI Osmo Action en de GoPro HERO 7? De verschillen tussen deze drie actioncams vind je in de onderstaande tabel.

 

 

DJI Osmo Action

DJI Osmo Pocket

GoPro HERO 7

Type sensor 1/2.3" CMOS sensor 1/2.3" CMOS sensor 1-Chip CMOS sensor
Megapixels 12 megapixel 12 megapixel 12 megapixel
Videoresolutie 4K60
Full HD in 240fps
4K in 60fps 4K60
Full HD in 240fps
Beeldhoek 145° 80° 149°
Stabilisatie Ingebouwde 'Rocksteady' stabilisatie 3-assig Ingebouwde 'HyperSmooth' stabilisatie
Opnamen modi slowmotion, custom exposure settings, timelapse, timed shooting FPV, ActiveTrack, Motionlapse, 3x3 Panorama, Nightshot Portretmodus, Fototimer, Gezichtsherkenning, Superfoto
Bediening Touchscreen, knoppen en stembediening Touchscreen en knoppen Touchscreen en stembediening
Waterbestendig Tot 11 meter Met optionele behuizing: 60 meter tot 10 meter
App Mimo-app Mimo-app Quickstories
Batterijduur 63 minuten bij 4K (60fps) Circa 1 uur bij 4K (60fps) 45-50 minuten bij 4K (60fps)
Afmetingen (BxHxD) 6,3 x 4,2 x 3,5 cm 12,1 x 3,69 x 2,86 cm 6.2 x 3.2 x 4.5 cm
Gewicht 124 gram 116 gram 116 gram

 

Bekijk onze DJI Osmo Action Review

In de bovenstaande tabel zie je kleine verschillen tussen de Osmo Action en de GoPro HERO 7. Wie trekt er volgens ons aan het langste eind? Check het snel in de DJI Osmo Action vs Gopro HERO 7 review.

Beschikbare accessoires voor de DJI Osmo Action

DJI Osmo Action Part 1 Battery

De DJI Osmo Action Part 1 Battery is de originele accu van de Osmo Action. Met deze accu heb je altijd een vervangende of extra accu bij de hand. Zo haal je nog meer uit de Osmo Action.

Bekijk het product
DJI Osmo Action Part 6 Charging Kit

De DJI Osmo Action Charging Kit bestaat uit twee accu's en een lader. Hierdoor heb je meerdere resereve accu's. Ook laadt je tegelijk twee accu's op.

Bekijk het product
DJI CYNOVA Mini Tripod

De CYNOVA Mini Tripod is een klein en compact statiefje voor de DJI Osmo Action. Met dit statief zet je gemakkelijk de actioncam stabiel neer. Zo maak je foto’s en video zonder beweging.

Bekijk het product
DJI Osmo Action Part 12 Waterproof Case

De DJI Osmo Action Waterproof Case is ideaal als je diep wilt duiken. Met deze onderwaterbehuizing duik je tot maar liefst 60 meter diep. Verder is hij zo ontworpen dat de lens niet beslaat bij temperatuurverschillen.

Bekijk het product
DJI Osmo Action Part 8 Camera Frame Kit

Met de DJI Osmo Action Camera Frame Kit bescherm je de actioncam tegen krassen en stoten. Het biedt verder verschillende bevestigingspunten voor accessoires. Ook behoud je de volledige controle over de functies.

Bekijk het product
DJI Osmo Action Part 2 Adhesive Mount Kit

De Osmo Action Adhesive Mount Kit bestaat uit twee platte en twee kromme kleefbevestigingen. Met deze bevestigingen bevestig je de actioncam eenvoudig op diverse oppervlakken. Bijvoorbeeld een helm of skateboard.

Bekijk het product

 

Verzeker je actioncam

Je eerste actie-shot is altijd spannend. Je wilt dat deze vlekkeloos verloopt. Ook de rest van de opnamen en acties wil je goed afronden. Krijg je onverwacht schade, dan wil je jouw actioncam graag repareren. Dat kan! Met de DJI Care Refresh.

Deze verzekering dekt schade door onjuist gebruik, waterschade en schade door vallen of stoten. Daarnaast is het mogelijk onderdelen te vervangen. Ook krijg je advies over de actioncam als je deze nodig hebt.

Verzekeren

Terug naar het DJI-overzicht