Falcon Eyes, strobist en studiospecialist - Nieuws

Falcon Eyes, strobist en studiospecialist!

Over Falcon Eyes

Falcon Eyes werd in 1993 opgericht en maakt fotostudio apparatuur van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Ze bieden alles voor de professionele fotostudio behalve de camera en lens.

Het brede en specialistische assortiment bevat productseries geschikt voor de amateurfotograaf maar ook voor de professional. Hierdoor spreekt Falcon Eyes iedereen aan die met fotografie bezig is.

org-ke_nl:/content/Falcon Eyes/Falcon Eyes Logo.JPG

Aansluitkabels

Accessoires & toebehoren

Achtergrond systemen

org-ke_nl:/content/Falcon Eyes/Aansluitkabels.JPG org-ke_nl:/content/Falcon Eyes/AccessoiresToebehoren.JPG org-ke_nl:/content/Falcon Eyes/Achtergrondsysteem.JPG

Nieuwe aansluitkabel nodig? Probeer die van Falcon Eyes! Falcon eyes heeft diverse aansluitkabels in het assortiment voor u, voor een scherpe prijs.

Achter de bovenstaande link vind u alle accessoires en toebehoren die Falcon Eyes u te bieden heeft. Dit varieert van hotshoe adapters tot kleurenfilters.

Falcon Eyes is studiospecialist. Door deze specialisatie zijn ze natuurlijk ook specialist in achtergrond systemen. Zie hier het complete assortiment in achtergrond systemen van Falcon Eyes.

Afstandsbedieningen

Alle statieven

Alle tassen

org-ke_nl:/content/Falcon Eyes/Afstandsbedieningen.JPG org-ke_nl:/content/Falcon Eyes/Alle_statieven.JPG org-ke_nl:/content/Falcon Eyes/Alle_tassen.JPG

Met de afstandbediening van Falcon Eyes kunt u diverse LED lampen aansturen voor een optimaal resultaat van uw foto's.

Kijk hier voor diverse statieven van Falcon Eyes. Van driepoot statieven tot monopods, Falcon Eyes heeft een statief in het assortiment die voldoet aan uw eisen en smaak.

Doordat Falcon Eyes studiospecialist is, betekend niet dat ze exclusief studioapparatuur tassen hebben. Het tassen assortiment varieert net als hun andere assortiment. Alles voor de veeleisende fotograaf!

Batterijen, grips & laders

Complete set continue licht

Complete set flits licht

org-ke_nl:/content/Falcon Eyes/batterijengripsladers.JPG org-ke_nl:/content/Falcon Eyes/Complete set continue licht.JPG org-ke_nl:/content/Falcon Eyes/Complete set flitslicht.JPG

Reserve accu nodig? Probeer die van Falcon Eyes is! De accu's van Falcon Eyes gaan gegarandeer lang mee.

Falcon Eyes is al 20 jaar studio specialist. Het studio assortiment van Falcon Eyes zijn dus van hoge kwaliteit. Zie hier het complete assortiment van continue sets van Falcon Eyes.

Geen videograaf maar een fotograaf? Probeer de complete flits sets van Falcon Eyes. Deze set garanderen top kwaliteit, gehaald uit 20 jaar ervaring.

Continue licht & accessoires

Diverse studio accessoires

Draagtassen & koffers

org-ke_nl:/content/Falcon Eyes/Continue licht accessoires.JPG

org-ke_nl:/content/Falcon Eyes/Diverse studio accessoires.JPG

org-ke_nl:/content/Falcon Eyes/Draagtassen koffers.JPG

Falcon Eyes heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van continue licht. Dit type licht wordt veel gebruikt bij videografie en studiofotografie.

Falcon Eyes biedt u studio accessoires in alle soorten en maten om aan uw fotografische eisen te voldoen. Van amateur tot professional, Falcon Eyes heeft het.

Om al uw fotografieapparatuur mee te nemen, heeft u een ruime koffer of draagtas nodig. Falcon Eyes biedt u deze ruimte zodat u uw apparatuur altijd overal mee naartoe kunt nemen.

Effect machines

Filters

Flits paraplu's

org-ke_nl:/content/Falcon Eyes/Effect machines.JPG org-ke_nl:/content/Falcon Eyes/Filters.JPG org-ke_nl:/content/Falcon Eyes/Flits paraplu1.JPG

Geef uw shoots een unieke draai met de effect machines van Falcon Eyes! Van Rookmachines tot bellenblaasmachines, Falcon Eyes heeft het voor u!

Heeft u behoefte aan een creatieve draai in uw foto's? Gebruik filters van Falcon Eyes! Met deze filters geeft u uw studiobelichting een unieke kleur die u niet op andere foto's zult zien.

Een flitsparaplu wordt gebruikt om zacht licht te reflecteren. Daarnaast wordt het regelmatig gebruikt om doorheen te flitsen. Het wordt dus ook als softbox gebruikt.

Flitser accessoires

Flitsers (reportage)

Foto statieven

org-ke_nl:/content/Falcon Eyes/Flitser accessoires.JPG org-ke_nl:/content/Falcon Eyes/Flitser reportage.JPG org-ke_nl:/content/Falcon Eyes/Foto statieven.JPG

Met flitser accessoires kunt u uw huidige flitserapparatuur aanvullen met kleine nodige accessoires zoals een omnibounce of een flitseradapter. Dan kunt u uw foto's dat kleine extraatje geven.

De reportage flitsers van Falcon Eyes staan bekend als flitsers van zeer hoge kwaliteit. Ze hebben flitsers in hun assortiment die compatibel zijn voor diverse merken.

Statieven zijn essentieel in studiofotografie. Zonder statieven blijven uw flitsers niet op de juiste plek staan. Met de statieven van Falcon Eyes blijft uw apparatuur gegarandeerd staan zoals u wilt.

Infrarood & radio triggers

Instellampen & flitsbuizen

Kleurbalans & grijskaarten

org-ke_nl:/content/Falcon Eyes/Infrarood radio triggers.JPG

org-ke_nl:/content/Falcon Eyes/Instellampen flitsbuizen.JPG

org-ke_nl:/content/Falcon Eyes/Kleurbalans grijskaarten.JPG

Falcon Eyes specialiseerd zich op studio apparatuur. Hierdoor specialiseren zij zich op ook op infrarood & radio triggers. Zie het assortiment op de bovenstaande link.

Falcon Eyes lampen zijn sterk! Sluit deze lampen op uw flitser aan en u kan zeker een lange tijd genieten van uw flitser met zijn nieuwe lamp!

Stel uw witbalans altijd natuurgetrouw in met de kleurbalans & grijskaarten van Falcon Eyes!

Koffers

Lampstatieven

Lampstatieven, booms & accessoires

org-ke_nl:/content/Falcon Eyes/Koffers.JPG org-ke_nl:/content/Falcon Eyes/Lampstatieven.JPG org-ke_nl:/content/Falcon Eyes/Lampstatieven booms accessoires.JPG

Om al uw fotografieapparatuur mee te nemen, heeft u een ruime koffer nodig. Falcon Eyes biedt u deze ruimte met zijn ruime koffers zodat u uw apparatuur altijd overal mee naartoe kunt nemen.

De statieven voor uw lampen zullen niet hetzelfde zijn zonder de statieven van Falcon Eyes. Met deze statieven blijven uw lampen altijd stabiel staan en gaan ze lang mee!

Plaats uw lampstatieven op de gekste plekken met de accessoires voor de lampstatieven. Plaats ze op de muur, op het plafond. De enige eventuele hindernis is uw creativiteit!

org-ke_nl:/content/Falcon Eyes/Plaatje.JPG

Monopods

Opname tafels & boxen

org-ke_nl:/content/Falcon Eyes/Monopods.JPG org-ke_nl:/content/Falcon Eyes/Opname tafels boxen.JPG

De eenbeenstatieven van Falcon Eyes zijn van zeer licht aluminium. De eenbeenstatieven kunnen gebruikt worden om een camera of spotting scope op te zetten.

Opname tafels en boxen worden vooral gebruikt bij productfotografie. Met deze producten heeft u altijd een witte achtergrond. Hierdoor hoeft u alleen nog juist te belichten en voila! Een goede productfoto!

Overige accessoires

Papierrollen & doeken

Reflectieschermen

org-ke_nl:/content/Falcon Eyes/Overige accessoires.JPG org-ke_nl:/content/Falcon Eyes/Papierrollen doeken.JPG org-ke_nl:/content/Falcon Eyes/Reflectieschermen.JPG

De accessoires van Falcon Eyes zijn een grote aanvulling op uw studioapparatuur. Van brackets tot Magic Arms, Falcon Eyes heeft het in het assortiment voor u!

Falcon Eyes is studiospecialist. Door deze specialisatie zijn ze natuurlijk ook specialist in achtergronddoeken. Zie hier het complete assortiment in achtergronddoeken van Falcon Eyes.

Reflectieschermen zijn een veel gebruikt product in de studiofotografie. De reflectieschermen van Falcon Eyes zijn dan ook erg gewaardeerd onder de studiofotografen.

Reflectoren

Sliders

Softboxen & adapters

org-ke_nl:/content/Falcon Eyes/Reflector.JPG org-ke_nl:/content/Falcon Eyes/Slider.JPG org-ke_nl:/content/Falcon Eyes/Softbox adapters.JPG

Reflectors worden in studiofotografie vaak gebruikt om licht te bundelen en in een rechte lijn vooruit te laten gaan. Hierdoor wordt een object makkelijker belicht.

Sliders worden vaak gebruikt bij videografie. De SLR of videocamera kan op de slider worden gemonteerd voor stabiele bewegende beelden. Falcon Eyes biedt u sliders die makkelijk te monteren zijn en stabiel bewegen.

Softboxen worden gebruikt om onderwerpen zacht te belichten zonder dat er veel licht verloren gaat. Falcon Eyes biedt u softboxen voor elke flitser van goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

Statief accessoires

Statiefkits

Statiefkoppen

org-ke_nl:/content/Falcon Eyes/Statief accessoires.JPG org-ke_nl:/content/Falcon Eyes/Statiefkits.JPG org-ke_nl:/content/Falcon Eyes/Statiefkoppen.JPG

Statief accessoires komen altijd wel van pas. Wanneer u uw camera in een speciale positie wilt plaatsen, is een statief accessoire hier perfect voor! Falcon Eyes biedt u deze accessoires voor een scherpe prijs.

De statiefkits zijn voor de fotografen die direct aan de slag willen. De statiefkits worden geleverd met kop en statief. U kunt uw camera erop aansluiten en direct aan de slag!

Statiefkoppen zijn voor de fotografen die willen fotograferen vanuit een unieke hoek of hun statief niet weg willen doen maar wel een andere kop willen.

Statieftassen

Statieven & toebehoren

Strobist

org-ke_nl:/content/Falcon Eyes/Statieftas.JPG org-ke_nl:/content/Falcon Eyes/Statieven toebehoren.JPG org-ke_nl:/content/Falcon Eyes/Strobist.JPG

Heeft u moeite met het meesleuren van uw statief? Probeer de sterke statieftassen van Falcon Eyes! Met deze tassen kunt u uw statief beschermen tegen vuil en stoten, en veel makkelijker meenemen!

Kijk hier voor diverse statieven en accessoires van Falcon Eyes. Van driepoot statieven tot brackets, Falcon Eyes heeft een statief in het assortiment die voldoet aan uw eisen en smaak.

Onder deze categorie vallen diverse flitser accessoires die uw foto's een unieke creatieve draai kunnen geven. Van diffusers tot filters, Falcon Eyes heeft het voor u!

Studio & Licht

Studioapparatuur tassen

Studioflitsers & accessoires

org-ke_nl:/content/Falcon Eyes/Studio licht.JPG

org-ke_nl:/content/Falcon Eyes/Studioapparatuur tassen.JPG org-ke_nl:/content/Falcon Eyes/Studioflitsers accessoires.JPG

Op zoek naar studioapparatuur? Probeer Falcon Eyes! Falcon Eyes is al 20 jaar studiospecialist dus garandeerd studioproducten van top kwaliteit voor een scherpe prijs.

Wanneer u moeite heeft met het meedragen van uw studioapparatuur, kunt u uw apparatuur meenemen in een sterke tas van Falcon Eyes. Dit merk heeft een tas voor u en elk soort studioapparatuur dat u heeft.

De flitsers van Falcon Eyes staan bekend als flitsers van zeer hoge kwaliteit. Ze hebben flitsers in hun assortiment die compatibel zijn voor diverse merken en accessoires voor elke creatieve fotograaf.

Studiostatieven en toebehoren

Tassen & Koffers

Video statieven

org-ke_nl:/content/Falcon Eyes/Studiostatieven en toebehoren.JPG org-ke_nl:/content/Falcon Eyes/Tassen koffers.JPG org-ke_nl:/content/Falcon Eyes/Video statieven.JPG

De studiostatieven van Falcon Eyes geven u de creatieve boost die u nodig heeft! Zo heeft Falcon Eyes bijvoorbeeld de Flex Arm waarmee u uw lampen in elke positie kunt plaatsen.

Doordat Falcon Eyes studiospecialist is, betekend niet dat ze exclusief studioapparatuur tassen en koffers hebben. Het tassen & koffer assortiment varieert net als hun andere assortiment. Alles voor de veeleisende fotograaf!

Bent u videograaf en wilt u uw camera statief houden? Probeer de videostatieven van Falcon Eyes. Met deze statieven kunt u uw camera ten alle tijd stabiel houden voor de perfecte beelden die u nodig heeft!

Videolampen

Videorig toebehoren

Videorigs

org-ke_nl:/content/Falcon Eyes/Videolampen.JPG org-ke_nl:/content/Falcon Eyes/Videorig toebehoren.JPG org-ke_nl:/content/Falcon Eyes/Videorigs.JPG

Als u uw object goed wilt belichten tijdens het filmen, kunt u het beste de videolampen van Falcon Eyes gebruiken. Deze LED lampen zijn zuinig en geven u het sterke licht waar u behoefte aan heeft.

Wanneer u uw videorig wilt aanvullen met bijvoorbeeld een goede focusring, probeer dan Falcon Eyes. De toebehoren van dit merk zijn van hoge kwaliteit en van licht materiaal voor een scherpe prijs.

Een videograaf in hart en nieren? Gebruik de videorigs van Falcon Eyes! Deze lichte stabiele videorigs worden gebruikt om uw camera stabiel te houden terwijl u vrij filmend kunt bewegen.