Kamera Express nu ook in Leeuwarden - Nieuws

org-ke_nl:/content/Superstores/IMG_0899-Leeuwarden-crop-small.jpg

.

Kamera Express nu ook in Leeuwarden


Vanaf heden is Kamera Express ook te vinden in het uiterste noorden van het land: wij hebben een nieuwe vestiging geopend in Leeuwarden! Natuurlijk vindt u bij ons een groot aanbod aan foto- en videoproducten en wordt u, zoals u gewend bent, geholpen door specialisten die graag alle tijd voor u nemen.

KE neemt verschillende foto- en videoverkoopactiviteiten over van Foto MGM, de bekendste fotospeciaalzaak van Leeuwarden. Van de mooiste camera's tot dat mooie reisstatief en van de nieuwste objectieven tot specifieke accessoires kunt u bij ons terecht. Maar ook foto's afdrukken, inlijsten of een album maken - wij doen het voor u. Dezelfde diensten en service als bij Foto MGM, maar dan onder de vlag van Kamera Express. Foto MGM zal nog wel fotoshoots doen.

Een vertrouwd gezicht voor Leeuwarden

Komt u langs bij het nieuwe filiaal van Kamera Express in Leeuwarden? Grote kans dat u een bekend gezicht tegenkomt. Jouwert Honderd, vakfotograaf én fotografiedeskundige en voormalig Foto MGM-medewerker, is namelijk werkzaam als bedrijfsleider van KE Leeuwarden. Michaël Horsthuis, eigenaar van Foto MGM, gaat zich inzetten als ambassadeur voor Kamera Express. 

org-ke_nl:/content/Superstores/foto-mgm-small.jpg
Kom gauw eens een kijkje nemen bij onze

nieuwe winkel in Leeuwarden!