Sirui statieven - Nieuws

org-ke_nl:/content/static/sirui 1.jpg

 

Exclusief bij Kamera Express: Sirui statieven en toebehoren

Kamera Express heeft een hoge kwaliteit statiefmerk in haar assortiment opgenomen, Sirui.
Om goed inzicht te krijgen in de geweldige kwaliteit en het uitgebreide assortiment, gaan wij eerst een stukje geschiedenis van dit merk uitlichten.

Sirui is één van de succesvolste statiefmerken in het verre Oosten

Sirui werd in 2001 opgericht en begon een flinke fabriek voor fotografische apparatuur in het Zuidelijke deel van de Parelrivierdelta. Dit gebied is het meest economisch ontwikkeld van alle regio’s in China.

Tussen 2001 en 2006 produceerde de Sirui fabriek statieven voor en onder de naam van één van de grootste statiefmerken ter wereld. In 2006 werd besloten de ontwikkelde kennis en ervaring ook te benutten voor een eigen merk. Sirui was geboren.

Al meteen in 2006 startte Sirui met een nieuwe fabriek van 20.000 vierkante meter om aan de explosief toenemende vraag te kunnen voldoen.

 

org-ke_nl:/content/Nieuwsberichten/CNC_MachineHal-138x92.jpg        org-ke_nl:/content/static/Sirui 3.jpg       org-ke_nl:/content/Nieuwsberichten/SIRUI-LOGO-138x138.png

  
Sirui staat voor perfectie in product en service

Sirui is inmiddels één van de succesvolste statiefmerken in het verre oosten en is kwalitatief vergelijkbaar met de A-merken van de statiefmerken.

Reden voor het succes is de niet aflatende aandacht voor perfectie in product en service.
Zo vervaardigt Sirui alle componenten voor haar statieven in eigen huis. Zowel aluminium en aluminium legeringen alsook carbon worden in de fabriek van Sirui met computergestuurde (CNC) machines bewerkt en samengesteld. Het maakt het mogelijk om een waterdichte kwaliteitscontrole uit te voeren op elk statief dat de fabriek gaat verlaten.

Nu Sirui een sterk marktaandeel heeft in het verre oosten, is zij begonnen met het oprichten van distributiepunten in de Verenigde Staten en Canada, Duitsland, Polen, Turkije en Nederland.

Wij voelen ons vereerd het complete assortiment van dit exclusieve merk te mogen verkopen!

 

org-ke_nl:/content/static/Sirui 2.jpg

 

Waarom zijn wij zo enthousiast over Sirui?

Sirui kenmerkt zich niet alleen door haar hoge kwaliteit producten en dienstverlening, ook produceert zij haar eigen koolstofvezel statiefpoten. Over de specificaties en de samenstelling mag namelijk geen enkele twijfel bestaan. De kwaliteit van het statief wordt hierdoor gewaarborgd.

Sirui statiefpoten zijn opgebouwd uit acht lagen koolstofvezel (carbon fibre) die in een kruispatroon onder telkens andere hoeken op elkaar worden aangebracht. Door 100% koolstofvezel te gebruiken kunnen Sirui statieven een indrukwekkende belasting aan, terwijl het gewicht laag blijft.

Carbon statieven zijn zeer bestand tegen wrijving en corrosie en hebben van nature een glad oppervlak, daardoor behouden ze hun soepele beweging. Dat is de reden dat Sirui statieven zo soepel in en uit elkaar geschoven kunnen worden. Carbon is bovendien zeer stevig en absorbeert trillingen.

U leest het al, Sirui is een geweldig, steeds groter groeiend merk. Sirui kan zich kwalitatief uitstekend meten met diverse A-merken. De prijs en het feit dat er maar liefst 6 jaar fabrieksgarantie op zit, maakt dit merk erg populair. Nog een voordeel is dat de snelkoppelingsplaten Arca-Swiss compatible zijn.

Ervaar de kwaliteit en mogelijkheden van dit geweldige merk zelf, wij garanderen dat je dan net zo enthousiast bent als wij!

 

Breed assortiment

Sirui heeft een breed assortiment met verschillende serie's statieven en toebehoren.
Klik hier om het gehele assortiment Sirui statieven & toebehoren te bekijken.
  

Enkele highlights van Sirui statieven:

Traveller serie

 • Echte reisgenoten
 • Draaisluiting
 • Korte middenzuil
 • Verkrijgbaar in aluminium en carbon

 

Vanaf: € 99,00

 

org-ke_nl:/content/Nieuwsberichten/traveler.png  org-ke_nl:/content/Nieuwsberichten/Statief_T-2004x-138x186.png org-ke_nl:/content/Nieuwsberichten/Statief_T-1204x-138x186.png

Master serie

 • Sterk en robuust
 • Kopstand mogelijk
 • Afkoppelbare poten, eenbeenstatief
 • Verkrijgbaar in aluminium en carbon

 

Vanaf: € 99,00

org-ke_nl:/content/Nieuwsberichten/master.png  org-ke_nl:/content/Nieuwsberichten/master1.png org-ke_nl:/content/Nieuwsberichten/master 2.png

Universal serie

 • Sterk, licht en compact
 • Afkoppelbare poten, eenbeenstatief
 • 3 verschillende opnamestanden
 • Verkrijgbaar in aluminium en carbon

 

Vanaf: € 118,00

org-ke_nl:/content/Nieuwsberichten/universal.png org-ke_nl:/content/Nieuwsberichten/universal 1.pngorg-ke_nl:/content/Nieuwsberichten/universal 2.png

Reporter serie

 • Echte krachtpatser
 • Enorme inzetbaarheid
 • Geen middenzuil om snel plaat te verwisselen
 • Verkrijgbaar in aluminium en carbon

 

Vanaf: € 99,00

org-ke_nl:/content/Nieuwsberichten/reporter.pngorg-ke_nl:/content/Nieuwsberichten/reporter 1.pngorg-ke_nl:/content/Nieuwsberichten/reporter 2.png

Snap serie

 • Ultraslim geconstrueerd
 • Uiterst stabiel
 • Ideale reisstatief

 

Vanaf: € 329,00

org-ke_nl:/content/Nieuwsberichten/snap.pngorg-ke_nl:/content/Nieuwsberichten/snap1.png org-ke_nl:/content/Nieuwsberichten/snap2.png

  
  
Vorige nieuwsbericht | Nieuwsoverzicht | Volgende nieuwsbericht