Kamera Express reflectieschermen - Nieuws
org-ke_nl:/content/Godox Reflectiescherm/Godox-2.jpg

Kamera Express 5-in-1 Reflectiescherm

Met de Kamera Express 5-in-1 reflectieschermen kunt u in elke situatie het aanwezige licht gebruiken om uw foto's nog mooier te maken. Weerkaats het licht in de richting die u wilt en heb geen last meer van ongewenste schaduwen of schitteringen. De Kamera Express 5-in-1 reflectieschermen kunt u op 5 manieren gebruiken.

De basis van de set bestaat uit een doorschijnend wit reflectiescherm, welke u kunt gebruiken als reflectiescherm of diffuser. Deze is gemakkelijk op te vouwen waardoor u het reflectiescherm altijd met u mee kunt nemen. Om het reflectiescherm kunt u de meegeleverde hoes ritsen, waarmee u de keuze krijgt uit een witte, zwarte, zilveren of gouden zijde.

Direct een Kamera Express 5-in-1 reflectiescherm bestellen? Kies één van de volgende modellen:


Kamera Express 5-in-1 Reflectiescherm

55 cm

org-ke_nl:/content/Godox Reflectiescherm/Godox-5-in-1 60.jpg


Kamera Express 5-in-1 Reflectiescherm

80 cm

org-ke_nl:/content/Godox Reflectiescherm/Godox-5-in-1 80.jpg

 

Kamera Express 5-in-1 Reflectiescherm

105 cm

org-ke_nl:/content/Godox Reflectiescherm/Godox-5-in-1 110.jpg

Kamera Express 5-in-1 Reflectiescherm, wanneer gebruik ik welke kleur?

 

Diffuus


Wit


Zwart


De kern van het reflectiescherm bestaat uit een semi-transparant reflectiescherm. Naast dat u hiermee het licht subtiel kunt reflecteren, kunt u deze ook gebruiken als diffuser door hier doorheen te flitsen. Door de semi-transparante constructie wordt het licht verspreid en krijgt u een zelfde soort effect als bij een softbox.

 

 

 

 


Met het witte reflectiescherm verspreid u zacht en natuurlijk ogend licht. Door de witte zijde wordt het licht weerkaatst in een hoek die u zelf bepaalt. Dit is bijvoorbeeld erg handig wanneer u op een zonnige dag portretfoto's wilt maken. Het harde zonlicht zorgt normaal gesproken voor harde schaduwen in het gezicht, waardoor het donker en onderbelicht oogt. Met een wit reflectiescherm kunt u het zonlicht weerkaatsen in de richting van uw onderwerp. Zo wordt uw onderwerp lichter en krijgt u een zachter en natuurlijker beeld.

   

Wanneer u wilt dat uw onderwerp minder licht vangt, kunt u gebruik maken van het zwarte reflectiescherm. In tegenstelling tot een wit reflectiescherm absorbeert een zwarte reflector juist licht. Hierdoor kunt u ongewenste schitteringen tegengaan op uw onderwerp, maar ook op uw camera.

 

 

 

 

org-ke_nl:/content/Godox Reflectiescherm/diffuus.jpg


org-ke_nl:/content/Godox Reflectiescherm/wit.jpg

   

org-ke_nl:/content/Godox Reflectiescherm/zwart.jpg

ZilverGoud


Een zilver reflectiescherm zorgt voor hard en contrastrijk licht. U kunt een zilver reflectiescherm ook op grotere afstand gebruiken, omdat deze meer licht weerkaatst. Waar u met een wit of diffuus reflectiescherm de schaduwen zacht en subtiel invult, krijgt u met een zilver reflectiescherm juist harde schaduwen en een constrastrijk beeld. De zilveren zijde is goed te gebruiken bij zwart-wit fotografie, productfotografie en bij het maken van video's. 

 


org-ke_nl:/content/Godox Reflectiescherm/reflectiescherm.jpg

 

 

Wilt u warme tinten in uw foto krijgen? Gebruik dan de gouden zijde van het reflectiescherm. Deze gouden zijde wordt over het algemeen minder vaak gebruikt, maar is perfect voor het fotograferen tijdens het gouden uurtje, vlak ná zonsopkomst en vlak vóór zonsondergang. De al aanwezige warme tinten kunt u met een gouden reflectiescherm weerkaatsen in de gewenste richting. Ook voor het fotograferen van bijvoorbeeld juwelen kan een gouden reflectiescherm goed worden gebruikt.

 

org-ke_nl:/content/Godox Reflectiescherm/zilver.jpg

 


 

 

 

org-ke_nl:/content/Godox Reflectiescherm/goud.jpg