Aankondigingen Ricoh op de Photokina!

Ricoh heeft op 25 september, één dag voor de Photokina, bekend gemaakt dat een nieuwe digtale compact camera op de markt komt. Namelijk de Ricoh GR III. Deze camera heeft een aanzienlijke update gekregen in vergelijking met de GR en GR II. De Ricoh GR serie bestaat uit high-end camera’s met een hoge beeldkwaliteit, dit in een kleine en lichte body. Wel moet men nog even wachten. De Ricoh GR III wordt begin 2019 verwacht.

Pre-order Ricoh Pentax GR III!

De GR III in vergelijking met de GR II

Hieronder tonen we de verschillen en overeenkomsten tussen de nieuwe GR III en de GR II:

Meer pixels, snellere processor

De Ricoh GR III is uitgerust met een 24 megapixel APS-C CMOS-sensor. Dit zorgt voor beelden met een hoge resolutie, hoger dan de Ricoh GR II. Deze had slechts een resolutie van 16,2 megapixels. De GR III heeft bovendien ook een nieuwe en snellere processor. 

Compact met geweldige beeldkwaliteit

De GR III weegt inclusief geheugenkaart en batterij slechts 257 gram. Daarnaast is de camera perfect te gebruiken met slechts één hand. Deze camera is compact en licht van gewicht maar levert toch een geweldige beeldkwaliteit. Perfect voor straat- en reisfotografen!

Ingebouwde stabilisatie

Deze nieuwe compact camera van Ricoh heeft een 3-assige stabilisator die gebaseerd is op sensoren. Dit compenseert bewegingen die de camera maakt. Hierdoor is het beeld minder schokkerig en kunt u gewoon mooi en vloeiend filmen.

Handig touchscreen

De GR III is uitgerust met een 3-inch touchscreen LCD scherm. Zo heeft u volledige controle zonder dat het strakke design van de camera verandert door overbodige knoppen. Dit is een handige en nieuwe toevoeging aan de GR III en vergroot de mogelijkheden en het gebruiksgemak.

Pre-order Ricoh Pentax GR III!