De Nikon D810 - Nieuws
org-ke_nl:/content/Nieuwsberichten/Nikon_logoD810.JPG

...


       

De Nikon D810

Van fijne structuren tot snelle bewegingen, deze camera kan alles aan!

De Nikon D810 DSLR camera neemt zijn plaats in als de hoge resolutie camera in de Nikon DSLR lineup. Het beschikt over een 36,3 Megapixel FX-formaat CMOS-sensor zonder een Optical Low Pass Filter voor bijzonder scherpe en gedetailleerde beelden. Met de toevoeging van de EXPEED 4 Image processor, wordt de snelheid verhoogd ten opzichte van de D800 en ruis wordt effectief verminderd over het gehele ISO bereik.

Opnamesnelheid in FX-formaat is 5 fps en in DX-formaat tot een maximum van 7 bps. Daarnaast zijn de Full HD video-mogelijkheden van de D810 opgewaardeerd naar 1080p bij 24, 30 en 60 fps. Ook de verbeterde efficientie van de processor maakt tot 1200 schoten en 40 minuten video-opname mogelijk op een acculading. De prestaties bij weinig licht zijn verbeterd dankzij de grote inheemse ISO-gevoeligheid. Het bereik loopt van 64 tot 12.800 en kan worden uitgebreid van 32 tot 51.200.

...        

 

Klik hier om op uw tablet of smartphone te bekijken

 

         

Geavanceerde Multi-Cam 3500FX autofocus sensor
De geavanceerde Multi-CAM 3500FX autofocus sensor heeft 51 AF-punten met 15 cross-type sensoren en Group Area AF stelt vijf AF-sensoren in staat die worden gebruikt als een groep. Dit is handig bij het fotograferen van onderwerpen die niet gemakkelijk kunnen worden gevolgd door een AF-punt.

         

Belangrijkste kenmerken:

  • Camera formaat: Full Frame
  • Aantal megapixels: 36,3
  • Autofocuspunten: Phase Detectie: 51, 15 cross-type
  • Nikon F Mount
  • WiFi Certified
  • ISO: 64-12800 (uitbreidbaar tot 32-51200)
  • Video: Full HD
  • Continue schieten: Tot 6 fps
  org-ke_nl:/content/Nieuwsberichten/D810_Product1.jpg

 

 

       
org-ke_nl:/content/Nieuwsberichten/D810_Product2.jpg   org-ke_nl:/content/Nieuwsberichten/D810_Product3.jpg   org-ke_nl:/content/Nieuwsberichten/D810_Product4.jpg

 

 

 

Geoptimaliseerd voor video-opname!
De D810 is geoptimaliseerd voor video-opname, de D810 is voorzien van opname in zowel FX-en DX-formaten, waaronder gelijke opname op geheugenkaarten en een externe recorder, evenals 60p opname naar een externe recorder. Het ISO-bereik voor video is ook van 64 tot 12.800 en uit te breiden naar 51.200. Automatische ISO-instellingen in de handmatige modus maakt een soepele overgang mogelijk. Een ingebouwde stereo microfoon wordt ondersteund evenals aansluitingen voor een externe microfoon en hoofdtelefoon. Een selecteerbaar audio frequentiebereik biedt goede controle over de geluidopname. De interval en time-lapse opnamen zijn ook verbeterd. Het maximaal aantal beelden per reeks is nu 9999!

 

Een 3,2 inch LCD-scherm!
Een 3,2 inch LCD-scherm met 1229 K-dot resolutie zorgt ervoor dat u uw beelden makkelijk terug kunt kijken en kunt fotograferen in live view. Verbeterde coatings op de optische zoeker componenten zorgen voor meer heldere beelden en meer accurate kleuren. De Live View functie omvat nu split screen display zoom voor foto's en zebra weergave in videomodus. Volle lensopening tijdens Live View voor foto's wordt ook ondersteund.

 

Dual media slots!
De D810 maakt gebruik van dual media slots voor zowel Compact Flash en SD-kaarten. Het biedt een ingebouwde flitser met i-TTL meting, evenals een hot shoe mount. Een grotere grip maakt een comfortabele bediening op lange opnamedagen mogelijk. Een secundaire knop 'I' is toegevoegd aan het achterpaneel voor snellere toegang tot belangrijke instellingen.

 

 

 

org-ke_nl:/content/Nieuwsberichten/D810_voorbeeld1.jpg   org-ke_nl:/content/Nieuwsberichten/D810_voorbeeld2.jpg   org-ke_nl:/content/Nieuwsberichten/D810_voorbeeld3.jpg

 

 

Nikon D810 Sound Edition

 

Nikon D810 Travel Edition

 
org-ke_nl:/content/Nieuwsberichten/Microfoon_ME1.jpg   org-ke_nl:/content/Nieuwsberichten/GP1a.jpg
 

Combineer hoge resolutie beeld met hoge kwaliteit geluid met de Nikon D810 Sound Edition. Bij deze editie krijgt u naast het moderne meesterwerk, de Nikon D810, een Nikon ME-1 Stereo Microfoon!

 

Bent u veel onderweg en wilt u graag bijhouden waar u welke foto heeft geschoten? Dat kan met de Nikon D810 Travel Edition! Bij deze editie krijgt u naast het moderne meesterwerk, de Nikon D810, een Nikon GP-1a GPS module!

 

 

Nikon D810 Wireless Edition

 

Nikon D810 Speed Edition

 
org-ke_nl:/content/Nieuwsberichten/WT5.jpg   org-ke_nl:/content/Nieuwsberichten/MBD12.jpg
 

Wilt u uw geschoten foto's snel op uw laptop of smartphone zien? Probeer de Nikon D810 Wireless Edition! Met deze editie van de D810, krijgt u een WT-5 wifi adapter waarmee u uw foto's draadloos kunt versturen!

 

Bent u lang onderweg en heeft u lange shoots? Probeer de Nikon D810 Speed Edition! Hiermee kunt u urenlang door blijven fotograferen met behulp van de meegeleverde MB-D12 batterij grip!