Canon - Nieuws
- Canon - EOS - Objectieven - Powershot - IXUS - Legria - Accessoires -

 

Canon

   

Canon is sinds de oprichting in 1937 een toonaagevend leverancier op het gebied van Digital Imaging en Informatie Technologie, voor zowel particulieren als bedrijven. Met verschillende cameralijnen als Canon EOS en Canon Powershot, biedt Canon de perfecte camera voor zowel de beginnende, als de professionele fotograaf. De hoge kwaliteit die Canon nastreeft is terug te vinden in de Japanse 'Kyosei' filosofie achter het merk, wat staat voor: 'Samen leven en werken aan een gemeenschappelijk doel'. 

         
        Naar boven
         

Canon EOS

    
org-ke_nl:/content/Merkpaginas/Canon/eosbeginner.jpg
org-ke_nl:/content/Merkpaginas/Canon/eos-liefhebber.jpg
org-ke_nl:/content/Merkpaginas/Canon/eos-professional.jpg
         

Beginner

 

Liefhebber

 

Professional


Met Canon EOS kunt u de overstap maken naar een spiegelreflexcamera. Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp van de Canon EOS instapmodellen, zijn deze Canon camera's ideaal voor de beginnende fotograaf en hobbyist.

Zet de volgende stap in foto- en videografie met Canon EOS en profiteer van geavanceerde functies, zoals ingebouwde WiFi en snelle continu-opnamen. Met deze Canon EOS modellen verhoogt u de lat van uw fotografie.
  Geniet van een geheel nieuw prestatie- en betrouwbaarheidsniveau met Canon EOS. De professionele Canon EOS lijn biedt alles wat de professionele fotograaf zich kan wensen. Van 61-punts autofocus tot hoge kwaliteit full frame sensoren. 
 
 
 
 

Naar boven

 

 

The power to be creative


org-ke_nl:/content/Merkpaginas/Canon/Canon-F.jpg

Met een EOS digitale spiegelreflex camera kunt u een kiekje omtoveren in een veel creatiever project. Gebruik effecten met weinig scherpte diepte om zo de aandacht op uw onderwerp te vestigen en gebruik combinaties van creatieve filtereffecten om opvallende foto's te maken met uw Canon EOS.


 


 

org-ke_nl:/content/Merkpaginas/Canon/Canon-G.jpg

 

Creatieve filters

Geef uw foto's een eigen aanzien en stijl met de creatieve filtereffecten van Canon EOS. U kunt kiezen uit Grainy zwart-wit, Soft Focus, Toy camera en nog veel meer.

org-ke_nl:/content/Merkpaginas/Canon/Canon-H.jpg

 

Scènemodi & Basic+

U kunt op het onderwerp gebaseerde scènemodi, zoals Portraits, Sports en Landscape, precies afstemmen met de Basic+ technologie van Canon EOS. Kies voor omgevings- of belichtingsinstellingen die de sfeer van een evenement precies vastleggen.

 

  org-ke_nl:/content/Merkpaginas/Canon/Canon-E.jpg

Canon Objectieven

   
org-ke_nl:/content/Merkpaginas/Canon/EF.JPG
org-ke_nl:/content/Merkpaginas/Canon/EF-S.JPG
org-ke_nl:/content/Merkpaginas/Canon/EF-M.JPG

EF

 

EF-S

 

EF-MDe Canon EOS EF-objectieven bieden u hoge kwaliteit en onbeperkte creativiteit. Met zowel prime als zoomlenzen bestaat er voor elke situatie het ideale objectief. Onder de EF lenzen vallen ook de professionele 'L' objectieven. Deze L lenzen zijn te herkennen aan de rode ring op het Canon EOS objectief.


EF-S-objectieven zijn ontworpen voor EOS-camera's met APS-C sensoren, zijn licht qua gewicht en bieden fantastische beelden – geweldig voor dagelijks gebruik. Wees creatief met brandpuntsafstanden, van ultragroothoek tot telefoto. De Canon EF-S lenzen zijn niet geschikt voor Full Frame camera's.
  De lichtgewicht EF-M objectieven zijn speciaal gemaakt voor EOS M camera's. Geniet van hoge prestaties en een geweldige beeldkwaliteit. Dankzij het lage gewicht van de EOS M en het EF-M objectief, kunt u uw Canon EOS overal mee naartoe nemen om al uw mooie momenten vast te leggen. 
 
 
 
 
Naar boven

 

       
         

Canon Powershot

      org-ke_nl:/content/Merkpaginas/Canon/canonpowershot.jpg

Kom dichterbij en leg onderwerpen in de verte vast vol fantastische details met de optische zoom van de Canon Powershot camera's. De Canon Powershot camera's zijn er in vele varianten en is verkrijgbaar voor zowel voor de hobbyist, als de gevorderde fotograaf. Dankzij een optisch-zoomobjectief heeft u meer creatieve vrijheid bij het vastleggen van bijvoorbeeld landschappen en portretten. Een deel van de Canon Powershot camera's zijn voorzien van de nieuwste functies zoals WiFi, handmatige bediening, hoge ISO waardes en de mogelijkheid om in RAW te fotograferen.

 

 

 

   

Canon IXUSorg-ke_nl:/content/Merkpaginas/Canon/canonixus.jpg

Smartphones kunnen handig zijn voor alledaagse kiekjes, maar ze maken het moeilijk om de volledige essentie van onvergetelijke momenten vast te leggen. Dat is anders bij de Canon IXUS compactcamera's, die speciaal voor uitstekende beeldkwaliteit zijn ontworpen. De Canon IXUS camera's hebben optische zoom van hoge kwaliteit en hebben de mogelijkheid om snel achter elkaar foto's te maken, zodat u dichter bij de actie kunt komen. De bediening van de Canon IXUS is eenvoudig en dankzij een automatische modus kan iedereen de IXUS gemakkelijk kan gebruiken.

 

 

 


You can... Canon


org-ke_nl:/content/Merkpaginas/Canon/Canon-L.jpg

Met Canon IXUS en Canon Powershot profiteert u van de nieuwste ontwikkelingen op uw camera. Dankzij de eenvoudige bediening en nieuwe ingebouwde technologiën kunt u uw creativiteit volledig kwijt om vervolgens uw foto's direct te delen met uw vrienden!


 


 

org-ke_nl:/content/Merkpaginas/Canon/Canon-J.jpg

 

Smart Auto

Iedereen kan fantastische foto's en movies maken met één druk op een knop dankzij Smart Auto. Deze functie zoekt automatisch en slim de beste camera-instellingen zodat jij alleen hoeft te mikken en te klikken om de mooiste foto's te maken - met fantastische scherpte, detail en klein, in welke situatie dan ook. Je kunt ook je creativiteit verkennen met de gebruiksvriendelijke artistieke en creatieve modi.


org-ke_nl:/content/Merkpaginas/Canon/Canon-K.jpg

 

Optische zoom met ZoomPlus

Kom dichterbij en leg onderwerpen in de verte vast in fantastisch detail met optische zoom, die resultaten van een hogere kwaliteit geeft dan een standaard digitale zoom (zoals in de meeste mobiele apparaten). Als je meer zoomkracht nodig hebt, kun je met ZoomPlus nog dichterbij komen zonder een merkbaar kwaliteitsverlies. Een optisch-zoomobjectief biedt ook meer creatieve vrijheid voor het vastleggen van meer uiteenlopende onderwerpen, van landschappen tot portretten.

 


org-ke_nl:/content/Merkpaginas/Canon/Canon-I.jpg

 

Eenvoudig delen met WiFi

Kom dichterbij en leg onderwerpen in de verte vast in fantastisch detail met optische zoom, die resultaten van een hogere kwaliteit geeft dan een standaard digitale zoom (zoals in de meeste mobiele apparaten). Als je meer zoomkracht nodig hebt, kun je met ZoomPlus nog dichterbij komen zonder een merkbaar kwaliteitsverlies. Een optisch-zoomobjectief biedt ook meer creatieve vrijheid voor het vastleggen van meer uiteenlopende onderwerpen, van landschappen tot portretten.

 

 
Canon LEGRIAorg-ke_nl:/content/Merkpaginas/Canon/Legria.jpg

Of u nu belangrijke herinneringen wilt vastleggen of u zich creatief wilt uitleven met video, met de LEGRIA camcorders vindt u altijd de juiste camera die bij u past. Dankzij de combinatie van superieure beeldkwaliteit en technische kennis van Canon, kunt u met de LEGRIA camcorders snel en gemakkelijk prachtige Full HD movies maken en delen. De Canon LEGRIA modellen zijn ideaal voor u als gezin, videoliefhebber of creatieveling. Met verschillende functies als WiFi, Baby Mode en Intelligent IS beschikken de Canon LEGRIA camera's over de nieuwste technologiën. 
 

 

 

 

Naar boven

 


Canon Accessoires

   

Canon Speedlite

 

Extender

 

Battery grip

 

Printer

org-ke_nl:/content/Merkpaginas/Canon/canonlight.jpg

 

org-ke_nl:/content/Merkpaginas/Canon/canontube.jpg

 

org-ke_nl:/content/Merkpaginas/Canon/canongrip.jpg

 

org-ke_nl:/content/Merkpaginas/Canon/canonprint.jpg

             
Krachtig, veelzijdig en gebruiksvriendelijk – de uitgebreide Canon Speedlite-serie biedt nieuwe mogelijkheden in flitsfotografie. Deze complete flitsers werken zowel in het volle daglicht als in totale duisternis, op of los van de camera, en bieden iedere fotograaf uitzonderlijke creatieve controle over de belichting.   Canon gebruikt de naam Extender voor zijn teleconverters. Deze hoogwaardige accessoires vergroten de effectieve brandpuntsafstand van een gekoppelde lens met 1,4x of 2,0x. Een 200-mm lens met Extender 1,4x heeft een effectieve brandpuntsafstand van 280 mm: met de Extender 2,0x wordt dit zelfs 400 mm!   De dubbele accuruimte in de Canon Battery grip maakt langere opnamesessies mogelijk waardoor u dubbel zo lang kunt fotograferen, zonder uw accu te hoeven wisselen. Dankzij de extra ontspanknop heeft u de mogelijkheid om ook gemakkelijk verticaal te fotograferen. De battery grip zorgt voor een extra goede ligging in uw handen.
  Print foto's via uw smartphone of digitale camera, vergelijkbaar met de kwaliteit van een printshop. Deel prachtige prints of scan uw bestanden zodat u deze nooit meer verliest. Met de verschillende CanoScan scanners, en SELPHY en PIXMA printers, heeft u de mogelijkheid om de perfecte apparaat te kiezen die voldoet aan al uw eisen.

          Naar boven

org-ke_nl:/content/Merkpaginas/Canon/Canon-Footer.JPG

SpiegelReflex Canon Cannon Speedlite EOS EF EF-S EF-M Fullframe Powershot IXUS Legria 5d MIII Mark III Extender Grip Print Lens lenzen camera camera's Kamera Express fisheye Nikor macro Tamron Goedkoop Goedkoopste Kopen shop cashback portretlens macrolens telelens objectief