Serienummer - Nieuws
org-ke_nl:/content/serienummers/afbeeldingen/KE_banner-serienummers.jpg

...


 

Waar vind ik het serienummer van mijn product?

De locatie van het serienummer kan verschillen. In de onderstaande afbeeldingen wordt de positie van het serienummer op diverse producten aangegeven. De positie van het serienummer is gemarkeerd.


Camera's

Het serienummer van een camera vindt u gewoonlijk terug op de onderkant van de camera. De mogelijke locaties waar het serienummer zich kan bevinden zijn weergegeven in de onderstaande afbeeldingen.

       
org-ke_nl:/content/serienummers/afbeeldingen/KE_serienummer-camera1NEW.jpg   org-ke_nl:/content/serienummers/afbeeldingen/KE_serienummer-camera2.jpg   org-ke_nl:/content/serienummers/afbeeldingen/KE_serienummer-camera3.jpg

Objectieven

De locatie van het serienummer op een objectief hangt af van het soort objectief. Hieronder zijn de meest voorkomende locaties in gemarkeerd.

       
org-ke_nl:/content/serienummers/afbeeldingen/KE_serienummer-objectief1.jpg   org-ke_nl:/content/serienummers/afbeeldingen/KE_serienummer-objectief2.jpg   org-ke_nl:/content/serienummers/afbeeldingen/KE_serienummer-objectief3.jpg

Videocamera's

Het serienummer van een videocamera is normaal gesproken te vinden op een sticker die zich op de onderzijde van de videocamera of onder de accu. Op onderstaande foto's zijn de meest voorkomende locaties gemarkeerd.

       
org-ke_nl:/content/serienummers/afbeeldingen/KE_serienummer-video1NEW.jpg   org-ke_nl:/content/serienummers/afbeeldingen/KE_serienummer-video2.jpg   org-ke_nl:/content/serienummers/afbeeldingen/KE_serienummer-video3.jpg

Actioncams

Het serienummer van een actioncam is vaak te vinden op een sticker achter de accu. Hieronder zijn de meestvoorkomende locaties in gemarkeerd.

       
org-ke_nl:/content/serienummers/afbeeldingen/KE_serienummer-actioncam1.jpg