Carl Zeiss op uw iPad! - Nieuws

De Carl Zeiss catalogus op uw iPad!

Carl Zeiss heeft een applicatie voor de iPad gelanceerd, de officiele ZEISS Camera Lens Catalog! Speciaal ontworpen voor Zeiss gebruikers. Het beschikt over informatie over alle huidige productlijnen en helpt om te luisteren wat een Carl Zeiss lens zo speciaal maakt.

De lenzen in deze app zijn:

  • ZE lenzen
  • ZF.2 lenzen
  • ZM lenzen
  • Touit Lenzen
  • Accessoires

 

Download de Carl Zeiss Lens Catalogus app voor de iPad hier.

org-ke_nl:/content/Carl Zeiss app/App_logo.png
org-ke_nl:/content/Carl Zeiss app/screen480x480.jpeg org-ke_nl:/content/Carl Zeiss app/screen480x480_2.jpeg

Over Carl Zeiss

Carl Zeiss Nederland maakt deel uit van de Carl Zeiss Group, toonaangevend leverancier van optische en opto-elektronische producten. De groep is aanwezig in meer dan 30 landen en biedt innovatieve oplossingen voor de (bio)medische, research, industriële, eyecare en lifestyle sector.

Naast de verkoop van deze hightech optische en opto-elektronische producten, verzorgt Carl Zeiss Nederland ook het correctief of preventief onderhoud van deze apparaten. U kunt ook bij ons terecht voor consultancy, projectmanagement en training.

Carl Zeiss verlegt continu de grenzen van het zichtbare. Niet voor niets is hun bedrijfsslogan "We make things visible". De innovatieve producten dragen actief bij aan een betere wereld. Ze helpen bij de diagnose en behandeling van oogziekten en andere aandoeningen. Ze worden ook gebruikt om het kleinste tandwiel of een gigantische scheepsmotor op te meten met de grootste precisie. Ze geven zelfs een gedetailleerde inkijk in de allerkleinste cellen voor bijv. kankeronderzoek of de ontwikkeling van nieuwe materialen.

org-ke_nl:/content/Carl Zeiss app/Zeiss.JPG