Alles over de Nikon Camera's van Kamera-Express

NIKON - SPIEGELREFLEX - DX of FX - NIKON 1 - OBJECTIEVEN - COOLPIX - ACCESSOIRES -

Wilt u direct ons complete nikon assortiment zien? Klik dan hier.

 

NIKON


Nikon is sinds de oprichting in 1937 een toonaangevend leverancier op het gebied van Digital Imaging en Informatie Technologie, voor zowel particulieren als bedrijven.

Nikon heeft een vasthoudende niet aflatende inzet voor de studie van het licht met de bedrijfsfilosofie, 'Betrouwbaarheid en Creativiteit'. Maar vandaag, als we steeds globaler worden, wat is de werkelijke waarde die zij de bieden hebben? Om deze belangrijke vraag te beantwoorden, hebben ze in 2007 'hun ambities en behoeften vastgesteld. Meer dan de verwachtingen.' als de nieuwe visie gemaakt om een nieuw Nikon te creeren.

Nikon ontwikkelt een breed spectrum van geavanceerde technologieen, producten en diensten, gecentreerd op hun precisie, beeldvorming en bedrijfsinstrumenten, en op basis van opto-elektronica en precisie technologieen. Op deze manier, ondersteunt Nikon de maatschappij over de wereld, evoluerende geavanceerde industrieen die de toekomst koesteren en vervult de dromen van mensen, overal ter wereld.

  Naar boven

SpiegelReflex Nikon


Professionals en gevorderde amateurfotografen kiezen vaak voor een spiegelreflexcamera, een systeemcamera waarmee je verschillende soorten lenzen kunt gebruiken.  
Een spiegelreflexcamera is een fotocamera die voorzien is van een bijzonder zoekersysteem dat optimaal richten en instellen van de camera mogelijk maakt. Dat betekent meer mogelijkheden en controle over de foto's die je wilt maken.

Bij Kamera-Express bieden wij een grootschalig aanbod spiegelreflex camera's van het merk Nikon. Deze zijn opgedeeld in twee catagorien; Full frame en Standaard.
Verder bieden wij een breed aanbod in accessoires en lenzen, allemaal geschikt voor de Nikon camera's binnen ons assortiment. Hieronder ziet u een paar voorbeelden van de Nikon spiegelreflex camera's. Wilt u direct ons complete voorraad zien? Klik dan hier.

org-ke_nl:/content/Merk/Nikon/Nieuw/r810.jpg org-ke_nl:/content/Merkpaginas/Nikon/r5300.jpg org-ke_nl:/content/Merk/Nikon/Nieuw/r3200.jpg

Nikon D810

Nikon D5300

Nikon D3200

De Nikon D810 DSLR camera neemt zijn plaats in als de hoge resolutie camera in de Nikon DSLR lineup. Het beschikt over een 36,3 Megapixel FX-formaat CMOS-sensor zonder een Optical Low Pass Filter voor bijzonder scherpe en gedetailleerde beelden   Deze inspirerende camera wekt creatieve ideeën tot leven in prachtig heldere beelden en ontlokt nieuwe manieren van kijken aan iedereen die ermee fotografeert. Ingebouwde WiFi en GPS. DX-formaat sensor van 24,2 megapixels zonder OLPF.  

De Nikon D3200 is voorzien van een CMOS-sensor van 24,2 megapixel en Nikon´s krachtige EXPEED 3-beeldverwerkingsengine en biedt voortreffelijke foto´s en Full HD D-films.

Naar boven

Verschil DX en FX Nikon

/is-bin/intershop.static/WFS/org-ke_nl-Site/org-ke_nl/nl_NL/content/Merkpaginas/Nikon/Dx.jpg  

 

Wat is het verschil tussen een DX en een FX sensor?

Het fysieke formaat van het beeldveld op de sensor is verschillend bij het FX-formaat en het DX-formaat. Het beeldveld van het FX-formaat is gebaseerd op de beeldcirkel van het kleinbeeldformaat (36 x 24), terwijl het beeldveld van het DX-formaat circa 24 x 16 mm groot is.
  org-ke_nl:/content/Merkpaginas/Nikon/Fx.jpg


DX (Standaard)

     


FX (Full Frame)

Alle objectieven die zijn ontworpen als DX-objectief kunnen worden gebruikt met DX-formaat digitale SLR-camera's. Veel NIKKOR-objectieven die zijn ontworpen voor het FX- of kleinbeeldformaat kunnen ook worden gebruikt met DX-formaat digitale SLR-camera's.   Als een NIKKOR-objectief wordt gebruikt op een DX-formaat camera, wordt de brandpuntsafstand van het objectief met een factor 1,5 vermenigvuldigd (een 50-mm objectief produceert bijvoorbeeld het equivalent van een brandpuntsafstand van 75 mm)  
De grotere FX-beeldsensor is vrijwel even groot als het kleinbeeldformaat, wat betekent dat de brandpuntsafstand van een objectief bij beide formaten vrijwel gelijk is. Veel NIKKOR-objectieven met automatische en handmatige scherpstelling kunnen worden gebruikt met FX-formaat camera's.
 
Naar boven

NIKON 1

    org-ke_nl:/content/Merkpaginas/Nikon/nikons.jpg

Nikon 1 AW-camerasysteem

 

Nikon 1 J-camerasysteem

 

Nikon 1 S-camerasysteem

De Nikon 1 AW-camera is waterdicht, schokbestendig en vorstbestendig. Op de skihellingen, op een zeiljacht of tijdens een safari, deze systeem-camera is beschermd tegen ongelukken en de elementen.   Wanneer u zo snel en gemakkelijk prachtige foto´s en films kunt maken, ontstaan uw creatieve ideeën vanzelf. De stijlvolle Nikon 1 J-camera is klein en snel, met technologieën die waarborgen dat u geen enkel mooi moment mis  
Het Nikon 1 S-camerasysteem is altijd gereed om in actie te komen. Het systeem is net zo handig en gemakkelijk te gebruiken als een compactcamera, maar is daarbij veel sneller en biedt een betere beeldkwaliteit.
 

Nikon 1 V-camerasysteem

       

Waarom zou u compromissen sluiten als u lichtbepakt op stap wilt gaan? Dankzij de Nikon 1 V-camerasysteem hoeft dat niet. Deze camera combineert snelheid, kracht en precisie in een zeer kleine body en is daarmee zowel een veelzijdige hoofdcamera als een uitstekende backup camera die u vaker zult gebruiken dan u had verwacht.
   
Naar boven

Objectieven Nikon Nikkor 1

org-ke_nl:/content/Merkpaginas/Nikon/3822446862.jpg       org-ke_nl:/content/Merkpaginas/Nikon/1686574937.jpg

Nikkor

     

Nikkor 1


Objectieven, ontworpen voor Nikon-camera's met APS-C sensors, zijn licht qua gewicht en bieden fantastische beelden – geweldig voor dagelijks gebruik. Wees creatief met brandpuntsafstanden, van ultragroothoek tot telefoto.
      Objectieven, speciaal gemaakt voor Nikon 1 camera's. Geniet van hoge prestaties en een geweldige beeldkwaliteit op een portable, lichtgewicht product dat je overal mee naartoe neemt.

 

  http://acc.kameraexpress.nl/is-bin/intershop.static/WFS/org-ke_nl-Site/org-ke_nl/nl_NL/content/Merk/Nikon/369591257.gif   ahttp://acc.kameraexpress.nl/is-bin/intershop.static/WFS/org-ke_nl-Site/org-ke_nl/nl_NL/content/Merk/Nikon/421113480.gif   http://acc.kameraexpress.nl/is-bin/intershop.static/WFS/org-ke_nl-Site/org-ke_nl/nl_NL/content/Merk/Nikon/547202775.gif   http://acc.kameraexpress.nl/is-bin/intershop.static/WFS/org-ke_nl-Site/org-ke_nl/nl_NL/content/Merk/Nikon/625936877.gif   http://acc.kameraexpress.nl/is-bin/intershop.static/WFS/org-ke_nl-Site/org-ke_nl/nl_NL/content/Merk/Nikon/664307120.gif
Zonder vertraging schakelen van AF naar MF   G-type NIKKOR-objectieven hebben geen diafragmaring   Voor een helder beeld met weinig beeldschaduwen.   Scherpstellen zonder dat de lengte van de lens verandert.   Element dat de scherpstelring vergrendelt bij AF
  Unieke NIKKOR-objectieven voor unieke portretten
                     
http://acc.kameraexpress.nl/is-bin/intershop.static/WFS/org-ke_nl-Site/org-ke_nl/nl_NL/content/Merk/Nikon/668277094.gif   http://acc.kameraexpress.nl/is-bin/intershop.static/WFS/org-ke_nl-Site/org-ke_nl/nl_NL/content/Merk/Nikon/1167972445.gif   http://acc.kameraexpress.nl/is-bin/intershop.static/WFS/org-ke_nl-Site/org-ke_nl/nl_NL/content/Merk/Nikon/1921941402.gif   http://acc.kameraexpress.nl/is-bin/intershop.static/WFS/org-ke_nl-Site/org-ke_nl/nl_NL/content/Merk/Nikon/2008090372.gif   http://acc.kameraexpress.nl/is-bin/intershop.static/WFS/org-ke_nl-Site/org-ke_nl/nl_NL/content/Merk/Nikon/2185632961.gif   http://acc.kameraexpress.nl/is-bin/intershop.static/WFS/org-ke_nl-Site/org-ke_nl/nl_NL/content/Merk/Nikon/2618875925.gif
Ronde opening van de lens voor een soft-focus effect.   Afstandsinformatie maakt functies als 3D- matrixmeting mogelijk   Correctiesysteem voor korte afstand zorgt voor zeer hoge objectiefprestaties   Nano Crystal Coat is een anti- reflectiecoating.
  Een stand voor 'autofocus met autofocusprioriteit'   Beperkt onscherpte door cameratrilling tot het minimum
                     
http://acc.kameraexpress.nl/is-bin/intershop.static/WFS/org-ke_nl-Site/org-ke_nl/nl_NL/content/Merk/Nikon/2998430694.gif   http://acc.kameraexpress.nl/is-bin/intershop.static/WFS/org-ke_nl-Site/org-ke_nl/nl_NL/content/Merk/Nikon/3289570785.gif   http://acc.kameraexpress.nl/is-bin/intershop.static/WFS/org-ke_nl-Site/org-ke_nl/nl_NL/content/Merk/Nikon/3560144170.gif   http://acc.kameraexpress.nl/is-bin/intershop.static/WFS/org-ke_nl-Site/org-ke_nl/nl_NL/content/Merk/Nikon/3898101530.gif   http://acc.kameraexpress.nl/is-bin/intershop.static/WFS/org-ke_nl-Site/org-ke_nl/nl_NL/content/Merk/Nikon/3931454447.gif http://acc.kameraexpress.nl/is-bin/intershop.static/WFS/org-ke_nl-Site/org-ke_nl/nl_NL/content/Merk/Nikon/4092168609.gif
Staat garant voor uitzonderlijke prestaties.   Hierdoor werkt de AF zeer snel, accuraat en uiterst stil.   Wordt gebruikt om de vertekening in lenzen te corrigeren.   Lenzen die een superieure scherpte en kleurcorrectie bieden   Lens met hoge brekingsindex (HRI)   Nikon's RF-systeem zijn alle lens elementen verdeeld in lensgroepen
Naar boven

COOLPIX

org-ke_nl:/content/Merkpaginas/Nikon/nikoncoolpix.jpg

Leg uw eigen unieke perspectief vast met de Nikon Coolpix. De slanke body zit boordevol functies, waardoor u deze camera overal mee naartoe kunt nemen om altijd prachtige opnamen te maken. Maak dag en nacht verbluffend scherpe foto's met de gevoelige beeldsensor die uitstekend presteert, zelfs bij weinig licht.

Een eenvoudige bediening en slimme automatische technologieën staan garant voor stabiele beelden en zorgen dat u met behulp van het Nikkor objectief die in de Coolpix zijn gebouwd, portretten maakt met lachende gezichten en geopende ogen.

 Naar boven

Accessoires Nikon

  org-ke_nl:/content/Merkpaginas/Nikon/Cover.jpg   org-ke_nl:/content/Merkpaginas/Nikon/Grip.jpg

Connectiviteit

 

Bescherming

 

Battery grips


Krachtig, veelzijdig en gebruiksvriendelijk – Nikon biedt u velen mogelijkheden om uw camera te verbinden met de wereld. Van adapters tot afstandsbedieningen tot aansluitkabels, Nikon biedt u de verbindingsmogelijkheid waar u al die tijd naar op zoek bent.
 
Nikon biedt u diverse accessoires om uw dierbare apparatuur tegen de elementen van het dagelijks leven te beschermen. Deze accessoires varieren van draagriemen tot tassen tot beschermkappen. De bescherming waar u behoefte aan heeft, heeft Nikon voor u gemaakt.
 
De energie in de Nikon Battery grip maakt langere opnamesessies mogelijk, terwijl het ook gemakkelijker is om te fotograferen. Het geeft extra rust aan uw handen. De batterij pack wordt gevoed door zes standaardbatterijen van AA-formaat of een speciale Nikon Li-ionbatterij.

 

 

 

 

 

Nikon's high-end en professionele producten vereisen een specifieke omgeving met een hoog kennisniveau, een diepgaande ervaring met de workflow van professionals en speciale services rond de distributie van deze producten. Omdat Kamera Express Nikon selectieve distributeur is, weet u zeker dat u alle Nikon producten bij ons kunt kopen!

Naar boven

 

SpiegelReflex Nikon Nikkon Coolpix Nikkor Nikon1 Nikon 1 35mm 50mm 1.8 1.4 d500 d810 d5300 D F news DX FX p500 Lens lenzen camera camera's Kamera Express fisheye Nikor macro Tamron Goedkoop Goedkoopste Kopen shop cashback portretlens macrolens telelens objectief