Kamera Express After Sun - Nieuws

 

org-ke_nl:/content/After Sun/ke_aftersun_760.jpg
  

Winnaars Fotowedstrijd Vakantie 

In slechts enkele weken hebben we ruim 500 inzendingen voor de Fotowedstrijd Vakantie mogen ontvangen! Heel erg bedankt voor al deze zomerse inzendingen! Er zaten prachtige foto's bij van zonnige stranden, exotische dieren en zomerse straattaferelen. Na lang beraad zijn er twee winnaars binnen het thema Vakantie gekozen door de Kamera Express jury en heeft het publiek met grote meerderheid een publiekswinnaar gekozen. Veel dank aan iedereen die een foto heeft ingestuurd of heeft gestemd. En natuurlijk: winnaars gefeliciteerd! 

Eerste prijs: Canon EOS M3 + 15-45mm IS STM
In de duinen van Erg Chebbi heeft Anita Grotewal met een Canon EOS 60D + Tamron 35-270mm deze geweldige foto weten te maken! Dankzij de prachtige contrasten in kleur, het verschil tussen stilstand en beweging en de mooie compositie heeft Anita met deze foto een Canon EOS M3 met 15-45 IS STM gewonnen! 

org-ke_nl:/content/After Sun/Winnaar1.jpg

Tweede prijs: Canon Pixma MG7750 all-in-one printer/scanner
Met een Olympus PEN EPL-6 met 14-42mm lens in de aanslag heeft Willem Wouterse deze foto getiteld "Snavelen" gemaakt. Dankzij het herkenbare karakter en de beweging in de foto heeft Willem een Canon Pixma MG7750 all-in-one printer/scanner gewonnen. Perfect om deze, en vele andere vakantiefoto's, prachtig af te drukken! 

org-ke_nl:/content/After Sun/Winnaar2.jpg

Publieksprijs: Sony HDR-AS20 action cam
Met maar liefst 760 stemmen heeft Anouk Pladdet de publieksprijs gewonnen! Deze zonnige plaat met spelende kinderen aan het strand is zeker zomers te noemen! Deze foto is genomen met een Canon EOS 500D. Haar volgende standavonturen kan Anouk nu ook met de Sony HDR-AS20 action cam vastleggen


org-ke_nl:/content/After Sun/winnaar3.jpg 

 

Kamera Express presenteert: After Sun! Alles voor na je vakantie!

 
Na een zonnige vakantie is het tijd voor After Sun, zeker als fotograaf! Hoe behoudt je zo lang mogelijk de vakantiepret en wat heb je na je vakantie nodig om weer fris aan de slag te kunnen? Tijdens de After Sun weken van Kamera Express krijg je naast een hoop tips en mooie aanbiedingen ook de kans om prachtige prijzen te winnen bij de Fotowedstrijd Vakantie. Stuur jouw favoriete vakantiefoto in en maak kans op een Canon EOS M3 + EF-M 15-45 IS STM, Sony HDRAS200V of de publieksprijs Canon PIXMA MG7750.
 
Tips:
  1. Onderhoud uw camera! 
  2. Neem deel aan een fotowedstrijd!
  3. Doe iets leuks met uw gemaakte foto's!
  4. Heeft u wel eens foto's gemaakt onder water?
  5. Tip voor het veilig bewaren van je foto's!
  6. Denk vooruit bij het plannen van je fototrip!
  7. Bewerk uw foto's voor een nog mooier resultaat!

org-ke_nl:/content/After Sun/ke_aftersun_jeffrey.jpg
 

Als je je camera meeneemt op reis is de kans groot dat er (strand)zand, stof of ander vuil op en in je camera is gekomen. Na je vakantie is het dus zaak je apparatuur goed schoon te maken! Er zijn verschillende kits zoals deze te koop met alles wat je nodig hebt om je apparatuur schoon te maken. Gebruik voor je glaswerk bijvoorbeeld een fijne lenspen, zoals deze van Elite met een grote fijne kwast en fluwelen lenspenseel voor droge reiniging. Een blaasbalg is een geweldige tool om zand en stof makkelijk te verwijderen. Merk je dat er vuil op je sensor zit? Kies dan voor de professionele cleaning van Kamera Express. Iedereen in de winkel helpt je graag en voordelig bij het schoonmaken van de binnen- en buitenkant van je camera! 

Let op! Compact camera's zijn uitgesloten.

 
org-ke_nl:/content/After Sun/ke_aftersun_rewien.jpg
org-ke_nl:/content/After Sun/ke_aftersun_manon.jpg
 

Win jij een van de prachtige prijzen van Canon of Sony? Stuur tussen 15 augustus en 9 september jouw foto in met het thema Vakantie en maak kans. Uiteraard hebben wij ook een prijs voor de meeste publieksstemmen. Doe mee en maak ook kans op een Canon EOS M3 + EF-M 15-45 IS STM, Sony HDRAS200V of de publieksprijs Canon PIXMA MG7750.

 
org-ke_nl:/content/After Sun/ke_vakantie2016_aftersun.png
 

Niet meedoen, wel foto’s bekijken? Stem hier op jouw favoriet.

 
org-ke_nl:/content/After Sun/ke_vakantie2016_inzendingen.png
org-ke_nl:/content/After Sun/ke_aftersun_arthur.jpg
 
Bij het fotolab van Kamera Express kun je je vakantiepret verlengen door je foto’s af te laten drukken op Canvas, posters, t-shirts, mokken en nog veel meer! In drie gemakkelijk stappen kun je je foto’s uploaden en kiezen voor de ideale drukwijze. Wij garanderen een hoogwaardige kwaliteit en een snelle service! Ook leuk als origineel cadeau! 
 
org-ke_nl:/content/After Sun/fotoservice.jpg
org-ke_nl:/content/After Sun/ke_aftersun_cristina.jpg
org-ke_nl:/content/After Sun/ke_aftersun_3xcamera_01.jpgorg-ke_nl:/content/After Sun/ke_aftersun_3xcamera_02.jpgorg-ke_nl:/content/After Sun/ke_aftersun_3xcamera_03.jpg
org-ke_nl:/content/After Sun/ke_aftersun_mike2.jpg
org-ke_nl:/content/After Sun/ke_aftersun_santos2.jpg
org-ke_nl:/content/After Sun/ke_aftersun_3xschijf_01.jpgorg-ke_nl:/content/After Sun/ke_aftersun_3xschijf_02.jpgorg-ke_nl:/content/After Sun/ke_aftersun_3xschijf_03.jpg
org-ke_nl:/content/After Sun/ke_aftersun_henk.jpg
 
Reisfotografen opgelet! Kamera Express biedt nu fantastische fotoreizen aan naar verschillende prachtige bestemmingen. Dit zijn volledig verzorgde fotoreizen met persoonlijke begeleiding van een ervaren foto specialist naar de mooiste plekken op aarde!
 
org-ke_nl:/content/After Sun/Homepagebanner Fotoreizen.jpg
org-ke_nl:/content/After Sun/ke_aftersun_krish.jpg
 

Adobe biedt verschillende programma’s die je helpen bij het verbeteren, organiseren en het exporteren van je foto’s. Waar Adobe Photoshop Element perfecte controle biedt in de pixelbewerking alles wat je nodig hebt. De kracht van Adobe Lightroom zit hem naast de bewerking vooral in de begeleiding van importeren tot exporten in een overzichtelijk systeem. Wat past er beter bij jou? Kies zelf uit de verschillende pakketten die je bij Kamera Express kan bestellen.

Ook zeer bekend en populair is het pakket van Corel. Dit softwarepakket biedt naast uitgebreide fotobewerkingsmogelijkheden ook krachtige functies voor het maken van de meest prachtige grafische ontwerpen. Werk met nauwkeurige selectiegereedschappen, verbeterde lagen en snellere penselen voor een hogere productiviteit. Nu extra voordelig in de summer sale!

 
org-ke_nl:/content/After Sun/ke_homepagebanner_corel-augustus.jpg