FD Gazellen 2015 - Nieuws

Kamera Express neemt FD Gazellen Award 2015 in ontvangst

In 2012 kende Kamera Express, onder het bewind van Private Equity, mindere tijden. Eind dat jaar werd Kamera Express terug gekocht door oprichter Peter Merceij en oud-directeur Ben Cornelisse en werd er gekozen voor een geheel nieuwe koers. “Om Kamera Express weer terug te brengen aan de top was het nodig om flink de bezem door het bedrijf te halen en alleen met de mensen over te blijven die er voor 200% tegenaan wilde gaan.”, aldus algemeen directeur Ben Cornelisse. 

 

Nu, drie jaar later, behoort Kamera Express tot de prestigieuze FD Gazellen. “De koers die wij begin 2013 hebben ingezet werpt zijn vruchten af. Naast de ontwikkelingen die wij achter de schermen hebben gedaan, zijn wij gaan investeren in fysieke winkels. Zo hebben wij ons aantal vestigingen vergroot van 3 naar 8 City- en Superstores. Ondanks de flinke groei van onze online webshop, geloven wij sterk in een combinatie met fysieke verkooppunten.” De groei van Kamera Express zorgt er tevens voor dat er weer volop wordt geïnvesteerd in nieuw personeel. “Begin 2013 waren wij met 40 man overgebleven. Nu wij drie jaar verder zijn, hebben wij inmiddels zo’n 90 vakkundige medewerkers in dienst en de komende tijd zal dit aantal alleen maar groeien.”

 

Met de FD Gazelle Award 2015 op zak behoort Kamera Express tot de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. “Nu wij drie jaar op rij tenminste 20% groei hebben geboekt, is het tijd voor de volgende stap. 2016 belooft dan ook een mooi jaar voor ons te worden. Wij zijn al de grootste foto- en videospecialist, maar willen nog veel verder gaan voor onze klanten. Het feit dat wij nu tot de top van Nederland behoren geeft ons extra motivatie om onze plannen verder te realiseren.”

 

FD Gazellen Awards

De FD Gazellen Awards zijn een initiatief van het Financieel Dagblad en Company.Info dat jaarlijks wordt gehouden. Iedere onderneming die drie jaar op rij een omzetgroei van ten minste 20% weet te behalen komt in aanmerking voor een Award. De FD Gazellen is een lijst van de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. De prijzen worden tijdens vijf regionale bijeenkomsten aan de snelst groeiende ondernemingen per provincie uitgereikt.

 

org-ke_nl:/content/Awards/Kamera-Express-FD- Gazellen-Awards-2015.jpg