Canon 7DMarkII - Nieuws
org-ke_nl:/content/Meukfolder/Canon7DmII/aheader.png
 
org-ke_nl:/content/Meukfolder/Canon7DmII/EOS-7D-Mark-II-EF-S18-135STM-Front_thumb.jpg
 

Canon EOS 7D Mark II

Ontworpen met een voorliefde voor snelheid. De Canon EOS 7D Mark II wordt gekenmerkt door zijn APS-C formaat 20,2MP CMOS sensor, DIGIC 6 image processors, en een top continue-opnamen van 10fps. Zowel een 65-punts all cross-type phase detection AF-systeem als Dual Pixel CMOS AF-technologie dragen bij aan een snelle en nauwkeurige scherpstelling voor zowel de optische zoeker en Live-View-opnamen. Bovendien is de combinatie van de dubbele beeldprocessoren samen met de CMOS sensor ook een bijdrage aan meer low-lightgevoeligheid met een ISO van 16000, die verder uitbreidbaar is tot 51200. De 7D Mark II is een ideaal instrument voor sport- en natuurfotografen. Het presteert ook net zo goed in de handen van hedendaagse multimedia image-makers.
 

Kenmerken:

 • Mount: Canon EF
 • Sensor: 22,4x15mm 20,2MP APS-C CMOS
 • Opslagmedium: CF, SD, SDHC, SDXC
 • Autofocus points: Phase Detection 65, 65 Cross-Type
 • Zoeker: Pentaprisma
 • Scherm: 3" LCD
 • ISO: 100-51200
 • Ingebouwde flitser: Ja
 • Externe flitser: Ja, Hot Shoe
 • Video: Ja, Full HD
 • Ingebouwde microfoon: Ja
 • Continu fotograferen: Tot 10fps
 • Aansluitingen: HDMI C en USB 3.0
 • Accu: LP-E6N
 • Afmetingen: 148,6x112,4x78,2mm
 • Gewicht: 910g
  org-ke_nl:/content/Meukfolder/Canon7DmII/EOS 7D Mark II White Beauty 03-3.jpg
org-ke_nl:/content/Meukfolder/Canon7DmII/EOS 7D Mark II EF-S18-135STM FSL-3.jpg
 
Pre-order nu.
 
 

Continu-opnamen met 10 fps

De EOS 7D Mark II is in staat in een seconde tot 10 20,2 Megapixel opnamen met volledige resolutie te maken en deze als JPEG, RAW of beide tegelijk op te slaan. Tijdens reeksopnamen kan zonder verlies aan prestaties tot 31 RAW-bestanden of een onbeperkt aantal JPEG's worden vastgelegd. De opnamesnelheid is aan te passen aan het tempo van het onderwerp dat wordt gefotografeerd en de fotobestanden zijn op te slaan op kaarten in de twee kaartsleuven.
 

Nieuw systeem voor sluiter- en spiegelaandrijving

org-ke_nl:/content/Meukfolder/Canon7DmII/Metpack-2.jpg

Dankzij een nieuw ontworpen sluiter- en spiegelaandrijving heeft de sluiter van de EOS 7D Mark II een duurzaamheid van 200.000 cycli. Het nieuwe systeem heeft twee motoren – een motor speciaal voor aandrijving van de spiegel en een motor voor het sluiter-mechanisme. Het systeem is uitgevoerd met lagers met hoge energieoverdracht die zijn ontworpen om de sluiterspantijd bij snelle continu-opnamen te verlagen is.

 
De hoofdspiegel en secundaire spiegel in de EOS 7D Mark II worden aangedreven door een speciale motor, zodat de spiegels tijdens continu-opnamen stationair blijven – dit maakt nauwkeurige AI Servo AF mogelijk en geeft een stabiel beeld in de zoeker. Beide spiegels worden ondersteund door een absorberend mechanisme om stuiteren van de spiegel te beperken. Wanneer de spiegel omlaag is, zal een massademper een kracht tegengesteld aan de stuiterrichting van de secundaire spiegel uitoefenen om het stuiteren te beperken en een nauwkeurige scherpstelling mogelijk te maken.
De onderdelen van het spiegelaandrijfsysteem zijn vervaardigd van materialen die speciaal zijn ontworpen om spiegelvibraties te reduceren. Zowel de aanspanmotor van de spiegel als de aandrijving zelf zijn zwevend opgehangen om te zorgen dat mechanische geluiden worden gedempt en trillingen tot een minimum wordt beperkt, zodat een hoge beeldkwaliteit mogelijk
 
Pre-order nu.
 

65-punts AF-systeem met 'cross-type' scherpstelpunten

De EOS 7D Mark II heeft een instelbaar 65-punts AF-system om het voor fotografen gemakkelijker te maken op elk type onderwerp scherp te stellen en het onderwerp te volgen. Elk scherpstelpunt is een 'cross-type' punt wanneer een compatibele lens wordt gebruikt. Dit type punten stelt de camera in staat snel en nauwkeurig scherp te stellen op zowel horizontale als verticale details. Het centrale AF-punt van het AF-systeem ondersteunt 'dual cross-type' scherpstelling bij f/2.8 en f/5.6 en 'cross-type' bij f/8 (met compatibele EF-lenzen), terwijl een verticale serie van vijf AF-punten in het midden van het AF-systeem voor uiterst nauwkeurige 'dual-line' scherpstelling zorgt. Ter ondersteuning van fotografie bij weinig omgevingslicht is het centrale punt gevoelig tot -3EV, zodat met de EOS 7D Mark II bijvoorbeeld ook bij maanlicht kan worden gefotografeerd.
Een geheel nieuwe keuzehendel voor AF-area op de EOS 7D Mark II stelt fotografen in staat eenvoudig en snel te wisselen tussen AF-area-modi, zodat het scherpstelvlak kan worden gewijzigd terwijl een oog door de zoeker blijft kijken.
  org-ke_nl:/content/Meukfolder/Canon7DmII/langcanon.jpg
 

20,2 Megapixel APS-C CMOS-sensor

De EOS 7D Mark II heeft een nieuwe 20,2 Megapixel APS-C CMOS-sensor die zorgt voor een evenwicht tussen de hoge resolutie en lage ruis. Dit maakt het mogelijk de meest uiteenlopende scènes vast te leggen en hoge resolutie prints te maken – alles met weinig ruis en over een groot native ISO-bereik van 100-16.000, dat kan worden uitgebreid tot 51.200.
Pre-order nu.
org-ke_nl:/content/Meukfolder/Canon7DmII/afooter.png