GoPro - Nieuws

org-ke_nl:/content/Merkpaginas/GoPro/header.jpg
GoPro Hero4Accessoires

 

GoPro

   

GoPro, Groot geworden door klein te blijven.
Er komen steeds meer verschillende soorten actiecamera's op de markt. GoPro heeft de wereldwijd de succesvolle GoPro action camera's op de markt gebracht. Inmiddels zijn er voor de Gopro al honderden accessoires te koop, denk hierbij aan verschillende lenzen tot onderwater casings zodat de actie onder water ook in beeld gebracht kan worden.
De GoPro kan ook door middel van verschillende mounts op zowel de helm, motor, surfplank, als auto bevestigd worden. GoPro staan er om bekend een flinke tik te kunnen verdragen en zijn dan ook goed schokbestendig. Hierdoor is de Gopro de camera bij uitstek om te gebruiken voor extreme sports en op voertuigen.

         
         
         

Nieuw! De GoPro Hero 4!

    


         

GoPro HERO

 

GoPro HERO4 Silver

 

GoPro HERO4 Black

 

 

De GoPro Hero kan video opnemen in 1080p met 30fps of in 720p met 60fps. Via een feature die 'Quikcapture' genoemd wordt kunnen gebruikers de camera starten en een opname beginnen via een enkele knop.
Daarnaast is er nog een fotoburstmodus aanwezig die 5-megapixelplaatjes kan maken met vijf beelden per seconde en via de Time Lapse-feature kan elke
halve seconde geautomatiseerd een
foto gemaakt worden.


De GoPro Hero4 Silver beschikt over een touchscreen aan de achterzijde van de camera, ook kan deze camera 12-megapixelafbeeldingen op 30 beelden
per seconde maken in burstmodus en ook is er ondersteuning voor wifi en bluetooth, maar de framerates liggen tijdens het filmen bij 1080p op 60fps,
en met 720p op 120fps.
Ondanks dat deze camera geen 4K ondersteunt kunt u wel filmen op 2,7k
op 30fps.

 

De GoPro Hero4 Black action cam is een zeer compact ontworpen action cam met een uitgebreid assortiment aan accessoires. In combinatie met de innovatieve GoPro app, is deze action cam een must have in de markt. De GoPro Hero4 Black biedt u de mogelijkheid om in 4K te filmen met 30fps! Een ware revolutie in het action cam segment!

Liever direct bestellen? Klik dan hier.   Liever direct bestellen? Klik dan hier.   Liever direct bestellen? Klik dan hier.
org-ke_nl:/content/Merkpaginas/GoPro/hn.png   org-ke_nl:/content/Merkpaginas/GoPro/h4s.png  
 

Klik hier voor ons complete GoPro Hero4 Aanbod

 

GoPro Accessoires
     
  Handlebar / Seatpost / Pole Mount

GoPro Fetch

 

GoPro Pole Mount

     
Suction Cup   Helmet Front Mount   3-Way

GoPro Zuignap

 

GoPro Helm Mount

 

GoPro 3-Way

         
The Handler (Floating Hand Grip)  

GoPro The Handler

 

GoPro Gooseneck

   
    Klik hier voor al onze GoPro accessoires