photo days banner

Kamera Express bij Photo Days 2020

Gezien de evolutie van de situatie met betrekking tot het Coronavirus COVID-19 en het advies tot verbod van de regering op evenementen met meer dan 1000 bezoekers, heeft de organisatie van Photo Days samen met de verschillende exposanten besloten om de beurs te verplaatsen naar zaterdag 10, zondag 11 en maandag 12 oktober 2020.

Als beeldmaker ben je altijd op zoek naar het perfecte shot. Of je nu fotografeert, filmt of vlogt, je wil alles zo goed mogelijk vastleggen. Met jouw beelden breng je de natuur dichterbij, leg je herinneringen vast of laat je de wereld het nieuws meebeleven. Wat voor beeldmaker je ook bent, jouw mooiste kiekjes, inspirerende video’s en grappige vlogs maken de wereld net een stukje mooier.

Bij Kamera Express zijn wij natuurlijk dol op beeldmakers. Sterker nog, we zijn zelf ook beeldmakers! Daarom kun je altijd op ons rekenen om jou te inspireren, tips en advies te geven en je te stimuleren om je skills naar een hoger niveau te tillen. Kamera Express is er helemaal voor jou. Behind your scenes. Zowel off- als online.

Daarom zijn wij dit jaar te vinden bij de Photo Days in Brussels Expo. Wij staan daar voor je klaar om samen met Photo Days een onvergetelijke fotobeleving neer te zetten. Ook helpen we jou met je foto- en videogear en bieden we je exclusieve beursaanbiedingen. Kom langs bij onze pop-up store voor advies, verkoop of een gezellig praatje.


Boek hier je kaarten

Photo Days 2020

photo days

Photo Days 2020 wordt op 10, 11 en 12 oktober 2020 van 10 uur tot 18 uur in Brussels Expo georganiseerd. Het is een Belgische beurs voor beeldmakers, waar je kennis maakt met de grootste merken op het gebied van foto- en videografie. Bij Photo Days probeer je de nieuwste gear uit en ontdek je welke apparatuur het beste bij jouw werkwijze past. Ook doe je mee met verschillende workshops en demonstraties, bewonder je het werk van je collega-beeldmakers en word je geïnspireerd door de lezingen van bekende fotografen. Dat wil je niet missen!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de website voor extra informatie. Zien we jou op 10, 11 of 12 oktober in Brussels Expo? Wij hebben er in ieder geval veel zin in.

photo days banner