Signeersessie Stanley Gontha - Nieuws
org-ke_nl:/content/static/workshop/signeergontha.jpg
 

Signeersessie Stanley Gontha

Zaterdag 19 december zal fotograaf Stanley Gontha zijn boek 25 Jaar Voetbalfotografie komen signeren in Superstore Amsterdam. Na een korte presentatie heeft u de gelegenheid om hem alles te vragen en volgt er een signeersessie.

Stanley (1961) wordt door zijn collega’s niet altijd begrepen. Terwijl anderen bezig zijn hun beste foto’s te maken, levert hij commentaar op de wedstrijd die zich voor hun afspeelt. Hij voorspelt wissels, doelpunten en rode kaarten en maakt zich dikwijls kwaad als Nederlandse voetballers zich naïef laten inpakken door geslepen Portugezen, Italianen of Duitsers.

 

....

Voetbal is zijn passie en dat verklaart zijn betrokkenheid. Hij weet feilloos dwarsverbanden te leggen tussen personen, situaties en achtergronden. Fotografie in algemene zin is meer dan de techniek achter de camera, het aantal pixels of de kleurafwerking van de foto. Volgens Stanley Gontha kan je onmogelijk uitblinken in een vak, als je de inhoud van je onderwerp niet kent. Dat geldt voor alle takken binnen de fotografie maar zeker voor de fotojournalistiek.

Wanneer: zaterdag 19 december 2015 
Tijd:
10:00-12:00uur
Waar:
Superstore Amsterdam