Verdere groei Kamera Express met 17e Nederlandse Superstore

Kamera Express neemt Verschoore Camera & Photo Service over

Vanaf 1 maart neemt Foto- en videospecialist Kamera Express Verschoore Camera & Photo Service over. Met de nieuwe superstore in het Zeeuwse Goes staat de teller hiermee op achttien Kamera Express superstores in Nederland, drie in België en één in Duitsland. In 2018 is het aantal fysieke winkels en de webshop van Kamera Express gegroeid door de overnamen van Foto Konijnenberg en het Rotterdamse FOKA. ‘’Dat we nu ook de krachten bundelen met Verschoore, komt niet geheel onverwacht. We delen dezelfde passie: klanten in de fysieke winkels voorzien van persoonlijk advies, waarbij online en offline met elkaar verweven zijn.’’, aldus Ben Cornelisse, CEO Kamera Express.

Verschoore Camera & Photo Service
Verschoore Camera & Photo Service is ruim 100 jaar een begrip in Zuid-West Nederland met acht speciaalzaken verspreid over Zeeland en Brabant. De Verschoore winkel in Goes wordt getransformeerd tot Kamera Express superstore en is te vinden op Klokstraat 7. Vijf van de acht winkels gaan vanaf maart verder onder de naam Sprintphoto, waarbij de focus ligt op fotoafdrukken en fotoaccessoires. Klanten van de filialen in Breda en Den Bosch kunnen terecht bij de al bestaande Kamera Express superstores in deze steden. Daar zullen ze bekende gezichten treffen: het personeel van Verschoore verhuist mee naar Kamera Express.

Over Kamera Express
Kamera Express is al meer dan 20 jaar dé foto- en videospecialist van Nederland en België. Het bedrijf heeft  één missie: de foto- en video-enthousiasteling op alle punten het beste bieden. De beste service, het grootste assortiment en de laagste prijzen. Kamera Express kiest daarbij dan ook nadrukkelijk voor een omnichannel benadering voor foto en video waar fysieke winkels naadloos op de webshop aansluiten. Onlangs nam Kamera Express Foto Konijnenberg en FOKA over en heeft het bedrijf tijdens de Retailer of the Year Awards 2018 voor de tweede keer gewonnen als Beste Webshop in de categorie ‘Elektronica’.

 

Naar homepage  Naar camera's  Naar objectieven