Tassen Touch & Try - Nieuws

Tassen Mania

org-ke_nl:/content/Agenda/Events/Pagina banner_v2.jpg

 

IN-STORE ACTIE: Tassen Mania komend weekend: 28 - 2 november!

 

Tijdens de herfst weet u nooit waar u aan toe bent qua weer. Van stromende regen naar een heerlijk zonnetje. Hoe u zich hier het beste op kunt voorbereiden als fotograaf? Met een goede tas natuurlijk! 

Het hele Touch & Try weekend staan onze verkopers klaar met advies over uw perfecte tas! Niet alleen met raad maar ook met daad. U kunt namelijk een ruim assortiment aan tassen proberen! Probeer ze allemaal en vindt uw perfecte tas! 

 

1. Kies het type tas wat bij u past: rugzak, slingbag, rolkoffer of een van de vele andere soorten! 

 

2. Kies de perfecte grootte van uw tas. Supertip: neem uw apparatuur mee en pas ze in de winkel! Vergeet niet om ruimte te maken voor andere dingen die u misschien mee wil nemen zoals een statief, flitser of laptop. 

 

3. Stel uzelf het gebruik voor en ga voor de juiste specificaties. Denk aan een waterdichte tas voor outdoor fotografie, een tas met ruimte voor uw laptop of accessoires of extra comfortabele schouderbanden wanneer u vaak met zware apparatuur werkt. 

 

4. Comfort en draagbaarheid! Uw apparatuur kan nogal wat wegen. Het is dan ook belangrijk dat de tas perfect past en heerlijk zit. Let op de schouderbanden, extra versteviging en comfort van alle onderdelen, zoals een gewatteerde rug. 

 

5. Profiteer van mooie aanbiedingen en kortingen! Zoals een Lowepro Slingshot Egde 150 AW Black of Kata Backpack PL-MtP-120. Daarnaast zijn er alleen dit weekend extra aanbiedingen in de winkel! 

 

Onze verkopers helpen u graag bij het bepalen van uw specificaties en het passen van onze tassen. Na deze Touch & Try gaat u met de perfecte tas naar huis! 

org-ke_nl:/content/Product evenement paginas/jpeg-high.jpg