De DJI Osmo Pocket!

De Osmo Pocket is een zeer kleine handheld camera van DJI met een ingebouwd drie-assig stabilisatiesysteem. Ondanks zijn kleine formaat doet hij niet onder voor andere handheld camera's. Maak van ieder moment een filmische ervaring en deel je beelden in slechts enkele seconden, overal en altijd! 


Eerste beelden van de DJI Osmo Pocket

Bent u benieuwd naar hoe de DJI Osmo Pocket eruit ziet en welke mooie beelden gemaakt kunnen worden met deze handheld camera? Kijk dan onderstaande video.

Bekijk de DJI Osmo Pocket hier!

 

Eigenschappen van de Osmo Pocket

Beeldkwaliteit

De DJI Osmo Pocket beschikt over een 1/2.3-inch sensor met beeldhoek van 80 graden. Hiermee kunt u foto's maken met 12 megapixels met een pixelgrootte van 1,55 μm in een diafragma van f/2.0. Uiteraard is de Pocket ook ideaal voor het opnemen van video's! Dit zijn video's in een resolutie van 4K met 60fps op een snelheid van 100Mbps. Het is mogelijk video's vast te leggen in D-Cinelike (na een update van de DJI Mimo-app) en te fotograferen in RAW. Zo houdt u de belangrijkste details over en heeft u meer heeft tijdens de nabewerking van de beelden. Als u de optionele behuizing erbij koopt, kunt u zelfs onder water uw avonturen vastleggen tot op wel 60 meter!

 

Gimbal

De DJI Pocket heeft een zeer kleine ingebouwde 3-assige gimbal. Dankzij het stabilisatiesysteem heeft u altijd controle over de stabiliteit van uw opnames en zorgt de borstelloze motor ervoor dat de Pocket muisstil is!


 

Het ontwerp

De DJI Pocket heeft een handvat dat voorzien is van anti-slip waardoor u een comfortabele grip heeft. U kunt de handheld bedienen door middel van het ingebouwde touchscreen en de knoppen. De Pocket is zo ontworpen dat u alles met één hand kunt bedienen en eenvoudig de verschillende modi kunt kiezen en de instellingen kunt aanpassen. Daarnaast is de Osmo Pocket met de omvang van een snoepreep en een gewicht van slechts 116 gram gemakkelijk overal mee naartoe te nemen.

 

Geluidloos koelsysteem

DJI heeft er ook voor gezorgd dat u veilig uw Pocket kunt gebruiken. Het beschikt namelijk over een fluisterstil koelsysteem. De warmte wordt gelijkmatig afgevoerd waardoor de Pocket een lange levensduur heeft en zijn optimale prestaties behoudt. De Osmo Pocket heeft een oplaadbare batterij die ongeveer 2 uur meegaat.

 

Verschillende opname modi

Laat uw creativiteit de vrije loop met de verschillende opnamemodi zoals First Person View, ActiveTrack, 3x3 Panorama, Motionlapse en NightShot. In First Person View kunt u de actie vanuit uw eigen standpunt filmen en als u thuis de film gaat bekijken alles opnieuw beleven. Maar wat als u personen of beweging wilt volgen, zijn de beelden dan ook helder en stabiel? Jazeker, met behulp van de ActiveTrack! Kies het onderwerp dat u wilt filmen, zet de ActiveTrack aan en de Pocket doet de rest. Als u in de Selfie-modus gaat filmen, dan wordt de FaceTrack automatisch geactiveerd. Dan filmt de Pocket u automatisch en zorgt ervoor dat u altijd in het midden van het scherm blijft!

De Pocket is ook in staat om 3x3 Panorama foto's te maken. Zo kunt u verbluffende landschappen en vergezichten groot en met veel detail opnemen. Daarnaast is Osmo Pocket in staat om Timelapses en Motionlapses te maken. De Osmo Pocket is ook opgewassen in donkere situaties. Met behulp van Nightshot detecteert de Pocket scènes met weinig licht en belicht deze automatisch zodat u toch nog heldere foto's kunt maken. Filmt u in de Pro-modus, dan kunt u opnames maken met een lange sluitertijd van 2 tot 3 seconden.

 

 

Universele poort

De Osmo Pocket beschikt over een universele poort, waarmee u meer vrijheid heeft bij het filmen. Met deze poort kunt u de vele optionele accessoires verbinden om zo nog meer mogelijkheden te krijgen! Zo kunt u met de waterdichte behuizing tot op 60 meter diepte vloeiende onderwater beelden maken of met het verlengstuk de lengte van de gimbal verlengen en een breder veld filmen.

 

Mimo-app

Met de Mimo-app kunt u opnames maken met uw smartphone en nog creatievere beelden maken! De app zal later beschikken over een Story Modus (na een update van de Mimo-app) waarin u kunt kiezen uit vooraf ingestelde sjablonen en camerabewegingen, maar ook uit filters en soundtracks om uw film bij de nabewerking helemaal eigen te maken.


Osmo Pocket in de vergelijking!

Hieronder vergelijken we de Osmo Pocket met de Hero7 Black en de Osmo. Aspecten zoals resolutie, bediening en batterijduur worden onder andere besproken.

 

  DJI Osmo Pocket GoPro Hero 7 Black DJI Osmo
Type sensor 1/2.3" CMOS sensor  1-Chip CMOS sensor  1/2.3" CMOS sensor 
Megapixels 12 megapixel 12 megapixel 20 megapixel
Videoresolutie 4K60

4K60
1080p240

4K60
1080p120
Beeldhoek

80°

149°

94°

Stabilisatie 3-assig 3-assig HyperSmooth stabilisatie 3-assig
Opnamemodi FPV, ActiveTrack, Motionlapse, 3x3 Panorama, Nightshot Portretmodus, Fototimer, Gezichtsherkenning, Superfoto Portretmodus, Fototimer, Gezichtsherkenning, Superfoto
Bediening Touchscreen en knoppen Touchscreen en stembediening Knoppen
Waterproof

Met optionele behuizing: 60 meter

Tot 10 meter

Niet waterdicht
App Mimo-app Quickstories DJI Go App
Batterijduur Circa 2 uur Circa 2 uur Circa 15 minuten
Afmetingen 12,1 cm x 2,86 cm x 3,69 cm 6,2 cm x 3,2 cm x 4,5 cm 16,3 cm x 4,8 cm x 6,1 cm
Gewicht 116 gram 116 gram 201 gram


Beschikbare accessoires voor de DJI Osmo Pocket

Wireless Module

Met deze module creëert u een draadloze Bluetooth en WiFi-verbinding tussen de Osmo Pocket en uw smartphone. Het is ook mogelijk om de Osmo Pocket hiermee op te laden.

Lees meer!
Controller Wheel

Het Controller Wheel zorgt ervoor dat u meer controle heeft over de precisie van de pan en tilt bewegingen. Ook zijn er twee knoppen om eenvoudig de compositie in te stellen.

Lees meer!
Accessoire Mount

De Accessoire Mount zorgt er voor dat u een extra mount heeft om verschillende accessoires te gebruiken in combinatie met de Osmo Pocket.

Lees meer!
Osmo Pocket Expansion Kit

In de Expansion Kit zitten de drie bovengenoemde accessoires voor de DJI Osmo Pocket: de Wireless Module, Controller Wheel, Accesoires Mount en een 32 GB microSD kaartje.

Lees meer!Bekijk de DJI Osmo Pocket hier!