Panasonic Postfocus - Nieuws
org-ke_be:/content/homepage/panasonicupdate.jpg
 

Panasonic firmware update

Panasonic heeft door middel van  een firmware-update de functionaliteit van uw camera nog verder uitgebreid. De Panasonic DMC-GX8, DMC-G7 en DMC-FZ300 krijgen met deze firmware update de mogelijkheid om  foto’s achter af scherp te stellen. Deze functie wordt postfocus genoemd. Nooit meer foto's met het verkeerde focuspunt. Kies eenvoudig uw favoriete focuspunt van de foto nadat je die genomen hebt. Geniet van een volledig nieuwe fotografische beleving en creatieve vrijheid door eerst een opname te maken en deze later op te slaan zoals u zelf wilt.

  • Verander het perspectief
  • Kies de perfecte opname door met het focuspunt te spelen
  • Ideaal voor macro opname
  • De best scherpgestelde foto's maken
  • Optionele functies voor een optimale scherpstelling


Natuurlijk kunt u zelf op de website van Panasonic de firmware  downloaden, maar Kamera  Express wilt u hier ook graag bij helpen. Kom met uw camera met opgeladen accu langs in één van onze Superstores. Terwijl u een kopje koffie drinkt, kunnen wij de firmware voor u updaten. Is het te druk? Dan bellen we u direct als de camera klaar is.

Heeft u nog vragen over uw toestel dan kunt u die direct laten beantwoorden door één van onze specialisten in de Superstores.

 
 
org-ke_be:/content/homepage/pana2.jpg   org-ke_be:/content/homepage/pana1.jpg
     
De technologie van de Post Focus-functie, is ontwikkeld op basis van de 4K-technologie van Panasonic. Burst-beelden in 4K-resolutie (3840 x 2160 pixels) zijn opgenomen met 30 fps terwijl max. 49 delen van een scherm worden gedetecteerd om scherp te stellen op verschillende scherpstelpunten, van dichtbij tot veraf. Dit wordt mogelijk gemaakt door de extra snelle, zeer nauwkeurige DFD-technologie (Depth From Defocus) met automatische scherpstelling. Klik hier om naar de Panasonic website te gaan