Niet-te-missen-Inruilweken - Nieuws
org-ke_nl:/content/Fabrikantenacties/Kamera Express/inruilweken_paginaheader_2017.jpg
...

LET OP: Uw oude apparatuur is geld waard!

Heeft u nog oude objectieven, camera’s, statieven of tassen liggen, die nog in prima staat zijn? Kom dan langs in één van onze winkels en profiteer van extra inruilvoordeel!
Laat uw oude apparatuur in één van onze winkels taxeren en krijg direct korting op uw nieuwe aankoop! Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen voor de vrijblijvende taxatie? Vul dan snel het onderstaande formulier in! Let wel: de werkelijke taxatie vindt plaats in één van onze winkels en de prijzen kunnen fluctueren per dag.
 
Hoe kunt u uw apparatuur inruilen?
Kom naar één van onze winkels met uw oude fotoapparatuur. Dit mag van alles zijn. Van camera's tot lenzen, en van tassen tot statieven. Nadat uw apparatuur getaxeerd is, krijgt u direct korting op uw nieuwe aankoop! Wilt u van tevoren alvast een indicatie van de inruilwaarde? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang een vrijblijvende taxatie van uw oude apparatuur. 

 
 

Wilt u een prijsindicatie ontvangen van uw oude apparatuur?

Stuur dan een e-mail naar inruilen@kamera-express.nl met hierin de benodigde gegevens en wij sturen u een indicatie van de huidige inruilwaarde van uw oude apparatuur!

Geef hierin aan:
- uw naam
- uw telefoonnummer
- wat u in zou willen ruilen
- Wat u zou willen kopen

Vergeet niet zo volledig mogelijk te beschrijven wat u in zou willen ruilen.

 
Voorwaarden
  • Bij een besteding van €500 is de minimale inruilkorting €25.
  • Korting inwisselbaar op alle camera's, objectieven, statieven en tassen vanaf € 30,-.
  • Niet inwisselbaar voor contanten.
  • Camera's, objectieven en statieven die worden ingeruild worden geheel gecontroleerd en dienen geen defect te vertonen.
  • Actie is alléén geldig in onze winkels in Nederland en België.